Прескочи до съдържание

Booking.com - вземи бонус при препоръка на приятел

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление, търсете там. 

Препоръчани мнения

Само да допълня,че успешно се комбинират линк от приятел с гаранция за най-добра цена на Букинг.Така че,ако попаднете в друг сайт на по-ниска цена при същите условия покажете я на Букинг и те ще ви върнат разликата след престоя.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
1 hour ago, AlexandraKo said:

Извинявай, ама ти, 5000 евро за хотели, за колко време ги изхарчи, че ми стана интересно?

Кредитите на Уиз имат срок и после изгарят.

Достатъчно е да имаш няколко  приятели, които сами не могат да си резервират нищо- ни билет, ни хотел. А и сигурно трупа кешбек и от КК на ДСК... 

Връзка към коментар
Преди 1 час, aleksandrina каза:

Ще правя профил на съпруга тогава.

И ще резервирам през него. И без това е с безплатно анулиране...

Съвет от личен опит, прави новия профил през чуждо ip и по възможност не в abv.bg 😉

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
На 13.03.2019 г. в 15:01, stani.m каза:

На този профил изобщо няма секция награди. Но друг път в сайта ми пише че не отговаря на условията, а са изплащали, затова не гледам в профила в сайта какво пише.

Така че аз съм решила да им пиша, но на кой имейл и на какъв език?

Поредния трик на букинг!

Точно от януари ми виси една награда за 10%, като сумата за получаване е над 150 евро.

Всеки ден проверявах какво става и до вчера си седеше като висяща.

Днес вече няма и помен от нея, все едно не съм резервирал никога нищо. Има я само в потвърждението, но и там може да изчезне.

Имам снимки, но какво от това..

Писах им, но не очаквам да стане нещо.

Звънях им също, но след 30 мин чакане се отказах да чакам още и затворих.

Редактирано от Alexander
Връзка към коментар
27 minutes ago, Alexander said:

Поредния трик на букинг!

Точно от януари ми виси една награда за 10%, като сумата за получаване е над 150 евро.

Днес вече няма и помен от нея, все едно не съм резервирал никога нищо. Има я само в потвърждението, но и там може да изчезне.

Да не би да е по картата вече? 

Връзка към коментар
3 hours ago, Alexander said:

Поредния трик на букинг!

И аз имам няколко резервации по които чакам, едната от които ми е за 220 евро и съм на тръни 😄 

Обади им се на софийския номер в работно време и ще се свържеш сравнително бързо особено сутрин около 9-9:15 . 🙂

Връзка към коментар
54 minutes ago, Alexander said:

Звънях точно там около 4 следобед, както казах чаках 30 мин и се отказах.

Пробвай сутринта, не всеки ден е толкова натоварено. Аз мисля и аз да звънна да попитам тези дни, но преди при такъв случай ми казаха, че трябва да си изчакам 60 дни и ако не ги получа тогава да се обадя, та не знам има ли смисъл.

PS. Сега видях, че и при мен са изчезнали всички суми от акаунтите. Утре и аз ще съм на линия. 😄

Редактирано от Jorro
Връзка към коментар

Аз си оставям телефона на високоговорител и си върша друга работа, пък те когато вдигнат

Три пъти си общувахме в рамките на два месеца до положителен резултат. 

Всеки път почвахме обясненията от начало 🙂

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Аз нали им писах, получих имейл и ми казват че не отговарям на условията. Сложили са ми линк към условията и това е.

Аз пак им писах, като им казвам че съм чела условията и въпреки това не разбирам защо не отговарям на условията , да ми обяснят къде е точно проблема. Не очаквам отговор,но да видим...

А и както каза   neuromancer    доста време изкарахме с тия реферали.

Редактирано от stani.m
Връзка към коментар

Днес още в 9 им звъннах, преди това явно е затворено. Пак чаках 15 мин, но успях да се свържа.

След проверка, според служителя, нямало проблеми и всичко било наред, да съм чакал още.

Казах му, че при мен не се вижда цялата награда, все едно не е имало, но според него това не е проблем.

Каза ми, че съм на 2-ниво, имало много нива на обработка  и се очаква скоро да платят.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 16 минути , mig каза:

Booking ми пратиха ми два пъти линкове, при направени две покупки с фиксирана сума 30 евра всеки от Otto.

Линкове има много, в т.ч. и за GBP25 (което е около EUR 29) без да купуваш нищо. Проблемът е как да успееш да ги използваш многократно. На мен това не ми се отдава от декември миналата година и вече почти съм се отказал да пробвам. Наистина попрекалих малко, но явно и те са си усъвършенствали системата.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 2 часа, koliob каза:

Линкове има много, в т.ч. и за GBP25 (което е около EUR 29) без да купуваш нищо. Проблемът е как да успееш да ги използваш многократно. На мен това не ми се отдава от декември миналата година и вече почти съм се отказал да пробвам. Наистина попрекалих малко, но явно и те са си усъвършенствали системата.

Може ли да разкажете за тези линкове,нещо като кешбек ли са?

Връзка към коментар
29 minutes ago, Мари Николова said:

Направо си ти връщат пари в картата. Някой изпраща линк и според условията му- и парите. 

Spoiler

booking.jpg

Редактирано от aleksandrina
Връзка към коментар
преди 27 минути , Мари Николова каза:

Това са условията на програмата:

http://tiny.cc/3iic4y

А тълкуването на тези условия се прави единствено и само от служители на Booking.com и обикновено не се споделя с клиента.

Най-ясното и конкретно ограничение е това:

The Advocate may only earn the Advocate’s Referral Bonus 10 times in total. Each Referee may only make use once of a Referral Link to create an Eligible Reservation, regardless if the Referee received or had access to separate Referral Links from different Advocates. Per credit card, or per unique Wallet, a maximum of 11 Referral Bonuses can be earned (one as Referee, 10 as Advocate).

Редактирано от koliob
Връзка към коментар
преди 3 часа, koliob каза:

без да купуваш нищо

А каква е разликата със стандартните линкове от приятел за 15$,25$ и т.н.Как така без да купуваш нищо,нали правиш резервация?

преди 3 часа, mig каза:

Booking ми пратиха ми два пъти линкове, при направени две покупки с фиксирана сума 30 евра всеки от Otto.

За едно и също ли говорите?

Връзка към коментар
8 minutes ago, Мари Николова said:

А каква е разликата със стандартните линкове от приятел за 15$,25$ и т.н.Как така без да купуваш нищо,нали правиш резервация?

Без да пазаруваш в някой друг сайт. Иначе някой ти праща линк от неговия профил в booking и той, и ти получавате 15$, 25$, 10%. Прави се резервация през линка от приятел и след като тя приключи, тогава от 30 до 60 дни изплащат парите. По принцип на една резервация и една карта може само по 1 линк. Но както казва @koliob

26 minutes ago, koliob said:

А тълкуването на тези условия се прави единствено и само от служители на Booking.com и обикновено не се споделя с клиента.

Някои пишат, че имат повече от ползван 1 линк и изплатени след това пари на профил...

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 минути , Мари Николова каза:

За едно и също ли говорите?

Почти едно и също е като сума на кешбека, но не е едно и също в смисъл на третиране от Booking.com. Може да се приеме, че има два вида линкове. Едните са "от приятел" и за тях не е нужно да купуваш нищо преди резервацията за да получиш линка. Другите най-често се получават като резултат от кръстосани продажби и @mig беше написал, че след като е купил нещо от Otto е получил такъв линк.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Има и трети вид- ако минеш през сайта на wizz, получаваш 10% от стойността на резервацията в wizz профила си, с които можеш да си купиш нещо от wizz (полет, място, багаж). Този вид можел да се комбинира с линк от приятел- т.е. да се ползват и двете на един и същ профил и да изплатят и двата. Може би и този с покупката може да се комбинира с такъв от wizz?

Връзка към коментар
преди 1 минута , aleksandrina каза:

Има и трети вид- ако минеш през сайта на wizz, получаваш 10% от стойността на резервацията в wizz профила си, с които можеш да си купиш нещо от wizz (полет, място, багаж). Този вид можел да се комбинира с линк от приятел- т.е. да се ползват и двете на един и същ профил и да изплатят и двата. Може би и този с покупката може да се комбинира с такъв от wizz?

Не виждам как може да се комбинират, и Уиз, и линк от приятел се активират през линк, няма как да минеш през двата линка едновременно

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.