kakadu Публикувано: 13 януари, 2024 Публикувано: 13 януари, 2024 Час и половина достатъчни ли са за Алхамбра при стегнато ходене и без размотаване? Нямам повече време. Като градините са задължителни.
jul Публикувано: 13 януари, 2024 Публикувано: 13 януари, 2024 Е то само Насрид е толкова. А там вървиш с тълпата, трудно ще се движиш стегнато. После градините и другите части. Стегнато и без никакво размотаване му давам 3 часа. 4
Граф Вронски Публикувано: 13 януари, 2024 Публикувано: 13 януари, 2024 преди 2 часа, jul каза: Е то само Насрид е толкова. А там вървиш с тълпата, трудно ще се движиш стегнато. После градините и другите части. Стегнато и без никакво размотаване му давам 3 часа. @kakadu , Аз също бих заложил за поне 3 часа. Аз бях с гид и го направихме тура за около 4 часа/4ч30мин. p.s. грешно цитирах jul, имах предвид kakadu. 1
kakadu Публикувано: 13 януари, 2024 Публикувано: 13 януари, 2024 преди 2 часа, jul каза: Е то само Насрид е толкова. А там вървиш с тълпата, трудно ще се движиш стегнато. После градините и другите части. Стегнато и без никакво размотаване му давам 3 часа. Nasrid не ми е толкова важен, градините ме интересуват. Разбирам, че ще заложа само на зеленото, Насрид друг път. Значи взимам билет само за градините. Тенкю. 1 1
Madelin Публикувано: 14 януари, 2024 Публикувано: 14 януари, 2024 На 13.01.2024 г. в 15:43, kakadu каза: Значи взимам билет само за градините. Целият комплекс го обиколихме за около 4,5-5 часа преди 10-ина дни. Хем, че беше студено, валеше и не сме засядали на кафенца и почивки. Но за градините около 1,5 ще стигнат, стига да не се препъвате в много групи. За тях най-добре е да влезете от от входа, означен като "Pabellion de Acceso" на картата, която се тегли от сайта на Алхамбра, проверяват не билетите, а личните карти. 2
hristina_stefanova Публикувано: 4 февруари, 2024 Публикувано: 4 февруари, 2024 Бързо питане за Барселона. Пуснах отделна тема, но няма коментари, затова си задавам най-спешния въпрос тук - пътуваме с Rayn air.на бордната карта не пише на кой терминал кацаме. От къде да си купим билети за Аеробус - автомати или в автобуса? И за картите за транспорта, преди 3-ма души ползвахме една карта Т-10 (доста отдавна) .сега има ли такава или трябва всеки да има отделна карта?
Romana Публикувано: 4 февруари, 2024 Публикувано: 4 февруари, 2024 Райън кацат на Т2 в Барселона. За Т10 не мога да кажа, мисля че вече не действат. 1
Larena Публикувано: 4 февруари, 2024 Публикувано: 4 февруари, 2024 Здравейте, Как се стига най-бързо и удобно от Малага до Гранада? Имам билети за АЛхамбра за 10ч. Предвид това, къде е удобно да се настаня за нощувка в Малага? Благодаря предварително!
Zaro Публикувано: 4 февруари, 2024 Публикувано: 4 февруари, 2024 преди 10 минути , Larena каза: Здравейте, Как се стига най-бързо и удобно от Малага до Гранада? Имам билети за АЛхамбра за 10ч. Предвид това, къде е удобно да се настаня за нощувка в Малага? Благодаря предварително! Водещото е в колко часа е влизането в двореца на Насридите. С кола е около час и половина пътят. Най-добре е нощувката на предната вечер да е в Гранада. 3
Larena Публикувано: 4 февруари, 2024 Публикувано: 4 февруари, 2024 Нощувките са в Малага. Когато избирах час за Алхамбра, избрах 10.
bad kid Публикувано: 4 февруари, 2024 Публикувано: 4 февруари, 2024 Нощувки в Малага до Estación de Málaga-María Zambrano, където е и автогарата. Може да видите автобусите на alsa.es. В Гранада ще трябва да ползвате и градски автобус, защото автогарата е далече. 1
kakadu Публикувано: 6 февруари, 2024 Публикувано: 6 февруари, 2024 Някой магеланец тея дни в Малага да има? Или да му престои? Или да има приятел, който живее там. Имам една молба, пък после ще има почерпка. Нека да е на лично съобщение да кажа за какво ми е молбата. 1
Bobby76 Публикувано: 10 февруари, 2024 Публикувано: 10 февруари, 2024 Здравейте, някой да се е сблъсквал със следния проблем: опитвам се да купя билети за влак Мадрид-Валенсия в сайта trenes, но ми отказва тъй като нямало намерен такъв DNI номер, а аз въвеждам номерата на личните ни български карти? Това е техен номер да личните им карти, който има и буква.
Crazy Horse Публикувано: 10 февруари, 2024 Публикувано: 10 февруари, 2024 Здравей, @Bobby76! Точно така, това е номер на испанска лична карта. Не давай DNI, дай pasaporte ако има такава опция. 1
blueriver Публикувано: 10 февруари, 2024 Публикувано: 10 февруари, 2024 Има опция ID card(nacional ID card/ foreigner ID card). Там се слага номера на личната карта. Това е за сайта на Renfe. 2
Larena Публикувано: 24 февруари, 2024 Публикувано: 24 февруари, 2024 Бързи въпроси за Севиля: 1. За Транспорта: https://www.tussam.es/es/titulos-de-viajes Може ли да ми обясните условията на картата от 7 евро? 2. Светлинното шоу на Гъбите всеки ден ли е?
Doctor Who Публикувано: 24 февруари, 2024 Публикувано: 24 февруари, 2024 преди 3 часа, Larena каза: Бързи въпроси за Севиля: 1. За Транспорта: https://www.tussam.es/es/titulos-de-viajes Може ли да ми обясните условията на картата от 7 евро? 2. Светлинното шоу на Гъбите всеки ден ли е? Информация от Гугъл с превод за 30 секунди: 1
Larena Публикувано: 24 февруари, 2024 Публикувано: 24 февруари, 2024 Това го видях. Ако някой е ползвал тази услуга, ще се радвам да сподели. 1
Alexander Публикувано: 13 март, 2024 Публикувано: 13 март, 2024 Попаднах на снимка на рисунка на местна жителка - аборигенка от Канарските острови. Рисувана е през 1602 година 7
stanislavpp Публикувано: 21 март, 2024 Публикувано: 21 март, 2024 Някой пък дали не познава лично Анна Николова Арабаджиева Дамянова да удари едно рамо за личен контакт ? Учила е в Пловдивският университет, а сега е сомелиер в ресторант номер две в света :
stanimir petrov Публикувано: 25 март, 2024 Публикувано: 25 март, 2024 Здравейте, мислим да посетим за първи път Барселона, кога е най подходящото време да го направим? Защото мислехме юни месец, но като гледаме цените на хотелите са много високи.
Hakkâri Spor Публикувано: 12 април, 2024 Публикувано: 12 април, 2024 Някой знае ли с какъв транспорт се стига от летище Севийа до центъра на града? Имам кацане след 18.00. На сайта на летището пише просто BUS, нито пише номер, нито разписание, нито докъде в града стига. https://www.aena.es/es/sevilla/como-llegar/autobus.html В Rome2Rio пише пак само Bus .. и че пътува 55 мин. Съответно ще ми трябва и пътуване в обратната посока и нямам представа откъде да хвана градски транспорт от града до летището (не такси)
muchachote Публикувано: 12 април, 2024 Публикувано: 12 април, 2024 преди 40 минути , Hakkâri Spor каза: Някой знае ли с какъв транспорт се стига от летище Севийа до центъра на града? Имам кацане след 18.00. На сайта на летището пише просто BUS, нито пише номер, нито разписание, нито докъде в града стига. https://www.aena.es/es/sevilla/como-llegar/autobus.html В Rome2Rio пише пак само Bus .. и че пътува 55 мин. Съответно ще ми трябва и пътуване в обратната посока и нямам представа откъде да хвана градски транспорт от града до летището (не такси) linea EA. Можеш да провериш разписанието в tussam.es 1
ДиянаВ Публикувано: 12 април, 2024 Публикувано: 12 април, 2024 преди 46 минути , Hakkâri Spor каза: Някой знае ли с какъв транспорт се стига от летище Севийа до центъра на града? Имам кацане след 18.00. На сайта на летището пише просто BUS, нито пише номер, нито разписание, нито докъде в града стига. https://www.aena.es/es/sevilla/como-llegar/autobus.html В Rome2Rio пише пак само Bus .. и че пътува 55 мин. Съответно ще ми трябва и пътуване в обратната посока и нямам представа откъде да хвана градски транспорт от града до летището (не такси) EA автобус. Това съм го гледала преди време в гугъл мапс. Там можеш да се ориентираш и за спирките. 1
Hakkâri Spor Публикувано: 12 април, 2024 Публикувано: 12 април, 2024 Благодаря много. Сега ще проверя. В rome2rio пише, че автобусът отива до Paseo de las delícias, после имам към 1.2 км до хотела, тамън ще разгледам пътьом.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега