Яничка Публикувано: 25 октомври, 2025 Публикувано: 25 октомври, 2025 Летище и име на салона - летище Alghero, Сардиния, Club Lounge Местоположение на салона - Level 4D, до Gate A6 Наличие на бърза връзка към гейтовете - няма Време за достигане до гейтовете - летището не е голямо. В случая гейтът за БГ беше точно пред лаунджа. Разрешен престой в салона - 3 часа Описание на салона - целият салон представлява една стаичка. Зареден е с вино, сокове и безалкохолни в пластмасови бутилки, чипс, бисквити, сандвичи, десерти. Тоалетната се намира извън салона, веднага след като се излезе от него. За всякакви магелански шмекерии зорко следи девойката на рецепцията на лаунджа. 9
Doctor Who Публикувано: 12 ноември, 2025 Публикувано: 12 ноември, 2025 Летище и име на салона - летище John Lennon, Ливърпул Aspire Lounge. Местоположение на салона - след зоната на магазините, в дясно. Наличие на бърза връзка към гейтовете - няма. Време за достигане до гейтовете - 10 минути. Разрешен престой в салона - 3 часа. Описание на салона - Красиво, приятно място с дизайнерски привкус. Пространството е разделено на няколко зони обзаведени различно - маси, столове, сепарета. Голям избор на вино, сокове и безалкохолни на пепси от машина, машина за кафе и чай, десетина вида бира. Храната беше под всякаква критика - нещо изсъхнало и червено най-близко до спагети, пържени картофи, две салати изглеждащи еднакво, някакъв бял сос, пиле в бял сос и нарязани шунка и чедър. Имаше и няколко вида опаковани бисквитки по един или два броя. Количеството от изброената храна не би стигнало на двама ... трима не особено гладни мъже. За малко повече от час не добавиха нищо. Плодове - круши, банани, цитруси, малко грозде. За себе си приех, че късният следобед е причината за липсата на храна. Почти никой не се хранеше, основно по масите имаше напитки. Тоалетната се намира извън основния салон в дясно, преди да се излезе от зоната. Има VIP зона с отделен вход преди основния салон. Нямам снимки, но линка по-долу дава добра представа. https://www.executivelounges.com/airport-lounges/liverpool-john-lennon-airport-aspire-lounge 5
EmoKrastev Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 Гуанджоу, Premium lounge терминал 2 С priority pass достъп за мен и съпругата. По принцип достъпа е за 2 часа но не забелязвам някой да отчита време. По моя оценка - добър 4 Има безплатен нет, достъп до гейтовете около 5 минути Не лоша наливна бира. Ето и малко снимки 10
EmoKrastev Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 преди 1 час, Фил каза: Благодаря за споделената информация, може би ще е по-добре да е в темата за салоните. Аз къде я бях сложил? Да се поправя - безплатен нет има ама системата за логване е толкова сложна че си останах на мобилния нет
Фил Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 преди 6 минути , EmoKrastev каза: Аз къде я бях сложил? В темата за банкови карти с посещения на салони.
antea Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 някой влизал ли скоро на SAW в Босфорус или Мармара? гледам отзивите в Google Maps и лошите са много лоши, а в добрите все благодарят на някакви госпожи, явно служителки там, което ми ги прави много съмнителни като достоверност 1
Argentique Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 преди 8 минути , antea каза: някой влизал ли скоро на SAW в Босфорус или Мармара? гледам отзивите в Google Maps и лошите са много лоши, а в добрите все благодарят на някакви госпожи, явно служителки там, което ми ги прави много съмнителни като достоверност И май месец бяха същите отзиви към определени имена, писахме на предната страница. Но може още някой да е бил съвсем наскоро. 1
Argentique Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 1. Летище и име на салона - Skyserv Thessaloniki Makedonia (SKG), Terminal 2 2. Местоположение на салона - втори етаж, съвсем близо до гейтовете 3. Наличие на бърза връзка към гейтовете - не 4. Време за достигане до гейтовете – 1-2-3 минутки до някои гейтове за Шенген 5. Разрешен престой в салона – 3 часа 6. Интернет - да 7. Описание на салона, наличие на храна и напитки. Наличие на място за пушене – няма място за пушене. Влизахме много рано, около 6.30, имаше безалкохолни, машина за кафе, ядково мляко, полека извадиха 7-8 вида местни печива за закуска и готови сандвичи, 5-6 вида вино си бяха извадени. Салонът е много малък, практически едно голямо помещение, няма WC, 3
adreno Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 преди 29 минути , antea каза: някой влизал ли скоро на SAW в Босфорус или Мармара? гледам отзивите в Google Maps и лошите са много лоши, а в добрите все благодарят на някакви госпожи, явно служителки там, което ми ги прави много съмнителни като достоверност Отпреди месец и половина - Мармара. Чак зле не бих казал, но и не е нещо особено. Пълничко беше. Алкохол няма - кафе и безалкохолни, плюс сок портокал. Храната се вижда - аз не опитах нищо - след няколко дни ол инклузив не ми се погледаше храна. Имат леко забутан, но все пак външен балкон за пушене. За Интернет трябваше да се взема код но не се случиха нещата със свързването. 5 1
chandni Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 преди 5 часа, antea каза: някой влизал ли скоро на SAW в Босфорус или Мармара? гледам отзивите в Google Maps и лошите са много лоши, а в добрите все благодарят на някакви госпожи, явно служителки там, което ми ги прави много съмнителни като достоверност Миналия месец влизахме в Мармара. На отиване едва намерихме 2 свободни места да седнем, на връщане беше малко по-спокойно. От храната почти нямаше какво да закачиш. 4
Argentique Публикувано: 11 декември, 2025 Публикувано: 11 декември, 2025 1. Летище и име на салона - The Lounge Koeln-Bonn, Cologne/Bonn International (CGN), Terminal 1 2. Местоположение на салона - втори етаж, точно до гейт C11, от който по случайност ми бяха и двата полета 3. Наличие на бърза връзка към гейтовете - не 4. Време за достигане до гейтовете – 1-5 минути 5. Разрешен престой в салона – 4 часа 6. Интернет - да 7. Описание на салона, наличие на храна и напитки. Наличие на място за пушене – няма място за пушене. Салонът е наполовина на софийския. Има по 1 тоалетна за пол. Бях около обяд и двата пъти. Изборът от храни е ограничен - пет салати, една супа от моркови, готвено пилешко, отделно ориз, отделно зеленчуци. Има разни десертчета в хладилник (торта с крем брюле, кутийки с йогурт, панакота и т.н., малки печива, фъстъци, маслинки, залъгалки. С напитките е по-добре. Наливни безалкохолни и бира. Бутилирана бира. По 3-4 вида вина и сравнително хубави уискита (чивас), достъпни за самостоятелно сервиране. 8
Argentique Публикувано: 11 декември, 2025 Публикувано: 11 декември, 2025 Вече е писано за салона в Майорка, но пак да го похваля, поддържа си страхотното ниво: 1. Летище и име на салона - Sala VIP Mediterraneo 1, зона Шенген 2. Местоположение на салона - близо до гейтове С. 3. Наличие на бърза връзка към гейтовете - не 4. Време за достигане до гейтовете – 2-10 минути 5. Разрешен престой в салона – 4 часа, по коледните празници - 3 ч. 6. Интернет - да 7. Описание на салона, наличие на храна и напитки. Наличие на място за пушене – не знам. Има по няколко тоалетни за пол и душ. Бяхме около обяд. Салонът е доста просторен, има много маси, затворени зони за работа и детски кът в противоположния край, който е в ниша и при наличие на деца се получава страхотно ехо наоколо. Храната и напитките са чудесни. Като човек, неядящ месо, за първи път се чудех какво да ям по-напред. Имаше доста вкусни испански манджички, вкл. риба с картофи. Много сухи мезета, хамон, сирена, собрасада, пушена сьомга, безброй видове сандвичи и салати плюс разни дреболии. Десерти в хладилник и извън и печива. Много богат избор на бира, вкл. крафт. Вина - по 4-5 вида от цвят. Спиртни също се намираха. 10
Георги Матеев Публикувано: 17 декември, 2025 Публикувано: 17 декември, 2025 Новооткритият салон на Варшава Модлин (WMI) идва точно навреме за да поеме засиления трафик на Wizz и Ryan от това летище. Лаунджът е компактен, функционален, комфортен без претъпкване и с приятен интериор. Има чудесен кетъринг - предлага топла и студена кухня (киселата супа Журек и пелмените с месо ми бяха личен фаворит), голям избор от алкохолни и безалкохолни напитки, салати и наистина страхотни десерти. Салонът е на високо ниво, като бие лаунджовете на някои доста по-големи летища и със сигурност е в пъти повече, отколкото очаквах от това приличащо на бункер лоукост летище. Определено вече ще имам предвид WMI за транзитни преминавания и силно препоръчвам посещение на Mazovia Premium Lounge. 22
Anna Kalinovska Публикувано: 17 декември, 2025 Публикувано: 17 декември, 2025 Ако не бях изпуснала полета от Тревизо, щях да пропусна не само концерта на Simon & Garfunkle в НДК, което и ми се случи, но и възможността да видя летище Марко Поло във Венеция и да пребивавам едно 3 часа в тамошния салон - понеже полетът на Раян, сега за Бари, случайно пак закъсня.. 1. Летище и име на салона - Venice Marco Polo Airport, Marco Polo Club 2. Местоположение на салона - близо до гейтове. 3. Наличие на бърза връзка към гейтовете - да 4. Време за достигане до гейтовете – 2 минути 5. Разрешен престой в салона – не ми направи впечатление да има ограничение 6. Интернет - да 7. Описание на салона, наличие на храна и напитки. Наличие на място за пушене – не. За пушене излизах с кафето си в мястото, определено за целта, в непосредствена близост до входа на салона. Бях там късно вечерта. Беше рехаво посетен в този час. Салонът е доста просторен, с много маси на 2-3 нива, с диванчета и столове. Храната и напитките са добри. Но ми направи впечатление, че Никъде другаде не подхождат така пестеливо, да не кажа скръндзаво към предлагането на храните и особено на напитките. Дори кафето беше зад щанда, обслужван от дама, а тя все гледавше да сипе по-малко, примерно от просекото, за което помолих на два пъти. Имаше доста вкусни италиански манджички, сирена и салати плюс разни дреболии. Това вече е в пушалнята в непосредствена близост. 5
Alexander Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 Писано е много за LuxxLounge , Frankfurt Main (FRA), Terminal 1 Освен, че лаунжа е зле, вътре е както е бил 80-те години, намира се извън скенерите или хората които имат връзка, трябва да излязат, да стигнат до него и след това да се редят наново на скенерите. Понеже съм го правил, това упражнение отнема над 1 час като минимум. Вчера хем си загубих времето да обикалям като кон, хем летището беше полупразно в 17 вечерта на 30.12, хем не успях да вляза. Имаше огромна опашка и за 10 мин минаха двама човека и директно се отказах. Който няма 5-6+ часа престой, изобщо няма смисъл да ходи то там. На едно от най-големите летища да има само 1 зала и тя да е извън общата зона е пълна глупост, но може и да е нарочно. Наскоро си говорих с приятел програмист, който ми каза, че немците до преди няколко години са ползвали факсове, ето и доказателството. Явно и душа е мега екстра, чак се плаща отделно. Additional Information Champagne and premium wines, fax, shower and conference facilities are all subject to payment. 7 1
Argentique Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 1. Летище и име на салона – Rome Fiumicino Primeclass Lounge, FCO, терминал 1 2. Местоположение на салона – на втория етаж преди по-дългия коридор към гейтове А61-83, зона Шенген. Точно до него се намира и салонът Plaza Premium Lounge, който е с доста по-високи оценки. Първо се пробвахме там, но момичето каза, че затварят в 21:15 и ни препрати към конкуренцията (полетът ни беше в 22.35 и закъсня). 3. Наличие на бърза връзка към гейтовете – няма. 4. Време за достигане до гейтовете – 5-10 минути. 5. Разрешен престой в салона – 3 часа, салонът затваря в 22 часа и в 21.55 минават да го съобщят на всички присъстващи. 6. Интернет - особености, наличие на контакти – интернет - да, много контакти. 7. Описание на салона, наличие на храна и напитки, снимки. Наличие на място за пушене – не. Салонът не е голям. Има зона с големи и малки маси за хранене, зони с ниска мека мебел и тъмно помещение с четири лежанки, 1 душ и по 1 тоалетна на пол. От напитките – кафе, безалкохолни и вино (3 вида бяло, 3 червено и 1 розе) са на самооблужване. Бира носеха наливна и се сервира на бара. Някои алкохоли май се заплащат. Барманът самоинициативно забърква по цяла табла апероли и с радостни викове приканва присъстващите да пробват. Персоналът е по италиански усмихнат дори в края на деня. Храната - много салати, една супа, два вида паста (лазанята с тиква беше добра), фритата, пиле със зеленчуци, някакви кюфтенца, сирена, плодове, мезета за бар и почти никакви десерти (кифлички и бисквити). Гадни замразени полуфабрикати не бяха забелязани. Зад щанда с топла храна е отворен прозьорецът към кухнята, където стои чичо готвач, следи си тавите и се усмихва. Евентуален минус - вечер салонът може да е пълен, не се следи на рецепция дали има места. Когато влязохме, имаше само една маса с два стола като за нас. 9
neuromancer Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 Не съм сигурен как точно се влиза в този лаундж, аз имах право заради застраховката, но да напиша 1. Летище и име на салона - São Paulo Guarulhos (GRU), T3 (този терминал е за международни полети) - W Premium lounge 2. Местоположение на салона - особености - намира се на края на терминала, при най-отдалечените гейтове 3. Наличие на бърза връзка към гейтовете - не, той е след секюрити 4. Време за достигане до гейтовете - 1 минута за най-големите номера до 10-15 мин за малките 5. Разрешен престой в салона - май пишеше 3 часа, но никой не го прави на въпрос (това не е добре, защото е много пълен). 6. Интернет - особености, наличие на контакти - летището има безплатен интернет, не съм проверявал салона дали има специален 7. Описание на салона, наличие на храна и напитки, снимки. Наличие на място за пушене? Салона е малък и беше много пълен, намирането на място за сядане е проблематично. Храна има, бразилска кухня, супа, фарофа, quiche, десерти, не е огромно разнообразие но става за хапване, напитки като бира, коктейли се взимат от бара. Няма място за пушене. Като цяло ако имате много време за убиване става, но не е нещо особено. 5
jorocontrola Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 преди 9 минути , neuromancer каза: Не съм сигурен как точно се влиза в този лаундж, аз имах право заради застраховката, но да напиша 1. Летище и име на салона - São Paulo Guarulhos (GRU), T3 (този терминал е за международни полети) - W Premium lounge Мен ми излиза в ЛаундКий, така че стандартно за повечето тук със Златна и нагоре карта от МК 3
neuromancer Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 Май не е същия, тук пише Терминал 1 Снимката определено не отговаря От друга страна терминал 1 е един доста гол хангар и май няма салони... 1
jorocontrola Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 преди 1 час, neuromancer каза: Май не е същия, тук пише Терминал 1 Снимката определено не отговаря От друга страна терминал 1 е един доста гол хангар и май няма салони... Има салон със същото име и на Т3 де
neuromancer Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 Да, това е. Но подредбата беше по-различна, иначе мебелите и бара са същите. Не ми се снимаше, беше много пълно.
Duke Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 преди 5 часа, Alexander каза: Писано е много за LuxxLounge , Frankfurt Main (FRA), Terminal 1 Много често ползваме този салон. Аз също съм писал за него. Факт е, че през последните години нивото на този салон падна доста, но все още остава един от любимите ми заради хубавите вурстчета, разнообразните салати и мезета, плюс пълната гама от качествен алкохол и няколко вида бири. Иначе, преминаването през секюрити на FRA отдавна не отнема толкова време. По-скоро не отнема толкова време откакто влязохме в Шенген и започнахме да минаваме през шенгенското секюрити на FRA...
Alexander Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 преди 1 час, Duke каза: Много често ползваме този салон. Аз също съм писал за него. Факт е, че през последните години нивото на този салон падна доста, но все още остава един от любимите ми заради хубавите вурстчета, разнообразните салати и мезета, плюс пълната гама от качествен алкохол и няколко вида бири. Иначе, преминаването през секюрити на FRA отдавна не отнема толкова време. По-скоро не отнема толкова време откакто влязохме в Шенген и започнахме да минаваме през шенгенското секюрити на FRA... От някой гейт до лаунжда са поне 20 мин бързо ходене, след това имаш минимум 20 мин скенер, ако няма хора понеже се въртиш като луд, може и повече и поне 20 мин ходене или както казах минимум 60 минути и изобщо не виждам какво общо има Шенген в случая. Ако имаше и паспортна проверка щеше да е 1,5 часа поне. 1
Duke Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 преди 1 минута , Alexander каза: От някой гейт до лаунжда са поне 20 мин бързо ходене, след това имаш минимум 20 мин скенер, ако няма хора понеже се въртиш като луд, може и повече и поне 20 мин ходене или както казах минимум 60 минути и изобщо не виждам какво общо има Шенген в случая. Ако имаше и паспортна проверка щеше да е 1,5 часа поне. Няма смисъл да ти обяснявам, очевидно знаеш повече от мен при положение, че по няколко пъти годишно минавам оттам. Аз летя с Луфти, за останалите компанни не знам как е. От лаунджа до гейта не ми отнема повече от 15 минути с включена проверка... 1
Alexander Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Не е писано за лаунджа в Гданск, та ето. https://airport.mastercard.com/en/lounge-finder/lounge?loungecode=GDN 1. Летище и име на салона - Gdansk Lech Walesa - Executive Lounge 2. Местоположение на салона - особености - намира се на края на терминала, гейт 18 3. Наличие на бърза връзка към гейтовете - не, той е след секюрити 4. Време за достигане до гейтовете - 1 минута за най-големите номера до 6-7 мин за малките 5. Разрешен престой в салона - не знам 6. Интернет - особености, наличие на контакти - не знам за нета, все пак сме в ЕУ и не съм гледал, контакти има. 7. Описание на салона, наличие на храна и напитки, снимки. Наличие на място за пушене? Салона е средно голям, симпатичен и спретнат. Ядене няма много, сандвичи и салати, които са в хладилник, но вадят постоянно. Има разни снаксове и плодове, бих казал като цяло максимум средна работа за ядене. Обаче от към пиене е топ, не съм виждал нещо подобно, особено за бири. Има бар с вина и доста твърди алкохоли, както и 3 хладилника само за бира, повечето са от локални пивоварни, даже предния ден тествах някои от тях в града. 7 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега