Прескочи до съдържание

Новини и бързи въпроси за Испания

edbloom

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ами не помня. Това беше в ерата на ковид-оподо-манията. В рамките на месец и половина овършахме първо три дни сръбска Стара планина, после три дни Майорка, три дни Люксембург с допълнение още два по езерата Комо и Изео, два пъти по 4-5 дни Бавария с 9 евровия билет на дойче бан.  

В тоя маратон и в жегата в средата на юни Майорка ми се стори като едно от най-незабележителните места, които съм посещавал. Люксембург трябваше да го опиша, защото във форума беше празно пространство. А билетите на дойче бан бяха гореща тема и писането там си имаше смисъл и полза. 

@Kristian Desev имаше тема за Майорка. Може пък там да добавя нещо... Знаеш, че тази есен си промених мнението за острова 🙂

• Харесвам 3
  • Шок 1
Публикувано:

Да докладвам от относно новите правила и данни, които се писаха нагоре, че ще се събират от хотели и други.

Поне в доста големия апартхотел в Тенерифе, не искат нито едно от многото изброени неща.
Дори резервацията ми е правена по телефон,  демек нямат и малкото данни от букинг или някоя платформа.

Само снимаха личните карти и им дадох един телефон, нищо повече.

За колата също, плащане с ДК както винаги и до там.

• Харесвам 7
Публикувано:

В интерес на истината в Палма настаняването ми в хотела продължи по- дълго от обичайното, а вече минаваше 1:00ч сутринта. Рецепциониста сканира ЛК с някаква програма, която виждаше документа триизмерен, не знам колко време разглеждаше данните. Накара ме да попълнят регистрационна карта, което е стандартна процедура. Но по едно време виждам, че търси в интернет пощенския код на адреса ми в София, вместо да ме попита. Чак толкова подробна проверка не ми се беше случвала.

• Харесвам 2
  • Замислям се 3
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Качваме се на кораб в Барселона и предвидихме 4 дни преди това за разглеждане. на града.  Моля да препоръчате къде да гледам за настаняване - най-вероятно ще вземем апартамент. 

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте,

Наши приятели ще ходят в Андалусия и искат ако е възможно за градски тур на Севиля и Гранада после да имат някакъв български гид. Може ли някой да препоръча български екскурзовод в Андалусия и по-конкретно в Севиля или Гранада?

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте някой ходил ли е в Испания след наводненията и в частност Барселона.Дали всичко е наред и са си стъпили на краката.

Публикувано:
преди 5 минути , Павел Генчев каза:

Здравейте някой ходил ли е в Испания след наводненията и в частност Барселона.Дали всичко е наред и са си стъпили на краката.

Бях в Барселона края на януари. Няма следа от наводнения. Те там не бяха ли значително по-малки от Валенсия? А и в самите градове не са такива пораженията като в селата и извънградската инфраструктура. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.