Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Има такива, които приемат оферти. Ето този например- е за 25€ отстъпка, продават го за 20€, но приемат и оферта (Make Offer). Та може и за доста по- малко да го продадат. :) 20% също биха свършили работа, стига самата цена да не е твърде висока.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , lubka13 каза:

И аз ще купувам за fixbus Братислава-Виена.Ако някой може да ми помогне с тези кодове.Не съм ползвала досега.Благодаря предварително.

Погледни и Slovaklines - имат и по 1€ билети, също май имаше такива през приложението.
Та ако те устройват часовете на билетите по 1€ няма какво да се занимаваш с кодове за Flixbus

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

За Братислава - Виена вижте другите автобуси- те имаха по 1€ промо. Забравих как се казваха. В търсачката напишете Братислава Виена и ще излязат резултати и линкове. Иначе за Flixbus точно това коментираме как и къде. 

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Обикновено много неща са на промоция около Великден. Ако не с Ви спешни, може Slovaklines да пуснат някое Великденско намаление. Ако ли не- винаги може да си купите ваучери за Flixbus и да си намалите цената. 

Връзка към коментар
преди 59 минути , Фичо каза:

Погледни и Slovaklines - имат и по 1€ билети, също май имаше такива през приложението.
Та ако те устройват часовете на билетите по 1€ няма какво да се занимаваш с кодове за Flixbus

Regiojet също пускат по едно евро билети между Братислава и Виена, аз си взех от техните и то баш покрай великден. Без да съм следил кой знае колко сайта им, мисля, че ги пускат едноевровите билети грубо около два месеца преди датите за пътуване. Възможно е и фликсбус да имат, аз не съм попадал за по едно евро за точно тази отсечка, но по други маршрути в района си взех за по 1.15 евро без ползване на никакви кодове.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
2 hours ago, lubka13 said:

И аз ще купувам за fixbus Братислава-Виена.Ако някой може да ми помогне с тези кодове.Не съм ползвала досега.Благодаря предварително.

Току-що минах по същият път. Купих си от ebay кодове (и ми останаха два свободни). Продавачът бе khalid-rhioui. Регистрирах се във фликбуса, купих един по един 3 билета с една карта и на четвъртият билет започна да плюе грешки, не нам си какво не му харесвали данните. Според фейсбука на фликсбус трябвало при тази грешка да се плати с пейпал или да им се прати съобщение във фейса. Очевидно сайта им е нещо бъгав. Аз намерих друга карта и без регистрация, като guest си дозакупих каквото ми трябваше. Когато цъкнеш че купуваш билет, веднага под цената излиза поле за voucher, там се въвежда кода и се цъка Redeem, за да покаже намалената цена. Билета излиза като pdf. За един билет може само един ваучер, не може да си нацъкаш няколко отстъпки по 3 евро на един билет и да ти излезе без пари.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Тези ваучери за 100% отстъпка как работят и откъде ги намирате (в ebay не открих)...? Може ли да се използва за двупосочен билет и на каква цена може да се намери?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Фичо каза:

Кой е казал, че има такива? :rolleyes:

На 28.11.2018 г. в 11:22, aleksandrina каза:

Има и код за 100% отстъпка, който се продава за EUR 23.90🤔

Ами не знам доколко са легални, но работят. Аз лично съм ползвала от темата тук. Знам, че на флаери има- раздавали са в Студентски град.

Покажи

Но не знам от кой 07.01 - 2018-та или 2019-та...

На 3.12.2018 г. в 14:09, Ivko каза:

В ибей има такива по 30% и 100%

• Харесвам 2
Връзка към коментар
2 hours ago, chandni said:

Тези ваучери за 100% отстъпка как работят и откъде ги намирате (в ebay не открих)...? Може ли да се използва за двупосочен билет и на каква цена може да се намери?

В момента може и да няма. Отдавна не съм виждала и 30%. Но точно, където ме цитираш има линк към такъв ваучер и е струвал EUR 20.90.

Връзка към коментар
В момента, aleksandrina каза:

В момента може и да няма. Отдавна не съм виждала и 30%. Но точно, където ме цитираш има линк към такъв ваучер и е струвал EUR 20.90.

Видях го линка, но аукционът не е активен... Писах и на продавача да питам дали има, но не ми е отговорил още... Просто се надявах, че може да имаш някое друго линкче... 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
7 minutes ago, chandni said:

Видях го линка, но аукционът не е активен... Писах и на продавача да питам дали има, но не ми е отговорил още... Просто се надявах, че може да имаш някое друго линкче... 🙂

И аз прегледах набързо ebay.com и ebay.it, че италианците са доста активни откъм кодове.

А в ebay.de ето този май май е такъв.

50€ ваучер продават за 26€.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Глупаво е да плащаш за ваучери.Често кешбек порталите дават 2, 5,10 и 20 пауда за покупка. Така билетите излизат стинки, дори  безплатно.

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар
1 minute ago, Hollywood said:

Глупаво е да плащаш за ваучери.Често кешбек порталите дават 2, 5,10 и 20 пауда за покупка. Така билетите излизат стинки, дори  безплатно.

Е, чак пък глупаво... За 5 бр х 3€ платих 1,84€. На мен тези ми вършеха работа, даже идеална. А един подарих да свърши работа и на някой друг.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 53 минути , Hollywood каза:

Ако ретърн билет е 60€ и с купон за 20.90 € като в примера на @aleksandrina го свалиш на 0, кое по-точно не си струва? Вместо за 60€ пътуваш за 21...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
22 hours ago, Hollywood said:

Кои кешбек портали например?

Връзка към коментар
На 22.03.2019 г. в 13:32, niksennnnn каза:

Кои кешбек портали например?

quidco са много щедри. Сега тече 10 паунда за 10 паунда покупка до 31.03. Пращат ги  до профили на някакъв произволен принцип. Колкото повече профили, токова  по-голяма вероятност.  Цени излизат за Раян през оподо, фликсбус и тн.  Шо да не е безплатно за 10 паунда. :dance3:

image.png.7ab7d1d980787a0214527aae1e0eb6f0.png

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

Тъпо, но взех 4 ваучера за по 3 евро всеки от ebay - продавачът беше с много и отлични рейтинги, но когато се опитвам да ги осребря, излиза съобщение, че са невалидни. 

Пробвах и през апп-а и се показва същото. 

Не е голяма драма, но го поствам тук, защото досега не бях забелязвал подобни сигнали в тази тема. 

EDIT: след малко ще постна и линка с листинга. 

Редактирано от super_sunshine
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.