ruwenzogy Публикувано: 4 февруари Публикувано: 4 февруари преди 32 минути , Ivko каза: Този билет може да си го вземете от всяка метро станция от машина и струва 2 дирхама, като може да го заредите за 10 пътувания или за пет дена. За пътуване в една зона струва 4 дирхама при путуване в две зони съседни 6 дирхама и вече над две зони цената е 8.5 дирхама. С един билет може да се прехвърляте на различните линии той се маркира после на излизане само и ако не бъркам мисля, че с едно маркиране на влизане в метрото имате 90мин да се возите/прикачвате на различен транспорт. Изглежда съм много тъп, но пак не разбирам. Какво значи да го заредя за 10 пътувания, като едното пътуване може да ми е 4 дирхама, друго да е 8,5 дирхама, трето пак да е 4 дирхама и т.н.. Какви са тези 10 пътувания и колко пари ще са .... Аз реално ще имам само 2 пътувания в 2 зони , тоест 2 по 6 = 12 дирхама. Според мен трябва да си сложа 12 дирхама + 2 за билета.
Ivko Публикувано: 4 февруари Автор Публикувано: 4 февруари Честно казано не знам точно как действа този билет никога не съм го позлвал защото винаги си вземам NOL карта, която се позлва за целия транспорт, а не само за един вид както е този билет.Това е което пише за него. 1
Ivko Публикувано: Четвъртък в 13:41 Автор Публикувано: Четвъртък в 13:41 Ще буквам трансфер от Абу Даби летище до Дубай за 5-ма, но двама ще слизат преди крайната дестинация в Дубай и им писах на getTransfer да питам как стоят нещата и те ми казаха следното We recommend selecting hourly car rent. This service provides you with full disposal and unlimited use of a rented car with a driver. You can use it, for instance, during business trips when you need to constantly move between appointments, for sightseeing tours with a guide or just to travel by car along your own route и погледнах в сайта, че предлагат тази опция и искам да питам някой дали е ползвал такъв вид трансфер защото се чудя примерно по разписание кацаме в 00:50 в Абу даби ако сложа начален час 2:00 и го наема за 2ч. /по изчисление го дава малко над час пътя/ би трябвало да стигнат. Виждам, че имат 60мин. безплатно изчакване на летище ако нещо закъснее полета.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега