Прескочи до съдържание

Турция - конкретни въпроси

Mary
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Това е тема за бързи въпроси, свързани с Турция. Какво е бърз въпрос? Това е въпрос, който има достатъчно конкретика, така че да му бъде отговорено с до 2-3 отговора, т.е. въпрос, който не предизвиква дискусия. Примери:

- Колко струва билетчето за трамвай в Истанбул?

- Как се пресича от европейската към азиатската част на Истанбул?

Има и друг тип въпроси, които може да изглеждат бързи, но да са въпрос на лично мнение и може да предизвикат дискусия. За тях се пуска отделна тема. Примери:

- Къде да спим в Кападокия?

- Заслужава ли си отбивка до Памуккале?

Възможно е да решите, че въпросът ви е бърз, да го пуснете тук и да се зароди дискусия - няма лошо, ще бъде отделен в нова тема, да не се чудите 🙂

Разбира се, ако искате да обсъдите цялото си пътуване в детайли, винаги пускайте нова тема. По този начин най-добре ще си го проследите от първите въпроси до самото пътуване и разказите ви след него. 

Препоръчани мнения

Преди 1 час, jul каза:

много странно

И кое му е странното, при следното пояснение:

преди 2 часа, Ивайла каза:

изглеждам ненадежна, което не е далеч от истината

P. S @Ивайла извинявай. Нищо лично. Останах с впечатлението, че самата полица изглежда ненадеждно.  После видях, че пишеш за себе си.

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 50 минути , Nayden Bondzhev каза:

от одринската пазарна цигания взеха да ми идват в повече.

А пробвал ли си да минеш през КПП "Караагач"? Тоест през Гърция за Свиленград.

Връзка към коментар
преди 1 час, epetkov каза:

А пробвал ли си да минеш през КПП "Караагач"? Тоест през Гърция за Свиленград.

Минавал съм няколко пъти, но по друга схема. Днес просто закъснях с тръгването от Истанбул, иначе когато пазаруващите в Одрин са седнали на късен обяд джигер тава, тогава пристигам на границата и няма драма.

Връзка към коментар

Няколко кръчмарски попадения през изминалата седмица в Кадъкьой между Marina Kalamis и Suadyie:

1. Develi 1912, By Esat и Egeo Balik за морска храна

2. Umit Usta Tarihi Adana Metrelik Kebap - традиционен семеен за скара

Иначе сметките за трима с включен алкохол си гонят минимум 300 лв.

IMG20241031182200.jpg

IMG20241031182155.jpg

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 12 часа, Pepi Popova каза:

Здравейте, някой ползвал ли е трансфер от Анталия (летище) до хотел и да ми препоръча фирма? 

над 20 пъти съм ползвал трансфер от летище Анталия до хотели с фирма Гет трансфер и нито веднъж не съм имал проблеми. Луксозни миниванове на много добри цени и възможност за избор. Връзка с водача веднага след резервацията. Има опции и за безплатно анулиране.

https://gettransfer.com/en

• Харесвам 4
  • Благодаря 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.