Pirina Публикувано: 7 декември, 2016 Публикувано: 7 декември, 2016 Междувременно пуснаха автобуса за полета до София . 1
Aleksandra Публикувано: 24 януари, 2017 Публикувано: 24 януари, 2017 (редактирано) Здравейте пътешественици! Предстои ми пътуване на 10.02.2017г. до Валенсия с полет на Rayanair и имам нужда от малко помощ! Когато купихме билетите, забелязах че кацаме в Кастелон! Така, осъзнах че покрай уж изгодните цени на полета се сдобих и с бонус 40 евро двупосоен билет отиване и връщане до Валенсия.Някой от вас правил ли е този транфер? Може ли малко информация от къде да си купим прословутите билети за автобуса, тъй като сайта на леището е меко казано под всякаква критика! :-) Ще съм благодарна и на полезна информация относно самата дестинация-четох че има някакви туристически карти за 25 евро, с които ползваш безплатно градския транспорт както и отстъпки в ресторанти.Някой ползвал ли ги е и въобще струва ли си да си ги купуваш? Предварително благодаря! :-) Редактирано 24 януари, 2017 от Aleksandra
Petkan Публикувано: 24 януари, 2017 Публикувано: 24 януари, 2017 Прословутите билети може да си ги закупите като излезете в залата на "Пристигащи". Става опашка. Гледайте да не се мотате много на излизане. Рент а кара обаче е по-добра (а вече и на нормални цени) опция. Ако го предпочетете, направете си предварително онлайн резервация. Компаниите са две - Malco и Gold car. 1
Meidj Публикувано: 25 януари, 2017 Публикувано: 25 януари, 2017 Да не отварям нова тема. За трансфер Кастельон - Барселона как стоят нещата като цени и възможности? Благодаря.
Aleksandra Публикувано: 31 януари, 2017 Публикувано: 31 януари, 2017 Благодаря за информацията :-) Ако не бъде много нахално от моя страна имам още едно питане относно престоя си във Валенсия: Необходимо ли е предварителна резервация на билети за забележителностите, като например City of Arts and Science или така наречения- модерния град и за Oceanographic-най-големия аквариум на територията на Европа или можем да си купим билетите на място?
Tedy Публикувано: 31 януари, 2017 Публикувано: 31 януари, 2017 Благодаря за информацията :-) Ако не бъде много нахално от моя страна имам още едно питане относно престоя си във Валенсия: Необходимо ли е предварителна резервация на билети за забележителностите, като например City of Arts and Science или така наречения- модерния град и за Oceanographic-най-големия аквариум на територията на Европа или можем да си купим билетите на място? Не, сградите отвън се разглеждат без вход. За Аквариума може да има опашка, но ние като бяхме в края на октомври за 15 мин минахме. 2
Kremcheto Публикувано: 31 януари, 2017 Публикувано: 31 януари, 2017 Здравейте пътешественици! Предстои ми пътуване на 10.02.2017г. до Валенсия с полет на Rayanair и имам нужда от малко помощ! Когато купихме билетите, забелязах че кацаме в Кастелон! Така, осъзнах че покрай уж изгодните цени на полета се сдобих и с бонус 40 евро двупосоен билет отиване и връщане до Валенсия.Някой от вас правил ли е този транфер? Може ли малко информация от къде да си купим прословутите билети за автобуса, тъй като сайта на леището е меко казано под всякаква критика! :-) Ще съм благодарна и на полезна информация относно самата дестинация-четох че има някакви туристически карти за 25 евро, с които ползваш безплатно градския транспорт както и отстъпки в ресторанти.Някой ползвал ли ги е и въобще струва ли си да си ги купуваш? Предварително благодаря! :-) Билет за автобуса от/до летището може да се купи онлайн, аз го купих тук: https://www.mediterraneoholidays.com/aeropuerto-de-castellon/aeropuerto-de-castellon-buses-castellon-valencia . Билетите може и да не ги разпечатваш, показваш от смартфона... Удобна е спирката пред Палау де ла музика. За градския транспорт, може и да си вземете и от туристическите карти, наистина има отстъпки за музеи и т.н. включително града на науката, аз бях взела за 24часа... но зависи къде ще отседнете в града, аз лично доста ошетах пеша, малко с автобуса, метрото не ми се наложи даже да го видя Туристическите карти виж тук : http://www.valenciatouristcard.com/es/portada , а може да се купи на място от туристическа инфо-будка .. Иначе едно билетче е 1,50Е ... А ето и инфо за градския транспорт : https://www.emtvalencia.es/ciudadano/index.php?option=com_content&view=article&id=621&Itemid=66〈=en 2
Aleksandra Публикувано: 2 февруари, 2017 Публикувано: 2 февруари, 2017 Билет за автобуса от/до летището може да се купи онлайн, аз го купих тук: https://www.mediterraneoholidays.com/aeropuerto-de-castellon/aeropuerto-de-castellon-buses-castellon-valencia . Билетите може и да не ги разпечатваш, показваш от смартфона... Удобна е спирката пред Палау де ла музика. За градския транспорт, може и да си вземете и от туристическите карти, наистина има отстъпки за музеи и т.н. включително града на науката, аз бях взела за 24часа... но зависи къде ще отседнете в града, аз лично доста ошетах пеша, малко с автобуса, метрото не ми се наложи даже да го видя Туристическите карти виж тук : http://www.valenciatouristcard.com/es/portada , а може да се купи на място от туристическа инфо-будка .. Иначе едно билетче е 1,50Е ... А ето и инфо за градския транспорт : https://www.emtvalencia.es/ciudadano/index.php?option=com_content&view=article&id=621&Itemid=66〈=en Много благодаря :-) Чудесни сте :-*
Slavena Публикувано: 15 февруари, 2017 Публикувано: 15 февруари, 2017 (редактирано) Здравейте Предстои ми пътуване до Валенсия, с кацане на летището в Кастелон. Ориентирах се относно трансфера до Валенсия, автобуса и т.н. Някой може ли да ми каже обаче, дали автобусът спира на някои спирки във Валесия или е директно до спирката на Палау де ла музика? Хотелът ни се намира на около 30 мин. пеша от тази спирка и бих искала, предвид късното пристигане, ако има начин да слезнем преди нея някъде, за по-близо... Редактирано 15 февруари, 2017 от Slavena
Ell Публикувано: 15 февруари, 2017 Публикувано: 15 февруари, 2017 Здравейте Предстои ми пътуване до Валенсия, с кацане на летището в Кастелон. Ориентирах се относно трансфера до Валенсия, автобуса и т.н. Някой може ли да ми каже обаче, дали автобусът спира на някои спирки във Валесия или е директно до спирката на Палау де ла музика? Хотелът ни се намира на около 30 мин. пеша от тази спирка и бих искала, предвид късното пристигане, ако има начин да слезнем преди нея някъде, за по-близо... Здравей, на нас също ни предстои пътуване до там този уикенд. Автобусът спира само на тази спирка във Валенсия. Вариант е след това да се вземе градски транспорт, но поне за нас не е удобен - пътува 40мин до удобната ни спирка vs ходене пеша 30мин до хотела.
Slavena Публикувано: 15 февруари, 2017 Публикувано: 15 февруари, 2017 Ell, благодаря за информацията Явно ще си направим нощна разходка из Валенсия. Нашето пътуване е чак в края на март, та поне времето ще е топло и приятно за разходки.
kamy.yordanova Публикувано: 16 февруари, 2017 Публикувано: 16 февруари, 2017 Здравейте! Сдобих се набързо със самолетни билети за Кастелон с цел пътуване до Валенсия.Самолетът каца в 20,10 в Кастелон и не успявам по никакъв начин да открия трансфер до Венеция след полета веднага.Изключвам възможността да се ползва кола под наем.Моля, някой да ме ориентира как да се справя с проблема ! Човек се учи цял живот! Пътуваме на 07.04.2017 /петък/ и летим обратно в понеделник 10,04,2017 г.
Slavena Публикувано: 17 февруари, 2017 Публикувано: 17 февруари, 2017 Здравейте! Сдобих се набързо със самолетни билети за Кастелон с цел пътуване до Валенсия.Самолетът каца в 20,10 в Кастелон и не успявам по никакъв начин да открия трансфер до Венеция след полета веднага.Изключвам възможността да се ползва кола под наем.Моля, някой да ме ориентира как да се справя с проблема ! Човек се учи цял живот! Пътуваме на 07.04.2017 /петък/ и летим обратно в понеделник 10,04,2017 г. Здравей, има автобус от летище Кастелон до Венеция. Тръгва в 20:45 и пристига във Венеция в 22:55. Цената е 20 евро в едната посока. Съответно има и обратен автобус. В този сайт се резервират места за автобуса: https://www.mediterraneoholidays.com/aeropuerto-de-castellon/aeropuerto-de-castellon-buses-castellon-valencia
Pepi Popova Публикувано: 12 април, 2017 Публикувано: 12 април, 2017 Здравейте, колко горе-долу би излезнал пътя като цена до Валенсия? Видях че колата за 5 дни излиза около 160 евро. Ако някои се е придвижил с варианта - до Кастейон по някакъв начин и после с автобус или влак до Валенция, моля да сподели повече информация.
Alexander Публикувано: 12 април, 2017 Публикувано: 12 април, 2017 преди 2 часа, Pepi Popova каза: Здравейте, колко горе-долу би излезнал пътя като цена до Валенсия? Видях че колата за 5 дни излиза около 160 евро. Ако някои се е придвижил с варианта - до Кастейон по някакъв начин и после с автобус или влак до Валенция, моля да сподели повече информация. Автобус 20 евро в посока на човек. Трансфер 70 евро минимум в посока. Такси 100+ евро в посока. Влак има от Кастейон, а за да се хване, трябва да се стигне до града, което е безмислено, понеже пак става поне същата цена и време. Понякога има намаления за влака за определени дни и часове, но за бавните влакове, които са по-бавни от автобуса. Видях за 6 евро, вместо за 18-20, но си е тото да ги уцелите, а и ще загубят часове и в най-добрия случай ще спестят 10 евро. За коли има две фирми, Malco и Gold car. Първите са с включена пълна застраховка. Вторите са по-евтини, но нямат пълна застраховка и има различни варианти с допълнителна тяхна, чужда или без никаква. Други варианти няма, без да броя случайността, да уцелите българи със същите полети и да ви вземат и върнат, ако имат кола, но това си е отново повече от тото. За успокоение, има доста хора с този проблем с недовидяното летище било то в Кастейон, Хирона или другаде. Сметнете къде и какво ще гледат, за да прецените кое е най-изгодно. Ако ще седят само във Валенсия е едно, ако ще ходят наоколо е друго. 1
Pepi Popova Публикувано: 12 април, 2017 Публикувано: 12 април, 2017 25 minutes ago, Alexander said: Автобус 20 евро в посока на човек. Трансфер 70 евро минимум в посока. Такси 100+ евро в посока. Влак има от Кастейон, а за да се хване, трябва да се стигне до града, което е безмислено, понеже пак става поне същата цена и време. Понякога има намаления за влака за определени дни и часове, но за бавните влакове, които са по-бавни от автобуса. Видях за 6 евро, вместо за 18-20, но си е тото да ги уцелите, а и ще загубят часове и в най-добрия случай ще спестят 10 евро. За коли има две фирми, Malco и Gold car. Първите са с включена пълна застраховка. Вторите са по-евтини, но нямат пълна застраховка и има различни варианти с допълнителна тяхна, чужда или без никаква. Други варианти няма, без да броя случайността, да уцелите българи със същите полети и да ви вземат и върнат, ако имат кола, но това си е отново повече от тото. За успокоение, има доста хора с този проблем с недовидяното летище било то в Кастейон, Хирона или другаде. Сметнете къде и какво ще гледат, за да прецените кое е най-изгодно. Ако ще седят само във Валенсия е едно, ако ще ходят наоколо е друго. Благодаря за изчерпателния отговор. А дали може линк или име на трансфера за 70 евро или това е ориентировъчно? Това би бил наи-удачния варянт според мен, защото става въпрос за 4 човека.
Alexander Публикувано: 12 април, 2017 Публикувано: 12 април, 2017 Линк няма, четох в трипадвайсора за такива цени.
gilian Публикувано: 14 април, 2017 Публикувано: 14 април, 2017 На 12.04.2017 г. в 13:52, Pepi Popova каза: Благодаря за изчерпателния отговор. А дали може линк или име на трансфера за 70 евро или това е ориентировъчно? Това би бил наи-удачния варянт според мен, защото става въпрос за 4 човека. http://taxilowcostvalencia.com/low-cost-services/ Това е за такси..мисля,че беше 85€до Валенсия
neuromancer Публикувано: 15 април, 2017 Публикувано: 15 април, 2017 На 12/04/2017 в 5:13, Pepi Popova каза: Здравейте, колко горе-долу би излезнал пътя като цена до Валенсия? Видях че колата за 5 дни излиза около 160 евро. Ако някои се е придвижил с варианта - до Кастейон по някакъв начин и после с автобус или влак до Валенция, моля да сподели повече информация. Преместих питането в тази тема, другата е за търсене/предлагане на споделено пътуване
Камен Публикувано: 5 юни, 2017 Публикувано: 5 юни, 2017 (редактирано) На 4/14/2017 в 12:34, gilian каза: http://taxilowcostvalencia.com/low-cost-services/ Това е за такси..мисля,че беше 85€до Валенсия Току що пристигнахме. Перфектен трансфер. За час бяхме в хотела, цената е 85€. Просто няма сравнение с автобуса, особено за 3-4 човека. Разликата е около 2 часа по-малко пътуване от летището до хотела. Сравнено с кола под наем, която щяхме да набутаме в паркинга и само да и плащаме престоя+бензин е доста по-евтино. Редактирано 12 юни, 2017 от Георги
Vsevesela Публикувано: 17 юни, 2017 Публикувано: 17 юни, 2017 Здравейте, хора. Радвам се, че ви открих. Търсех нещо и попаднах на тема, която вече сте обсъждали, но тъй като имаше доста мнения, ще попитам пак: с моя приятел си взехме билети до Кастелон/Валенсия и час след това ми хрумна (?!? :D ), че това май не е самата Валенсия и се оказах права. Та.. може ли да ме насочите как най-бързо и лесно да стигнем от летището до "самата" Валенсия :)) много ви благодаря предварително.
nino Публикувано: 17 юни, 2017 Публикувано: 17 юни, 2017 1 hour ago, Vsevesela said: Здравейте, хора. Радвам се, че ви открих. Търсех нещо и попаднах на тема, която вече сте обсъждали, но тъй като имаше доста мнения, ще попитам пак: с моя приятел си взехме билети до Кастелон/Валенсия и час след това ми хрумна (?!? :D ), че това май не е самата Валенсия и се оказах права. Та.. може ли да ме насочите как най-бързо и лесно да стигнем от летището до "самата" Валенсия :)) много ви благодаря предварително. Погледна ли тук ?
Alexander Публикувано: 4 юли, 2017 Публикувано: 4 юли, 2017 Снимах цените на трансферите-такситата на летището в Кастейон. 2
montepinar Публикувано: 23 септември, 2017 Публикувано: 23 септември, 2017 (редактирано) Тази снимка е полезна, но... най-ме накефи таксито от Летище Кастейон до Летище Мадрид Барахас 520 евро. При условие, че има полети до Мадрид от 10 евро на Раян Еър от половината испански летища, кой бил дал 520 евро за да се влачи с кола 450 км. Но... нека има опции. Може би дълго е обсъждана темата Кастейон, признавам, че не съм чел, защото не ме е интересувала, ама сега опря и до мен, тъй като ми предстои полет оттам до София (оправих се, резервирах си билет за бус от Палау де Мусика до Кастейон за 20 евро https://www.mediterraneoholidays.com/aeropuerto-de-castellon/aeropuerto-de-castellon-buses-castellon-valencia ). Казаха ми, че това летище върви към закриване. Имало огромни дългове... собственикът му бил в затвора за неплатени данъци в големи размери. Пък както е и видно, имат по един полет на ден. Средно 6 пристигащи и 6 заминаващи седмично. Четох, че и еколози протестират много там за територията около Кастейон и това летище им е трън в очите. Но това, с което всички сме съгласни, предполагам... са ниските цени на билетите заради ниските летищни такси на именно това забутано летище. На централното летище във Валенсия таксите са по-високи и билетите са по-скъпи. Но има опции за всеки, мен лично ме урежда отиване с Уизеър - сутрешен полет и връщане с Раян еър вечерен полет. Същото важи сега и за Малага... отиване сутрин с България еър и връщане с Уизеър вечер, това си е още един цял ден престой в Испания Редактирано 23 септември, 2017 от montepinar
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега