Прескочи до съдържание

Как да стигнете до Валенсия от Летището Кастелон (CDT)

Nicro

Препоръчани мнения

обмислям да си взема билети на Раян до Кастелон и да разгледам Валенсия. Нещо  не намирам информация за трансфер от летището до Валенсия, по гугъл го дава към 100 км. Някой правил ли е такъв трансфер?

Връзка към коментар

Има автобус - 20 евро на посока, около два часа пътува. В сайта на летището има препратка към сайт на фирмата превозвач и къде спира във Валенсия. Часовете са съобразени с полетите на Райън.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Цените на Уиз са потресаващо високи : 29.10 София - Валенсия 175 лв, 01.11 Валенсия - София 315 лв. 28.10 София -Кастелон 15 евро, 31.10 Кастелон - София 24 евро (с тенденция още да падне според мен) . Просто пример. Отделно дните с полети са различни при двете.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Аз, не харесвам Уиз, и съм голяма фен на Раян но според мен и часовете и дните са по добре от тези на Раян.Ако планирате от по отрано има и много добри цени 21.01 -60лв и обратно 24.01.2017-50лв през rumbo.es цената става 39€ чак ръцете ме сърбят.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

през ръмбо.ес за ноември има доста дати на 5-10 евра SOF-CDT-SOF и аз затова се замислям дали да не направя една бърза обиколка около Валенсия. Тъкмо и не съм ходил в Испания :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

При самолет 5-10 евро автобуса 40 се преглъща лесно. 

Аз бях изненадан, че някой лети по този начин до Валенсия, но на летището видях сумати народ за тоя полет, даже заради многото чекиран багаж беше станало мазало на гишето и ги пускаха с предимство. Явно са работещи там-отиващи на гости и има кой да ги чака с кола, иначе обяснение нямам.

Връзка към коментар

При самолет 5-10 евро автобуса 40 се преглъща лесно. 

Аз бях изненадан, че някой лети по този начин до Валенсия, но на летището видях сумати народ за тоя полет, даже заради многото чекиран багаж беше станало мазало на гишето и ги пускаха с предимство. Явно са работещи там-отиващи на гости и има кой да ги чака с кола, иначе обяснение нямам.

Много хора си купиха билети без изобщо да знаят къде ще кацнат. По други форуми се пише доста по темата.

Връзка към коментар

Явно сега е дошло време да си научат урока. Лично аз първо проверявам трансфера от летището, преди да купувам каквото и да било. Уикитравъл е незаменим помощник в това.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Същото става и с летището е Gerona-Barcelona, миналата година един приятел си беше купил билет и после остана неприятно изненадан.

Не зная колко е транспорта от Жирона, но аз съм летял до Реус (родния град на Гауди) в краткия момент, в който Раян летяха и до там. 7 евро беше влака до Барса, а двата полета до там 12. Сметките си излизаха от всякъде. 

Така че, понякога си заслужава. Както в случая - ако се вземат от румбо.ес и се докарат до 50-60 евро заедно с рейса защо не. 

Моите полети до Валенсия и то през ноември бяха около 360 лв с голям салонен на Уизз. Не бих ги дал никога, но ми бяха пратили ваучер за двупосочен полет по избор и аз се спрях на това.

Връзка към коментар

Ние кацаме в Castellon и ще си вземем rent-a-car от Malco - цената за 3 дни с пълна застраховка без excess e 79.79€ и определено е много по-добре от автобус 20€/човек на посока, особено като се има предвид и че разписанието на автобуса е неудобно.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

За сравнение двупосочният автобус от Жирона до Барселона е 25 евро (като разстоянието май е същото) и ако се пътува с цел туризъм може да се отдели поне ден в града. 

Връзка към коментар

Ние кацаме в Castellon и ще си вземем rent-a-car от Malco - цената за 3 дни с пълна застраховка без excess e 79.79€ и определено е много по-добре от автобус 20€/човек на посока, особено като се има предвид и че разписанието на автобуса е неудобно.

Не съм ги чувал , дано да са читави. Надявам се после да споделиш тук как е минало. .

Връзка към коментар

Аз си взех на отиване до Валенсия за 15 евро с wizz дискаунт и връщане след 2 дни от Кастелон за 5 евро с Ryan.Има влак от Валенсия до най-близката гара Torreblanca на летище Кастелон  за 8 евро.

Редактирано от dimitrov6
  • Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар

Аз си взех на отиване до Валенсия за 15 евро с wizz дискаунт и връщане след 2 дни от Кастелон за 5 евро с Ryan.Има влак от Валенсия до най-близката гара Torreblanca на летище Кастелон  за 8 евро.

а ти в кой сайт гледаш влаковете в Испания?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.