Прескочи до съдържание

Черна гора за Великден

Velmar

Препоръчани мнения

Дани Магелани
Публикувано:
преди 42 минути , Velmar каза:

ДА ви попоитам за пътят навръщане към БГ. Сега ми  изскочи вариант, който досега не бчх забелязала.На отиване след нощувката в Копаоник ще караме през Нови пазар, Подгорица и надолу към крайбрежието.НО навръщане , без да давам точка Копаоник ми  излезе и друг вариант : 

Бихте ли споделили  мнение за тези варианти.Букнах нощувка във Врнячка баня на прибиране,затова точката е там

Добър избор.

Пътят от Врънечка баня до магистралата е нелош, малко бавен, защото се кара през населени места.

Интересно е да се види бита им. На много места пекат агнета и прасенца на шиш. Може да си купиш цяло или половинка за малко пари и да си го занесеш на великденската трапеза.

Ние сме купували печено месо на килограм. Там така се продава. Не на порции. Много е вкусно.

През лятото там изнасят произведените зеленчуци в региона. Най-великите червени чушки, които съм виждала.

Врънечка баня се слави с минералните си води и  е нещо като Хисаря.

Кръчмите са с оркестри, които не правят почивки и свирят докато има хора.  Цените са приемливи.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 16 минути , Дани Магелани каза:

Плажовете са чакълести.

Този в Улцин не е, видях го в мапса, и Яз до Будва също има хубава част, там съм планирала.

Редактирано от slujitel
Дани Магелани
Публикувано:
преди 35 минути , slujitel каза:

Този в Улцин не е, видях го в мапса, и Яз до Будва също има хубава част, там съм планирала.

Може би вече има. До преди 10 години нямаше хубав плаж с пясък.

• Харесвам 1
Публикувано:

Дани, мерси за споделеното.Само не разбрах з акой път говориш :) - през Нови пазар или другия? Ние акостираме неподготвени  събота срещу неделя  на Великден.Ще импровизираме в движение.Надявам се все някъде да намерим да хапнем прд празнично и следпразнично :).В неделния ден  като си затръгваме към БГ по път има доста  църкви и манастири, които бихме могли да посетим

Дани Магелани
Публикувано:
преди 17 минути , Velmar каза:

Дани, мерси за споделеното.Само не разбрах з акой път говориш :) - през Нови пазар или другия? Ние акостираме неподготвени  събота срещу неделя  на Великден.Ще импровизираме в движение.Надявам се все някъде да намерим да хапнем прд празнично и следпразнично :).В неделния ден  като си затръгваме към БГ по път има доста  църкви и манастири, които бихме могли да посетим

Ох, аз не съм шофьор, куфар съм. Близо до Крушевац се минава. 

• Харесвам 1

Маршрута през Жабляк за мен е по-труден за каране на определено е по-красив, особено в районът на природният парк Дурмитор. След границата в Сърбия може да се отбиете да разгледате манастирът в Милешево. За сърбите е нещо като нашата боянската църква с фреските в нея

Редактирано от rumen_at
  • Харесвам 1

Благодаря за мнението.ПО-труден  път не ми трябва.Търсех по-лесен :) Значи си остаа отново варианта през Подгорица, Нови Пазар

Редактирано от Velmar

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.