Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не успявам да купя билети. 😞 Случайно някой да има такъв проблем?

Като си въведа данните за КК ми излиза това:

Цитат

Трябваше да откажем плащането с предоставените от теб данни. Моля, избери друг метод на плащане или въведи данни за различна кредитна карта. (AD04)

Публикувано:
преди 2 минути , Граф Вронски каза:

Можеш да опиташ с друга локална версия на сайта - английска, немска, румънска..

Публикувано:
24 minutes ago, Граф Вронски said:

19 minutes ago, koliob said:

Можеш да опиташ с друга локална версия на сайта - английска, немска, румънска..

Или полска. Май май има минимална разлика в цените (стотинки) в различните версии. Та в полската излизаше най- изгодно.

И друго се сетих- да не се опитваш да купиш билет за дете? Понякога не дава. За нощните автобуси със сигурност не продават за непридружено дете, но понякога дава грешка (точно за плащане), ако билета е за дете.

Публикувано:
преди 2 минути , aleksandrina каза:

Или полска. Май май има минимална разлика в цените (стотинки) в различните версии. Та в полската излизаше най- изгодно.

И друго се сетих- да не се опитваш да купиш билет за дете? Понякога не дава. За нощните автобуси със сигурност не продават за непридружено дете, но понякога дава грешка (точно за плащане), ако билета е за дете.

Не, не се опитвам за дете. За двама възрастни. В българската версия билетите са 2лв общо, във френската са 2евро общо, в полската - 4.5лв.
Ще опитам малко по-късно. Благодаря. 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , aleksandrina каза:

Ей, взеха тия 2 лева най- накрая. 🤣

Да, притесних се , че ще ги изпусна. 😄 Трябва да правя такива стъпки, ако искам да имам значка ОР 😄 

• Браво 2
  • Смея се 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 15 часа, muchachote каза:

Някой да е пътувал вече с фликса за Загреб или Любляна? 

Доколкото знам, автобус не се появява изобщо на автогарата по това направление.

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес Фликс ме изненадаха неприятно като ми изпратиха имейл, че ми отменят автобуса от Базел до Мюлуз и са ми пребукнали билета за следващ автобус след 1 ч, който обаче не ми върши работа, защото си изпускам връзката с влака там. Единствената ми опция в момента е да си хвана влака от Сейн Луи или Базел, но ме интересува освен рефънд на билетите си имам ли право да клеймна например ст-тта на билетите за влака, които са 4 пъти по-скъпи?

Публикувано:
преди 14 минути , Jorro каза:

но ме интересува освен рефънд на билетите си имам ли право да клеймна например ст-тта на билетите за влака, които са 4 пъти по-скъпи?

При положение, че са две отделни компании, на отделни резервации, нямаш никакъв шанс

Публикувано:
34 minutes ago, tch said:

При положение, че са две отделни компании, на отделни резервации, нямаш никакъв шанс

Това е ясно. Аз имам претенции само за отсечката между Базел и Мюлуз да бъде изпълнена с влак , а не автобус т.к новия час на автобуса не ме устройва.

Както и да е ще си взема само рефънда от автобусните билети.

Публикувано:

Здравейте! Искам да попитам, Flixbus анулираха пътуването ми, предложиха ми друг вариант, който не ме устройва. Отказах се и сега ми дадоха ваучер на стойността на билета. Сега въпроса ми е имам ли шанс да си взема парите и кога? След като изтече срока на валидност на ваучера ли? Ако някой може да ме посъветва какво да направя ще съм много благодарна!

Публикувано:
преди 7 минути , manu80 каза:

Здравейте! Искам да попитам, Flixbus анулираха пътуването ми, предложиха ми друг вариант, който не ме устройва. Отказах се и сега ми дадоха ваучер на стойността на билета. Сега въпроса ми е имам ли шанс да си взема парите и кога? След като изтече срока на валидност на ваучера ли? Ако някой може да ме посъветва какво да направя ще съм много благодарна!

Може да го продадеш ваучера - пари от Фликса няма как да вземеш или поне аз не знам да има.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , manu80 каза:

След като изтече срока на валидност на ваучера ли?

По-вероятно е според мен, след като изтече срокът, безвъзвратно да загубиш и парите, и ваучера. Може да го ползваш или, както са те посъветвали, да го продадеш.

• Харесвам 2
Публикувано:
5 hours ago, manu80 said:

Ваучерът ми е на стойност 179,90 лв 😞, с валидност до 24.09.2020г. Ако някой пътува с Фликса и го иска, продавам го.

Обади се на кол центъра им и си поискай парите по карта, мисля че имат процедура в някои случаи да ти се полага връщане на парите по карта.

• Харесвам 2
Публикувано:

@manu80, и аз мисля, че за такава сума трябва да прочете Общите условия на Фликс и да се разправяте да ви върнат парите. Направо ужасяващо ми се вижда 3 дни преди датата на пътуването да Ви отменят билетите по тяхна си воля и да не носят отговорност за това, а напротив, да Ви обвързват да купувате билети от тях през следващата година. Щото им е много качествена услугата ли?

• Харесвам 1
Публикувано:

И моите билети за събота ги отмениха, ама поне бяха по 4,99 евро бройката. Сега трябва да търся друг вариант за придвижване от летището в Базел до Колмар в събота сутрин.  

• Харесвам 1
Публикувано:
42 minutes ago, lyusi said:

И моите билети за събота ги отмениха, ама поне бяха по 4,99 евро бройката. Сега трябва да търся друг вариант за придвижване от летището в Базел до Колмар в събота сутрин.  

Вариант е с автобус 11 до Сен Луи и от там с влак до Колмар. За събота или неделя в тази област на Франция според броя на пътуващите може да Ви излезе изгодна картата Алса+ Груп с обсег само Haut Rhin /до Колмар/, в която влиза и билета за автобус 11 или офертата на влаковете Мини Груп.

Ако искаш погледни последните постове в темата Елзас през есента ...

• Харесвам 2
Публикувано:
53 minutes ago, lyusi said:

На мен ми ги отмениха за миналата събота. Отидохме с автобус 11 до Сейнт Луи ( от френската страна) до гарата и след това влак. Тъпото е, че първия ви влак е в 10:30 и ще имате поне час и половина в това загубено село ( макар и чисто, подредено и добре поддържано). Всъщност направете един бърз тигел по главната до пекарната им където да закусите и пиете кафе и обратно на гарата. Има и малък съботен пазар близо до пощата им, ако искаш да си купиш сирена/меса и т.н.

Ако успеете пък да излезете от летището преди 8:15 може да пробвате да хванете предния влак в 8:48, но малко вероятно....

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 28 минути , ДиянаВ каза:

Вариант е с автобус 11 до Сен Луи и от там с влак до Колмар. За събота или неделя в тази област на Франция според броя на пътуващите може да Ви излезе изгодна картата Алса+ Груп с обсег само Haut Rhin /до Колмар/, в която влиза и билета за автобус 11 или офертата на влаковете Мини Груп.

Ако искаш погледни последните постове в темата Елзас през есента ...

Благодаря! Две сме и не знам доколко картата ни е изгодна опция. Трябва ни само да стигнем до Колмар. За връщането в същия ден от Колмар през Базел до Люцерн имаме билети. 

• Харесвам 2
Публикувано:
10 hours ago, lyusi said:

Благодаря! Две сме и не знам доколко картата ни е изгодна опция. Трябва ни само да стигнем до Колмар. За връщането в същия ден от Колмар през Базел до Люцерн имаме билети. 

Погледнах бележките си. Картата Алса+Груп за Горен Рейн е 23,60 евро, а Мини Груп е 14 евро за двама души + по 2.50 билета за автобус 11.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.