Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

1 minute ago, stanimir said:

Сериозно ли бихте притеснявали човек за едни 2-3-5 лв. Вероятно ще му е неудобно да откаже,  но струва ли си? 

Има куп сайтове за  получаване на SMS от номер в държава по избор. Аз ги ползвам за разни регистрации,  които не приемат бг номера. 

Един пример,  но има и много други :

https://www.receive-sms-online.info/

25% може да са 5, може и 50 лв. Никой не е тръгнал да притеснява някого. Може тези, които живеят във Франция да се възползват!

Благодарим за сайта!

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 23 часа, stanimir каза:

Има куп сайтове за  получаване на SMS от номер в държава по избор. Аз ги ползвам за разни регистрации,  които не приемат бг номера. 

А можеш ли да препоръчаш сайт за получаване на sms-и към бг номера? Почна да ми се налага и за такива регистрации.

Връзка към коментар
преди 8 часа, Яничка каза:

А можеш ли да препоръчаш сайт за получаване на sms-и към бг номера? Почна да ми се налага и за такива регистрации.

Не,  не съм търсил към бг номера. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Информация от днес за пътниците към Загреб, Любляна или Мюнхен - днес ходих на автогарата и в едно от бюрата, където продават билети на фликсбус, ми казаха че от вчера автобусът София - Мюнхен вече върви и ще си бъде редовна линия, знаеха за проблема и казаха, че вече е разрешен. От охраната на автогара Сердика разбрах, че автобусът е пристигнал днес от Мюнхен и се очаква да тръгне тази вечер нормално. Все пак, ако нямаш билет и има място, можеш да си купиш билет и директно от шофьора. От бюрото на Флоренциябус също казват, че би трябвало линията вече да е тръгнала от скоро, но служителката не можеше да даде повече информация и всячески се опита да ми обясни, че няма нищо общо с фликсбус и само продава билети.

Успех на тези, които ще пътуват! Дано информацията е вярна и да ви е полезна.

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Ето един активен линк и от мен: http://neukunden.flixbus.de/affiliate?wt_mc=paid.de.FlixBus.aff.generic.607756-AFN.2-AFN.ad&utm_medium=affiliate&utm_source=affilinetfbde&utm_campaign=607756&ntw=affilinet&wt_cc1=-aff&clkafn=0f003mc9pmm1

Валидира се с мейл и тел. номер с код на Германия, Италия или Франция! Изпращат смс код за 20% отстъпка! Изпробвано и работи! Условието е да се пътува до 30.09.2019г!!! 

Търся някой с френски номер за споменатият по нагоре линк за 25% отстъпка, тъй като ще пътуваме през октомври и този не ми върши работа! Предварително благодаря, ако някой услужи 🤗

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 26 минути , bakotiu каза:

Търся някой с френски номер за споменатият по нагоре линк за 25% отстъпка

Това видя ли го по-нагоре...?

На 13.08.2019 г. в 15:24, stanimir каза:

Един пример,  но има и много други :

https://www.receive-sms-online.info/

Връзка към коментар
преди 3 часа, bakotiu каза:

Ето един активен линк и от мен: http://neukunden.flixbus.de/affiliate?wt_mc=paid.de.FlixBus.aff.generic.607756-AFN.2-AFN.ad&utm_medium=affiliate&utm_source=affilinetfbde&utm_campaign=607756&ntw=affilinet&wt_cc1=-aff&clkafn=0f003mc9pmm1

Валидира се с мейл и тел. номер с код на Германия, Италия или Франция! Изпращат смс код за 20% отстъпка! Изпробвано и работи! Условието е да се пътува до 30.09.2019г!!! 

Търся някой с френски номер за споменатият по нагоре линк за 25% отстъпка, тъй като ще пътуваме през октомври и този не ми върши работа! Предварително благодаря, ако някой услужи 🤗

А с какви номера е изпробвано, такива на частни лица или от онлайн доставчици като тези споменати в по-горните постове?

Връзка към коментар
преди 13 минути , penkoyordanov каза:

А с какви номера е изпробвано, такива на частни лица или от онлайн доставчици като тези споменати в по-горните постове?

Пробвно е с личен италиански номер! 

преди 1 час, aleksandrina каза:

https://sms-receive.net/

https://www.temp-phone-number.com/  (отваря се в хром, в мозила не иска)

https://getfreesmsnumber.com/

Не става и с тези, явно трябва личен номер! 

Връзка към коментар
На 15.08.2019 г. в 20:28, Иван Попов каза:

Едно кодче и от мен! 🙂

💚WE MISS YOU💚
Enjoy 10% off on your next booking.
Here’s your voucher code:

CRA82D3LXZ8

Use it NOW and get ready for new adventures!

Много благодаря! :girl_in_love: Току-що купих 4 билета за отсечката Страсбург-Колмар-Страсбург с твоя код! 🙂

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, bakotiu каза:

Ето и от мен един код за 10% отстъпка, валиден до 03.09.2019г. Дано бъде полезен на някой!!! 

Votre code promo perso de 10% est 

CRE26E3E3M3F

Тези промо кодове еднократно ли се използват? И в рамките на какво време?

Връзка към коментар
преди 4 минути , muchachote каза:

Тези промо кодове еднократно ли се използват? И в рамките на какво време?

Еднократни са, да. В цитираното от теб мнение пише до кога е валиден (освен ако някой не го използва преди това 🙂 )

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искам да напиша 1 негативен отзив за Фликса от Варна до Букурещ автобуса беше един тесен микробус , тип Турска маршрутка за Германия.

И като цяло разписанията им до Германия са за пътуване по 2 дена почти и това е нечовешко, спират на всеки знаен и незнаен Румънски град.

• Харесвам 2
  • Замислям се 3
Връзка към коментар
On 8/24/2019 at 12:13 PM, vinidj said:

Искам да напиша 1 негативен отзив за Фликса от Варна до Букурещ автобуса беше един тесен микробус , тип Турска маршрутка за Германия.

И като цяло разписанията им до Германия са за пътуване по 2 дена почти и това е нечовешко, спират на всеки знаен и незнаен Румънски град.

И аз да споделя мнение за Фликса от Варна. Пътувам вече няколко пъти  с голям, луксозен чисто нов автобус с интернет и тоалетна до Букурещ , а след това също с чисто нов до Германия.Когато има по-малко хора използват чисто нови 20-местни бусове Мерцедес, по линията Варна-Букурещ летище , които лично за мен са също много удобни.Oт няколко месеца линията е удължена до летището в Букурещ. Билетите са на супер цена - 9.99 евро ( ако нямате ваучер ), а на конкуренцията, която използва само бусове и то по-стари от 40 лева на горе.... Цените им нямат конкуренция. Разписанията до Германия са абсолютно нормални . Никоя друга фирма не предлага по-бърз автобусен транспорт от Варна до Германия. Пример с Франкфурт : 34 часа ,цена 75 евро ( ако не използвате ваучери). За сравнение Евролайнс- 39 часа и 15 минути и цена 130 евро. 

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 20 минути , niksennnnn каза:

Разписанията до Германия са абсолютно нормални . Никоя друга фирма не предлага по-бърз автобусен транспорт от Варна до Германия. Пример с Франкфурт : 34 часа ,цена 75 евро ( ако не използвате ваучери). За сравнение Евролайнс- 39 часа и 15 минути и цена 130 евро. 

Извинявам се за офтопика,но винаги съм се чудила,защо някой ще предпочете да прави такъв преход с автобус,при положение,че вече Уиз лети до 5 града в Германия от Варна на значително по-ниски цени от авт.превози.Или пътувате в силен сезон(август и септември) или пък имате фиксирани дати?Ако резервирате достатъчно рано може да купите билет под 50лв.В никакъв случай не се заяждам,всеки има право да пътува както си иска.Просто не мога да намеря мотив човек да прекара 34-39ч в автобус на 3 пъти по-висока цена,вместо да лети 3ч.Ще съм благодарна,ако споделите🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 минути , Мари Николова каза:

Извинявам се за офтопика,но винаги съм се чудила,защо някой ще предпочете да прави такъв преход с автобус,при положение,че вече Уиз лети до 5 града в Германия от Варна 🙂

Една възможна причина е страх от летене ...

• Харесвам 4
Връзка към коментар
6 minutes ago, Мари Николова said:

Извинявам се за офтопика,но винаги съм се чудила,защо някой ще предпочете да прави такъв преход с автобус,при положение,че вече Уиз лети до 5 града в Германия от Варна на значително по-ниски цени от авт.превози.Или пътувате в силен сезон(август и септември) или пък имате фиксирани дати?Ако резервирате достатъчно рано може да купите билет под 50лв.В никакъв случай не се заяждам,всеки има право да пътува както си иска.Просто не мога да намеря мотив човек да прекара 34-39ч в автобус на 3 пъти по-висока цена,вместо да лети 3ч.Ще съм благодарна,ако споделите🙂

Здравейте!Благодаря за съветите и интереса ! Пътувам често, както в силния сезон, така и извън него. Благодарение на Фликсбус и на ваучерите пътувам за 1 евро общо от Германия до Варна и обратно  вече няколко пъти.Спечелих аукцион с ваучер на стойност почти 400 евро . Мисля, че вече ме разбирате.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Сигурно в последния момент се купуват билети и тогава може да е по-евтино с автобус.И може да вземеш повече безплатен багаж.

Брат ми работи от 10 години по някой месец в чужбина и никога не е летял със самолет,а пътува с автобус.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 2 часа, niksennnnn каза:

И аз да споделя мнение за Фликса от Варна. Пътувам вече няколко пъти  с голям, луксозен чисто нов автобус с интернет и тоалетна до Букурещ , а след това също с чисто нов до Германия.Когато има по-малко хора използват чисто нови 20-местни бусове Мерцедес, по линията Варна-Букурещ летище , които лично за мен са също много удобни.Oт няколко месеца линията е удължена до летището в Букурещ. Билетите са на супер цена - 9.99 евро ( ако нямате ваучер ), а на конкуренцията, която използва само бусове и то по-стари от 40 лева на горе.... Цените им нямат конкуренция. Разписанията до Германия са абсолютно нормални . Никоя друга фирма не предлага по-бърз автобусен транспорт от Варна до Германия. Пример с Франкфурт : 34 часа ,цена 75 евро ( ако не използвате ваучери). За сравнение Евролайнс- 39 часа и 15 минути и цена 130 евро. 

Не знам как е по другите им линии, на аз вече два пъти пътувах с тях, един път София- Букурещ и обратно, и вторият път, София-тимишоара и обратно. И в двата случая останах доволен, нямаше никакъв фал. Мисля дори, живот и здраве, идния месец да пътувам до Сегед. Цените им наистина са атрактивни.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
На 27.08.2019 г. в 17:50, Мари Николова каза:

Когато всички гастербайтери се връщат за отпуските си в Германия, Белгия и Холандия тия дни и искаш да си купиш билет 2-3 дена преди деня за заминаване , а полетите са разпродадени. Тогава Фликс до Германия е единствения вариант, не до там евтин 300лв ама все пак.

Връзка към коментар

Да не говоря предварително,че обикновено после се отказвам,но си взех билети до румънския град със доста неаполско име Balle Herculane .

Дано не сме само двамата с шофьора.

• Харесвам 1
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
24 minutes ago, muchachote said:

Някой да има ваучери за Flixbus??????????

Освен в ebay, където се продават, във Фейсбук има една група Flixbus Voucher, където редовно публикуват повечето безплатни ваучери за процентна или еврова отстъпка. Ако не ти е спешно, може да дебнеш там или да попиташ някой да даде. Аз наскоро използвах 4 бр. по 5€ от едно момиче напълно безплатно. Имаше доста и всеки, който ѝ беше писал, получи ваучери.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.