Прескочи до съдържание

Магеланци... в медиите

akair

Препоръчани мнения

Публикувано:

Браво , @Иван Попов! Това е едно от най-вдъхновяващите видеа за училище, което съм виждала!  Толкова заинтересовани деца, учители , не се виждат вече. Ако живеех наблизо, щях да си запиша децата при теб. Адмирации! Върна ми надеждата за образованието!

• Харесвам 12
  • Благодаря 1
Публикувано:
  На 10.01.2025 г. в 14:37, luba_rizova каза:

Браво , @Иван Попов! Това е едно от най-вдъхновяващите видеа за училище, което съм виждала!  Толкова заинтересовани деца, учители , не се виждат вече. Ако живеех наблизо, щях да си запиша децата при теб. Адмирации! Върна ми надеждата за образованието!

Разшири  

Сърдечно ти благодаря! 😍

Много се радвам, че ти е харесало видеото 😍 

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Едно дългоочаквано интервю с големия български пътешественик @Георги Матеев, който успешно достигна до зашеметяващите 212 признати и полупризнати страни. Кои са 24-те непосетени страни и други интересни истории ще прочетете в интервюто ми с него. 

https://oneticketjustgo.com/interview-georgi-mateev/

• Харесвам 21
  • Браво 12
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Епизод №5 на Подкаст "101 теми": За роботиката, която много скоро радикално ще промени света около нас".

Гостите: Атанас Костадинов - основател на Студио за уеб и графичен дизайн "Алегра" и партньор на Училище по роботика Robopartans, Иван Попов - учител в Земеделска гимназия, Светлозар Цонев - не само ученик в същата гимназия (и неин "Ученик на годината 2024"), но и преподавател в Училище по роботика Robopartans.

Светлозар: "Аз съм като двете страни на една монета - и учител, и ученик. Ето защо считам, че образованието у нас не е "научено" да преподава тази материя, още не е открило правилния път, то не е като при частни организации, които дават шанс на децата да се изявяват. На нашата образоватена система ще й потрябва доста време, за да "научи" правилния подход".

Иван: "Според мен часовете по точните науки в училище са малко. Това са науките - мамематиката особено, които обучават човека да мисли логично. Казвам го не само аз, казва го и министърът на образованието. Как ще учим програмиране, ако не познаваме математиката!?! Математическата грамотност е основата на инженерните науки, а роботиката е част от тях".

Атанас: "Съвременното поколение ученици има страхотната възможност океанът от знания да им бъде на един клик разстояние. В Интернет се намира всичко, което се поиска, не беше така преди не чак толкова много години. Препоръчвам на младежите да търсят и изследват нещата, които ги интересуват. За любознателните думичките How to в YouTube са най-важните".

Чуйте целия подкаст тук - https://shorturl.at/iCWZc

https://www.facebook.com/share/p/1GdxRcyeXS/

• Харесвам 7
  • Браво 7
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Гледах го онзи ден и през цялото време си мислех, че името Венелин в комбинация с образ много ми напомнят на някой. Поздравления за интелигентната и силна игра! 

• Харесвам 6
Публикувано:

Аз много рядко попадам на тв предаване, но явно уцелих без да искам. Беше ме яд много, защото се беше надъхал и имаше възможности за повече от препъни камъка на 20 000лв 🙂 Но е и факт, че към края въпросите стават доста безумни.

• Харесвам 8
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Роботът Nao е интерактивен хуманоиден робот, който ще вдъхнови учениците в нашия STEM център. Той е програмируем и може да се използва за обучение по роботика, програмиране, математика и други STEM дисциплини по увлекателен начин. Nao ще помогне на учениците да развият логическо мислене, креативност и умения за решаване на проблеми чрез практически задачи. Внедряването на Nao ще издигне нашия STEM център на ново ниво, предоставяйки уникални възможности за обучение и експериментиране в бъдещето ни развитие в сферата на роботиката! 

• Харесвам 11
  • Браво 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.