Прескочи до съдържание

Магеланци... в медиите

akair

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 33 минути , Яничка каза:

Всъщност @домосед колко по-рано се снимат епизодите преди излъчването им?

Около месец. И после си траеш какво е станало 😉

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Тъкмо навреме днес погледнах темата, за да включа телевизора за епизода на Стани богат. Увлекателно си приказва @Hristo Kolev, както и пише тук 🙌. Яд ме е, че използва жокер на въпрос, който знаеше и според мен там ключовата дума беше действащ (парламент). Не толкова за печалбата, но щеше да е интересно играта да продължи повече. Все пак разсмя публиката няколко пъти, което в комбинация с мисъл, си бе удоволствие за зрителя, включително и за мен 🙂 Така невинно раздели не толкова голямата сума на три, че мило ми стана😄. Това го може само магеланец 🙃

Изненадах се от участието на @домосед - двойно удоволствие. 
Браво, момчета! Похвалих ви на една подрастваща девойка - ето това са магеланците 🍻

• Харесвам 14
  • Благодаря 2
Публикувано:

Аз финансови облаги няма да търся, но популяризирах участието ви персонално сред близки магеланци :)

Edit: след като изгледах епизода - страхотна и много интелигентна игра и на двамата. Браво!

• Харесвам 10
  • Благодаря 3
  • Смея се 1
Публикувано:

Много добра игра. Пожелавам на @Hristo Kolev със събраните пари да направи едно или няколко незабравими пътувания. За които да ни разкаже. За @домосед какво да кажа? Човекът енциклопедия. Димитър, винаги съм се прекланял пред знанията ти!!! 👏👏👏👏

Сигурен съм, че и ти си доволен, че научи нещо ново.

Благодаря ви за нещата които научих от вас, момчетата!

• Харесвам 15
  • Благодаря 1
Публикувано:

В кръга на майтапа😉

Имам шернат албум от домосед, където честичко се появяват снимки на обекти, включително улични автомобили в цвят червен, а по-рядко в по-стари периоди и главният герой от мястото на събитието 😉

След предаването мога да кажа, че камерата го харесва и Оскарите го искат - още не му е късно за поне четири 😄

• Харесвам 4
Публикувано:

Страхотни бяхте и двамата! Поздравления! 🙂

П.С. Специални благодарности на @Яничка, че ми каза за участието ви! 🙂

П.С. Честит рожден ден на @Hristo Kolev! Здрав бъди, все така забавен, пътешестващ, сбъдващ мечтите и да продължаваш да ни радваш с разказите си! 🍺

П.С. Честит и на мен! Родени сме на една дата с това прекрасно момче! 🙂

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
  • Браво 5
Публикувано:

Аз го върнах сега да го гледам предаването. Чудесно представяне и на @Hristo Kolev в главната и на @домосед в поддържащата роля! Браво и на двамата и честит рожден ден на Христо Колев! Здраве и много успехи!

• Харесвам 6
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Публикувано:

И аз исках да крещя по телевизора на исландския въпрос, твърде консервативно подходи според мен, а наистина буквално го разказа от-до. Това щеше да отключи 50/50 на следващия, макар че моята чуденка беше между Даниел и Джак, силно е възможно и двата жокера да не бяха помогнали там, защото домосед беше много убедено бъркащ 🙂

Но от дивана е супер лесно да мислиш стратегии. Аз си мисля, че ако отида ще влезна с големите амбиции, ще пазя жокери, ще играя агресивно...и ще си тръгна с 300 евро или колкото е там минимума и ще ме е срам да се покажа
🙂 Или като ми се облещи камерата срещу мен ще върна газта малко и ще гледам да не се изложа и в крайна сметка ще си тръгна с ниска четирицифрена в най-добрия случай. Но за Христо ме е яд, защото наистина имаше потенциал да натисне повече.

• Харесвам 10
  • Благодаря 2
Публикувано:

Никога не бих предположил , че точно домосед може да се издъни на кино въпрос , но ето че се случи.

Това което ми допадна най-много беше самообладанието на Христо по време на цялото предаване и аргументираната интелигентна обосновка на всички въпроси , дори когато знаеше правилния отговор от самото начало.Усещането беше , че все едно всяка седмица е пред камерите.Не трепна !

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Публикувано:

Разбира се, че ме е яд, че го подведох @Hristo Kolev (Честит рожден ден!) за оскарите. На по-хладна глава, без да знам отговора, щях да разсъждавам между Джак и Даниел, а не между Джак и Уолтър. Не ми хрумна, че Уолтър нe съм го чувал, просто защото е нямал главни роли. И щях да заложа на Даниел по логиката, че за тия пари трябва да е по-малко очевидният. Отделно, че ми е и по-симпатичният. Ама в реално време не е хладна главата. И на двамата съм им гледал по две от оскарските главни роли - на Даниел след 2000, а на Джак - преди 2000. Знам им, разбира се, и други филми. Но съм пропуснал как Даниел печели оскар за главна роля, изиграна само със стъпало (ляво!)  И не изпитвам никакво велечение да го ровя сега по филмотеките 😉

• Харесвам 16
Публикувано:

Страхотна игра, браво! 

От дете гледам предаването и винаги много ме е яд, когато очевидно човек има потенциал за отключване на най-сериозните въпроси, но поради различни причини това не се случва.. 

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 20 часа, Яничка каза:

Всъщност @домосед колко по-рано се снимат епизодите преди излъчването им?

При нас беше около месец, знам и за по два, два и половина, когато други са участвали

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз благодаря на всички за позитивните коментари и подкрепата, пък на @домосед за компанията на живо и помощта! Държа да отбележа, че той специално нагласи своите доста гъсти планове за пътувания, за да може да дойде с мен в студиото - наистина го оценявам. Благодаря и за пожеланията за рождения ми ден!

Относно играта - голяма тръпка, супер удоволствие и сбъдната мечта. Бих си пожелал повече чисто географски въпроси (не само сред първите пет), но е логично, че като съм със заявка за пътешественик, на по-високо да не питат такъв тип неща. Иначе аз съм като цяло доволен. Разбира се, яд ме е много за Исландия - в моята глава се биеха няколко неща (бях чел нещо за някакъв парламент във Великобритания - впоследствие @домосед ми напомни за парламента на о-в Ман, плюс че реално исландският е прекъснат за дълго време заради датската власт). Задълбах твърде много на въпрос, който беше по-праволинеен. Така или иначе, трябваше да играя, ама не ми достигна май смелост, пък и играех за заключване на сума. 

Относно актьорския въпрос - нямах никаква идея. Далечни са ми тези теми, не е моята сфера. Жокерът ми беше на ниво и няма никаква вина, а аз най-вероятно самостоятелно бих стрелял по А), когото не съм чувал, с логиката, че на 11-ти въпрос отговорът е обикновено най-невероятният. Ако ми беше останало 50/50, сигурно щях да го прескоча, но това вече са вероятности. 

В заключение - ако ви е мерак, запишете се, пробвайте играта, готино е. 

• Харесвам 19
  • Браво 15
Публикувано:

Честит Рожден Ден @Hristo Kolev!

Пожелавам ти преди всичко много здраве.

Бъди все така любознателен и опознавай света по свой  си начин.

Светът има нужда от социално ангажирани хора като теб,дай всичко от себе си,за да си щастлив и удовлетворен от постигнатото до момента и занапред.

Бъди със свежо чувство за хумор, много помага в живота.

За мен е удоволствие да чета пътеписите ти.

Относно участието ти в ,,Стани Богат"- беше много интересно.Понякога няма нужда от много колебание,действай смело,интуицията е важна.

Сбъдвай мечтите си!

Весел Празник!

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 27.03.2025 г. в 2:15, Венелин каза:

Реших да се самопохваля за участието си в един медиен продукт:

Стани богат - 25.03

@Венелин и @Hristo Kolev (Честит рожден ден!) - играта ви беше удоволствие за гледане и съпреживяване! 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

И аз изгледах втората част - страхотна игра @Hristo Kolev! Много ми хареса логическото ти мислене, удоволствие беше да следя как тече мисълта и най-вече логиката зад нея. И Честит рожден ден 😊.
@домосед - теб кога да те очакваме като главен участник? Ти знаеше отговорите на почти всички въпроси, като те питаше Ники Кънчев. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • 3 месеца по-късно ...
Публикувано:
преди 1 час, nino каза:

@Георги Матеев на живо по Нова в Събуди се , в 8.53. Говори за мигрантите в Сеута. 

За съжаление не мога да дам линк към репортажа.

https://nova.bg/news/view/2026/08/02/546304/dj-balthazar-за-случилото-се-в-сеута-при-навлизането-на-мигрантите-нямаше-агресия-нито-от-тяхна-страна-нито-от-страна-на-полицията/

• Харесвам 13
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте на всички, надявам се, че прекарвате едно чудесно лято из близки и далечни интересни места!

Позволявам си да направя една реклама тук на моя YouTube канал, който развиваме с двама приятели, също като мен любопитни и мераклии пътешественици. Правим видеа за пътувания, като ги съчетаваме с документални елементи, и тепърва искаме да качваме все по-интересно съдържание. Първите ни сериозни видеа вече са факт - едно за Приднестровието и едно за бесарабските българи, а до края на годината предстоят още няколко. Ще съм ви благодарен, ако се абонирате, в случай че видеата са ви интересни и искате да подкрепите мен и моя екип, а пък ние ще се стараем да не ви разочароваме 😉

• Харесвам 21
  • Браво 4
Публикувано:

@Hristo Kolev, поздрави за инициативата! 

Ако не се бъркам, ти беше човекът, който се разходи с Дрю Бински и Георги за видеото в Столипиново, което също беше страхотно. 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 часа, vivo каза:

@Hristo Kolev, поздрави за инициативата! 

Ако не се бъркам, ти беше човекът, който се разходи с Дрю Бински и Георги за видеото в Столипиново, което също беше страхотно. 🙂

Аз съм, аз съм )) благодаря за хубавите думи, аз някъде тогава се мотивирах да започна нещо свое 😄

• Харесвам 4
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.