Alexander Публикувано: 3 септември Публикувано: 3 септември Малък е, но има много по-зле. 3-4 вида не мнгоо кофти сандвичи, пиене и пр. Прилича ми к Т2, от преди години, като избор за ядене и пиене. 1
jorocontrola Публикувано: преди 41 минути Публикувано: преди 41 минути Гледам, че има едно старо ревю от @cloud, но според мен салонът е на различно място на летището вече. 1. Летище и име на салона Nurenberg airport, Dürer Lounge 2. Местоположение на салона На основният етаж е, вече не е на приземен етаж. Ползва се само част от помещението, може би правят нещо като ремонт. Другата част е преградена. 3. Наличие на бърза връзка към гейтовете Не 4. Време за достигане до гейтовете От 10 сек до 3-4мин. Летището е относително малко и някои от гейтовете са точно с/у входа му. Полетът за София беше за съседен гейт и реално бяхме там за под минута. 5. Разрешен престой в салона Не споменаха нищо на влизане, но така или иначе имахме 2ч до полета... 6. Интернет Креслата си имаха контакти. WiFi не сме ползвали, но предполагам си имат. 7. Описание на салона, наличие на храна и напитки, снимки. Наличие на място за пушене? Имаха няколко вида наденички и 4-5 вида бира (не много студена). Без проблеми човек може да си направи един бърз Октоберфест 🙂 Доста видове сокове и безалкохолни. Стандартата кафе машина. Мисля, че имаха и няколко вида вино. Имаха няколко вида салати в кутии, разни десертчета и нарязани колбаси. Като цяло салонът не е нищо особено, но може да се изкара добре с наличната храна и напитки. Деца до 12г са безплатно, което е рядко срещано. Място за пишене няма. Влязохме си по стандартният начин с приложението на LoungeKey. Не съм снимал целият салон, че имаше хора и ми беше неудобно... 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега