Прескочи до съдържание

Booking.com - вземи бонус при препоръка на приятел

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление, търсете там. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
2 minutes ago, neuromancer said:

Не виждам как може да се комбинират, и Уиз, и линк от приятел се активират през линк, няма как да минеш през двата линка едновременно

2 minutes ago, neuromancer said:

т.е. да се ползват и двете на един и същ профил и да изплатят и двата

Нали питах и аз наскоро и ми пообяснихте. 🙂

Аха ха ха ха- сега виждам, че точно @Мари Николова ми е обяснила. Ох- а аз на нея обяснявам... Хе хе. А тя пита за тези с покупките. 😄 😄 😄 

Публикувано:

За една резервация може да използваш линк на Уиз,а за друга-линк от приятел.От един и същи профил,изпробвано,няма проблем.Но не може едновременно за една резервация и двата линка🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Те и за покупките, и Уиз, и линк от приятел (и линк от кешбек сайт, и през форума) трябва да минеш през линк, така че няма как да стане на една резервация

За различни резервации, за тези които се получават по карта уж можело по един кешбек от всеки вид (без да съм виждал определение кои са от един вид), така че вероятно ще може. От кешбек сайтове, Уиз и подобни може неограничено.

Публикувано:

Точно. Ама ти си ми го писла това, а аз тръгнах на теб да ти обяснявам... А ти пък питаш за онова с покупката... 😄 

• Смея се 1
Публикувано:
преди 11 минути , aleksandrina каза:

Има и трети вид- ако минеш през сайта на wizz, получаваш 10% от стойността на резервацията в wizz профила си, с които можеш да си купиш нещо от wizz (полет, място, багаж). Този вид можел да се комбинира с линк от приятел- т.е. да се ползват и двете на един и същ профил и да изплатят и двата. Може би и този с покупката може да се комбинира с такъв от wizz?

Такива също има много, но тук най-популярна е тази на wizzair, защото имат полети от София и дават доста приличен (но все пак виртуален) кешбек. Иначе и други авиокомпании дават някакви бонуси по подобен начин, например:

Turkish Airlines - http://tiny.cc/ehkc4y

Lufthansa - http://tiny.cc/fikc4y

Бих казал, че повечето от тези бонуси имат само далечни родствени отношения с кеша.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 42 минути , aleksandrina каза:

Има и трети вид- ако минеш през сайта на wizz, получаваш 10% от стойността на резервацията в wizz профила си, с които можеш да си купиш нещо от wizz (полет, място, багаж). Този вид можел да се комбинира с линк от приятел- т.е. да се ползват и двете на един и същ профил и да изплатят и двата. Може би и този с покупката може да се комбинира с такъв от wizz?

преди 30 минути , Мари Николова каза:

За една резервация може да използваш линк на Уиз,а за друга-линк от приятел.От един и същи профил,изпробвано,няма проблем.Но не може едновременно за една резервация и двата линка🙂

преди 24 минути , neuromancer каза:

Те и за покупките, и Уиз, и линк от приятел (и линк от кешбек сайт, и през форума) трябва да минеш през линк, така че няма как да стане на една резервация

За различни резервации, за тези които се получават по карта уж можело по един кешбек от всеки вид (без да съм виждал определение кои са от един вид), така че вероятно ще може. От кешбек сайтове, Уиз и подобни може неограничено.

Преди няколко месеца зададох същия въпрос, направих десетина неуспешни опита и писах в някоя от темите.

Случваше се или да даде информация за единия бонус или за нито един.

Принципно има варианти да се заредят двата прозореца - единия на Уиз, а другия от препоръка и преди плащане да се копира единия в другия, но в Букинг не успях ...

• 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Имам въпрос относно минималната сума при резервация с линк.Ако линка е 15$,мин.сума трябва да е 30$(52лв),но без такси.Какво ще рече това?Колко горе-долу са таксите -10-20%?Ако сумата е 65лв(37,55$)ще я приемат ли?

Публикувано: (редактирано)
преди 42 минути , Мари Николова каза:

Имам въпрос относно минималната сума при резервация с линк.Ако линка е 15$,мин.сума трябва да е 30$(52лв),но без такси.Какво ще рече това?Колко горе-долу са таксите -10-20%?Ако сумата е 65лв(37,55$)ще я приемат ли?

1. Ако сумата не достига няма да излезе потвърждение, че ще получиш награда.

2. Почти винаги има разбивка на цената в потвърждението и от там са видими такси, данък и друго, което е включено в крайната цена.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано: (редактирано)

Живота винаги те компенсира😊.........

Направих резервация през линк за 25CAD от някакъв турски блог и днес виждам,че няма да ми изплатят наградата,защото не отговаря на изискванията.Звъннах на Букинг и ми обясниха,че не могли да се свържат с "приятеля",може би си е изтрил профила,затова анулират и моята награда.Кой ще да е този турчин,който знае,че ще получава пари и ще си изтрие профила😃?Докато се ядосвам тихичко,междувременно направих друга резервация,пак през линк от друг профил.Това е втора резервация за този профил и очаквах да ме включат към Genious членовете,но получих нещо още по-хубаво - 10 линка за по 15$,които да пращам към други мои профили.....така де,към приятели🙂

Та добрата новина е,че все още дават подобни линкове и то за втора резервация.Май @Branko,беше споменал,че най-добре е да се правят профили през чужди ИПта,(например американски,канадски,британски)за да е по-голям размера на наградата.

А и да уточня,дават 10 линка веднага след втора резервация,т.е не е необходимо да чакаш да мине.

Редактирано от Мари Николова
  • Харесвам 7
Публикувано:

А аз да благодаря на .../извинявам се не помня кой беше/ някъде на предните страници, че каза че при резервация  сайта на easyjet сваля в момента 10% от цената. Не като линковете, а и вече не става през някои линкове...

• Харесвам 1
Публикувано:

припомнете ми, моля, как беше - ако отменя резервация, направена през линк от приятел за 25 долара, после мога ли със същия линк да направя нова резервация, или трябва да е през нов профил?

• 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Забелязах нещо интересно. В профила ми, от който съм пускала най-много покани, изплатените награди до юли включително миналата година са със стойност 0 и започва наново да ми брои само следващите, като така излиза, че имам право на още още 8 от възможни 10 покани. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , Звелина каза:

Забелязах нещо интересно. В профила ми, от който съм пускала най-много покани, изплатените награди до юли включително миналата година са със стойност 0 и започва наново да ми брои само следващите, като така излиза, че имам право на още още 8 от възможни 10 покани. 

Ха-ха, вярно. И моите са "рестартирани". А имах три от 2017 и 2018 г.

zero.png.142b8536e60a4ba3f0e0447b97fd840b.png

• Харесвам 1
Публикувано:

Напразна радост, само парите са занулени, отдолу си стои изречението, в което ги броят.

Приятели, които сте препоръчали

Имате 5 активни препоръки от максимум 10

Публикувано:
На 16.04.2019 г. в 18:47, Мари Николова каза:

Та добрата новина е,че все още дават подобни линкове и то за втора резервация.

Направих пробно втора резервация през американски профил, която смятам да анулирам. Кога става ясно, че имаш линк за канене на 10 приятеля? За сега в профила и в пощата към него нямам нищо

Публикувано:
преди 12 минути , Яничка каза:

Направих пробно втора резервация през американски профил, която смятам да анулирам. Кога става ясно, че имаш линк за канене на 10 приятеля? За сега в профила и в пощата към него нямам нищо

Сега проверих.Още в мейла с потвърждението на резервацията ми съобщават,че мога да каня приятели.Както вече писах,това беше втора резервация за профила,но първата вече беше минала,не знам дали това има значение.

За друго да питам - след като не съм получила наградата от линк от приятел,по независещи от мен причини(приятеля уж си е изтрил профила),имам ли право да резервирам отново през линк от приятел?

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 24 минути , Мари Николова каза:

Сега проверих.Още в мейла с потвърждението на резервацията ми съобщават,че мога да каня приятели.

Благодаря ти. При мен не става. Направих 2 пробни резервации - едната можеше да се букне без КК, следващата нарочно я направих да е гарантирана с КК. От този акаунт вече имаме осъществена нощувка. Не знам къде бъркам...

Публикувано:

Може просто тази оферта да не е актуална в момента за американските потребители.При мен стана с български профил.

• Харесвам 1
Публикувано:

@Яничка,аз резервирах през линк от приятел,може пък така да стане🙂

Мислех да направя експеримент и да резервирам през друг Бг профил,с който имам една минала резервация през линк. Логвайки се виждам,че вече са ми дали 10 линка за приятели.Нямам идея кога е станало,от месеци не съм влизала в профила.Така че, явно не е задължително веднага след резервация да те зарадват.🙂

П.П. Току-що проверих още един такъв профил с една минала резервация и там имам линкове.Проверете си старите профили.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Имам линк, чисто нов, за резервация.

Само че пак не схванах, трябва ли кредитната ми карта да е "запаметена" в профила ми, за да получа бонуса?

Публикувано:
преди 15 минути , Мари Николова каза:

Логвайки се виждам,че вече са ми дали 10 линка за приятели

Благодаря ти. Ползвах профил, с който аз и @Desi75 вече сме правили резервация точно с покана от друг. Профилът го правихме на Хаваите, та си е баш американски (тоест не е през чуждо IP, правен в Българи). Сложих си reminder края на другата седмица да проверя дали пък няма да дадат по-късно линк да каня 10 човека и чак тогава ще анулирам двете фалшиви резервации. В недоумение съм... Ако не стане, единствената причина би била, че профилът е американски, но точно за него исках линкове, защото дават най-добър кешбек - 2х25 долара.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Lyubina каза:

Само че пак не схванах, трябва ли кредитната ми карта да е "запаметена" в профила ми, за да получа бонуса?

трябва

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.