Прескочи до съдържание

Карибски басейн - бързи въпроси

rik4o
Съобщението е добавено от rik4o

Това е тема за бързи въпроси, свързани с Карибите. Какво е бърз въпрос? Това е въпрос, който има достатъчно конкретика, така че да му бъде отговорено с до 2-3 отговора, т.е. въпрос, който не предизвиква дискусия. Примери:

- Има ли денонощни магазини в Барбадос?

- Може ли да се купи безмитен алкохол от Ямайка?

Има и друг тип въпроси, които може да изглеждат бързи, но да са въпрос на лично мнение и може да предизвикат дискусия. За тях се пуска отделна тема. Примери:

- Кое остров да изберем - Сейнт Мартен или Мартиника?

- Да летим между островите или да ползваме ферибот?

Възможно е да решите, че въпросът ви е бърз, да го пуснете тук и да се зароди дискусия - няма лошо, ще бъде отделен в нова тема, да не се чудите 

Разбира се, ако искате да обсъдите цялото си пътуване в детайли, винаги пускайте нова тема. По този начин най-добре ще си го проследите от първите въпроси до самото пътуване и разказите ви след него. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 27 минути , liliya каза:

За Баяибе мога да кажа,че е малко градче с чудни залези и ресторантчета. Има и много добри хотелски комплекси, които са предпочитани от италианците и са по- скъпи от тези в Пунта кана. Поне моите впечатления са такива. От Баяибе тръгват и екскурзиите за Саона и Каталина и има доста голям избор. На мен определено ми хареса там,но пак зависи ти какво търсиш. 

Благодаря! Харесах този ризорт Viva Dominicus Palace by Wyndham точно в Баяибе. Цената изобщо не е лоша от Лондон с TUI.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, Йосиф Милчов каза:

Оглеждам едни пакети за Доминиканска Република и съм се спрял на Ла Романа. Въпроса ми към ходилите там е кой от двата региона препоръчвате за настаняване Сан Педро де Макорис или Баяхибе?  Благодаря!

И на нас в Баяибе ни хареса. Вечер на главния площад се събираха хора да пият по едно пиене и да танцуват. Атмосферата беше прекрасна. За Сан Педро де Макорис нищо не мога да кажа.

• Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Йосиф Милчов каза:

Благодаря! Харесах този ризорт Viva Dominicus Palace by Wyndham точно в Баяибе. Цената изобщо не е лоша от Лондон с TUI.

Ризорта се намира в Доминикус и миналата година го посетих с дейли пас, след като бях отседнал на друго място в селото. Плажът е много хубав, както и самият комплекс доста ми допадна. Имаше безплатни разходки с катамаран, каяци…
Не мога да кажа същото за самото селце, в което се намира. Изключително нахални бяха местните там, дърпат те отвсякъде и се чудят как да те излъжат на дебело. 
До Баяхибе има малки бусчета непрекъснато. 

• Благодаря 1
Публикувано:

Благодаря на всички включили се с отговор.  Viva Dominicus Palace by Wyndham резервиран. Остава да чакаме да дойде денят на пътуването.

• Харесвам 3
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.