Прескочи до съдържание

Австралия, Нова Зеландия, Океания и Антарктида - бързи въпроси

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Това е тема за бързи въпроси, свързани с Австралия, Нова Зеландия, Океания и Антарктика. Какво е бърз въпрос? Това е въпрос, който има достатъчно конкретика, така че да му бъде отговорено с до 2-3 отговора, т.е. въпрос, който не предизвиква дискусия.

Примери:

- Има ли метро в Сидни?

- Може ли да шофираме в Австралия с нашите шофьорски книжки?

Има и друг тип въпроси, които може да изглеждат бързи, но да са въпрос на лично мнение и може да предизвикат дискусия. За тях се пуска отделна тема. Примери:

- Кое да изберем - Мелбърн или Сидни?

- Заслужава ли си да се отдели време за о-в Тасмания?

Възможно е да решите, че въпросът ви е бърз, да го пуснете тук и да се зароди дискусия - няма лошо, ще бъде отделен в нова тема, да не се чудите 

Разбира се, ако искате да обсъдите цялото си пътуване в детайли, винаги пускайте нова тема. По този начин най-добре ще си го проследите от първите въпроси до самото пътуване и разказите ви след него. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Имам бърз въпрос. За туристическа виза в Австралия ми стига само тази, която е е-Виза и е безплатна през сайта на правителството нали? Не би трябвало да има друго, което да изискват за влизане в държавата? 🙂

Публикувано:
1 hour ago, t_petkov said:

Имам бърз въпрос. За туристическа виза в Австралия ми стига само тази, която е е-Виза и е безплатна през сайта на правителството нали? Не би трябвало да има друго, което да изискват за влизане в държавата? 🙂

Аха.И си напиши и презимето,че аз 2 пъти вадих.e651 е визата.

Публикувано:
В момента, swimmer каза:

Аха.И си напиши и презимето,че аз 2 пъти вадих.

Сериозно ли? Аз май го оставих без презиме. Да попълвам ли още веднъж или може да се поправи? 🤔😂

Публикувано:
5 minutes ago, t_petkov said:

Сериозно ли? Аз май го оставих без презиме. Да попълвам ли още веднъж или може да се поправи? 🤔😂

Подавай наново.Аз пробвах да поправям ама нямах отговор една седмица и подадох наново и ми анулираха старата и ми дадоха нова.На Given names пишеш име и презиме,както е в паспорта.Че както четох в TripAdvisor е имало драми на границата.Подавай в същият профил.Ще те пита дали имаш валиден grant number.Посочваш го и продължаваш.

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой някъде да е видял, чул информация за възобновяване на полетите от Великденския остров до РРТ.

Преди пандемия Латам летяха...

• Замислям се 1
  • 3 месеца по-късно ...
Публикувано:

Някой запознат със закупуването на  билети за АО/за 2026г/. Имало предварителна продажба по някое време но, заслужава ли си да се бърза - примерно заради цена?

Билетите са за различни кортове предполагам и от там произлиза голяма неизвестност. Или простичко, има ли сериозна отстъпка или на място да си купувам. Със самолетни билети съм и си правя програмата и затова отрано питам. @Тони?

Публикувано:

Привет. Няма нужда да бързаш с предварителни билети. Цените не се променят, аз лично купувам почти ден за ден.

Разбира се, ако целта е билети за полу- финали и финали може би е добре по отрано, имам предвид две седмици преди събитието.

Каквото и да те интересува по тази тема питай. Може да гледаме някой мач заедно.

Билетите се купуват през сайт за покупка на билети- ticket master , излизат по ден, по корт и тн.

Продават се дневна сесия  за даден корт , вечерна сесия за даден корт като при тях имаш достъп до целия комплекс без останалите два, понякога 3 платени корта.

Има и дневни билети за комплекса без големите платени кортове на съвсем достъпни, да не кажа смешни цени.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 минути , Тони каза:

Привет. Няма нужда да бързаш с предварителни билети. Цените не се променят, аз лично купувам почти ден за ден.

Разбира се, ако целта е билети за полу- финали и финали може би е добре по отрано, имам предвид две седмици преди събитието.

Каквото и да те интересува по тази тема питай. Може да гледаме някой мач заедно.

Целта е Григор, дано е там и напредне в турнира. Щом няма сериозен дискаунт, то тогава няма никакъв смисъл. Ще се организирам за втората седмица на турнира, ако е там Григор, ще е ок. При един осминафинал може и да се засечем на корта, дай Боже и по напред.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз задължително ходя поне 3 дни в първата седмица , а после вече само когато искам нещо конкретно да гледам.

Причината е, че понеже всички играят и са много мачовете няма как да са на големи кортове всички, така че на 40-50лв можеш да гледаш играчи от топ 20 и то по няколко мача на ден.

За втората седмица цените разбира се са по-високи, но не е нещо кой знае чак и основното е, че почти на 100% се взимаш билети за желания мач.

Седмицата преди АОобикновено има и приятелски мачове, атмосферата е друга, разбира се, но аз с удоволствие посещавам и тях.

• Харесвам 2
Публикувано:

Запознат съм с цялата програма на АО 2026 - всичките три седмици. Кацам в Сидни на 19.01 и излитам от Мелбърн на 02.02.26, това е сигурното/уж/  засега. Много го мислих - първата или втората седмица на АО, преди да купя сам. билети. Ще видим накрая какво ще измъдруваме със съпругата. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Каквото и да е, все ще е ок. В най- лошия случай може да не гледате Гришо. Но пиши ако мога да ви помогна с нещо и преди да купувате билети за каквото и да е- транспортни около Мелбърн, атракционни и тн. Най- малкото мога да съм полезна със съвет и транспорт.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.