Прескочи до съдържание

Booking.com - вземи бонус при препоръка на приятел

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление, търсете там. 

Препоръчани мнения

предстоят ми 10тина пътувания следващите 3 месеца, моля който има линк да ми изпрати на лично съобщение,

трябват ми десетина различни линка за да отговарям на условията за -10%.

За да не взимам линкове от интернет на абсолютно непознати хора предпочитам да ползвам линовете на "приятели" оттук

• Харесвам 2
Връзка към коментар
1 minute ago, jujo_si said:

предстоят ми 10тина пътувания следващите 3 месеца, моля който има линк да ми изпрати на лично съобщение,

трябват ми десетина различни линка за да отговарям на условията за -10%.

За да не взимам линкове от интернет на абсолютно непознати хора предпочитам да ползвам линовете на "приятели" оттук 

Ако не се лъжа само по 1 от вид ще може да ползваш- т.е. само едни 10%. А да не говорим, че трябва да са минали едни 10% и чак тогава евентуално да може да използваш други 10% (ако не те резнат от букинг).

Връзка към коментар
преди 5 минути , aleksandrina каза:

Ако не се лъжа само по 1 от вид ще може да ползваш- т.е. само едни 10%. А да не говорим, че трябва да са минали едни 10% и чак тогава евентуално да може да използваш други 10% (ако не те резнат от букинг).

Аз знам че мога да ползвам няколко -10% но трябва да са на различни хора, в момента имам 2 ползвани линка и ще видим резултата много скоро

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 6 минути , aleksandrina каза:

Имам 15$ само. 🙂 Иначе аз от нета си набавям.

1) мисля че трябва да се разправяш и да си искаш бонусите

2) ако не плащат защо продължаваш да ги ползваш

Връзка към коментар
2 minutes ago, jujo_si said:

1) мисля че трябва да се разправяш и да си искаш бонусите

2) ако не плащат защо продължаваш да ги ползваш

Аз всичко съм си получила. Искам да кажа, че само с 15$ мога да услужа. :)

Връзка към коментар

Има промяна в условията за ползване на препоръка от приятел. В момента, за да се ползва 15 $ за канещия и поканения резервацията трябва да бъде минимум 100 $. Същото се отнася за 15 GBP и други валути. При - 10 % условията остават, но така или иначе те си струват при по-високи цени на резервация.

Има и добра новина, но не зная колко е валидна. Опитах няколко стари линка, които преди не работеха, но сега отново дадоха отстъпка.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 35 минути , Таньо каза:

Има промяна в условията за ползване на препоръка от приятел. В момента, за да се ползва 15 $ за канещия и поканения резервацията трябва да бъде минимум 100 $. Същото се отнася за 15 GBP и други валути. При - 10 % условията остават, но така или иначе те си струват при по-високи цени на резервация.

Има и добра новина, но не зная колко е валидна. Опитах няколко стари линка, които преди не работеха, но сега отново дадоха отстъпка.

Това е точно така за повечето линкове, но не и за тези с кешбек $25, $30, EUR25, £25, TZS 66500, CAD40, NZD40, BRL100, CNY188, а може би и други подобни. Те си работят все още при старите условия, т.е. изискват сумата на резервацията да е поне двойната сума на кешбека.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
2 minutes ago, Таньо said:

От три дни в секцията за награди в профила ми излиза съобщение:

image.png.7a8b371bebf32aa9056465f0e2b34212.png

Имам съобщение в пощата, че наградата ми е изплатена, но не съм получил такава.

Идеи?!

Някой някъде тук писа, че също му липсват наградите в "Моите награди".

Връзка към коментар
В момента, aleksandrina каза:

В другата тема за 50 %, но не е същото - тук липсва информация изобщо.

Връзка към коментар

От известно време  в няколко от профилите ми излиза объркана информация.Например губят се имената на препоръчани приятели или пък пише,че наградата не отговаря на условията,а всъщност вече е платена.Но независимо от това в последствие всичко се изплаща,макар и с голямо забавяне.

@Таньо,най-добре да се обърнеш към кол центъра.Противно на възприетото мнение,винаги съм оставала доволна от работата им.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 6 часа, Таньо каза:

Идеи?!

Аз имах подобен случай. Бяха ми пратили мейл, че наградата е изплатена, да й се насладя и ако не си виждам парите да питам банката къде са. В същото време в профила в Booking се появи съобщение, че наградата пътува към мен и до 14 дни трябва да си я получа. След като изчаках 30-на дни и нямаше никаква награда започнах да ровичкам какво става и къде е проблема. Не си спомням кой от форума ми каза да насоча усилията си към Booking, а не към банката, послушах го и след няколко мейла ме информираха, че са направили проверка, установили са, че по време на плащането съм изтрил КК или може би съм я размаркирал като карта за получаване на награди и затова е станала засечка. Пълни глупости, нищо подобно не бях правил, но в крайна сметка ми направиха портфейл в Booking и там се появи наградата. Може да е някакъв бъг или са измислили нова схема да ни разнообразяват живота, знае ли човек, но мога само да ти препоръчам да бъдеш по настоятелен на този мейл customer.service@booking.com  

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...
преди 37 минути , Olianata каза:

Незнам,според мен booking вече стана голяма резачка,последния бонус не ми го изплатиха,а пише ,че ще получа награда.

Сега 10% ги дават на минимална сума 100$.

Минаха ли 60 дни след потвърждението, че награда ще бъде изплатена?

Понякога не плащат ако видят нередност. Пиши им и ще отговорят каква е причината за неплащане.

Да, 10% ги дават на минимална сума 100$ или GBP и т.н. Писахме за това преди месеци.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 19.07.2019 г. в 16:32, Таньо каза:

Идеи?!

И при мен така нещо се получава, вчера им звънях 15 мин. ги чаках и после момичето ми вика, ами пиши на съпорта и те ще ти отговорят до 2/3 дни (викам си на акъла да да, ти така си мислиш)!.... Малко безотговорно. Писах им и сега ще ги чакам сигурно до декември. То може би парите ще ги чакам повече от 60 дни. 

На 19.07.2019 г. в 16:35, aleksandrina каза:

И на мен изчезна от единия профил, но някъде четох, че за да ги има трябва да си "genus" , а аз в този профил не съм.! Нещо много странно ми стана. 

А преди време може и без да си "genus". 

Връзка към коментар
преди 1 час, Иван Попов каза:

И при мен така нещо се получава, вчера им звънях 15 мин. ги чаках и после момичето ми вика, ами пиши на съпорта и те ще ти отговорят до 2/3 дни (викам си на акъла да да, ти така си мислиш)!.... Малко безотговорно. Писах им и сега ще ги чакам сигурно до декември. То може би парите ще ги чакам повече от 60 дни. 

И на мен изчезна от единия профил, но някъде четох, че за да ги има трябва да си "genus" , а аз в този профил не съм.! Нещо много странно ми стана. 

А преди време може и без да си "genus". 

Това сигурно ли е, че всички резервации  са ми през не genus профил на приятел. Пише, че ще получа 10%.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 23 минути , Дани Магелани каза:

Това сигурно ли е, че всички резервации  са ми през не genus профил на приятел. Пише, че ще получа 10%.

При мен аз не съм genus и няма горе прозорче, иска 5 резервации, за да стана genus и тогава.... и аз не знам. Писам им и чакам да видя какво ще ми отоговорят! Защото имам една резервация в този профил, а нямам за получаване на 10%.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 35 минути , Дани Магелани каза:

Не е нужно да си Genius, но и няма никаква гаранция, че ще получиш нещо. Плащат само, когато те решат по според мен неясни критерии.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Напоследък при мен плащат всичко и бързо. Последо платиха 4 награди от два профила за две резервации от преди 15-20 дни само.

Слагам виртуална карта Револют с различно име всеки път и по нея имам десетки изплатени награди.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар

Така- имам чисто нов профил (от около 2 месеца), с 10% награда, която в момента е изчезнала от Моите награди. За сметка на това стоят 2 анулирани, които "не отговарят на условията" от 2017 година.

Актуализирано на: 6 дек. 2017 г. Не отговаря на условията – Неспазени правила и условия

А пътуването ми предстои в понеделник. Направо "чудесно"!

• Шок 2
Връзка към коментар

Наградите от месец-два не се виждат в повечето профили, но ги изплащат.

И аз звънях в началото да питам защо не се виждат, понеже мислех, че са изрити.

Ако вече е анулирана, защото не отговаря на условията е друга тема.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 6 минути , aleksandrina каза:

Така- имам чисто нов профил (от около 2 месеца), с 10% награда, която в момента е изчезнала от Моите награди. За сметка на това стоят 2 анулирани, които "не отговарят на условията" от 2017 година.

Актуализирано на: 6 дек. 2017 г. Не отговаря на условията – Неспазени правила и условия

А пътуването ми предстои в понеделник. Направо "чудесно"!

2017 г. Имаше едни линкове 40/80$,25/50 евро от които се възползвахме.Всички тези награди излизат със същият текст при мен,но реално са изплатени.Възможно ли е новият профил да е със същият имейл адрес, като друг профил от който си правила резервации през споменатите линкове?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.