DanielDimow Публикувано: 9 май, 2018 Сподели Публикувано: 9 май, 2018 Привет! Мисля си, че няма нужда да споменавам как се казвам... Попаднах тук абсолютно без да искам... правих си research относно жълтата треска и маларията, понеже имам планове през есента да пътувам в Бразилия, Перу и Еквадор. Взе, че ми стана интересно какъв е този форум... поразгледах и реших да се регистрирам. Изглежда като готино място, може би единственото, което все още леко не схващам са магеланските мили, но и на тях ще им дойде времето. Едно голямо евала за това, което правите хора! Не съм и подозирал, че в България подобен форум съществува. P.S. относно жълтата треска да си я правя ли ваксината или не? 10 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 9 май, 2018 Сподели Публикувано: 9 май, 2018 Добре дошъл, добре дошъл Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 9 май, 2018 Сподели Публикувано: 9 май, 2018 преди 2 минути , DanielDimow каза: P.S. относно жълтата треска да си я правя ли ваксината или не? Не. Добре дошъл! Връзка към коментар
DanielDimow Публикувано: 9 май, 2018 Автор Сподели Публикувано: 9 май, 2018 преди 1 минута , Meidj каза: Не. Добре дошъл! Добре заварил! И аз по-скоро клоня към не, защото Карибската зона и Мексико също се водят като препоръчителни места да си ваксиниран, бил съм там и съм си се върнал жив и здрав. Благодаря за бързия отговор! Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 9 май, 2018 Сподели Публикувано: 9 май, 2018 Добре дошъл преди 2 часа, DanielDimow каза: P.S. относно жълтата треска да си я правя ли ваксината или не? Зависи закъде точно си тръгнал, а и какви рискове ти се поемат. Ето тук съм писал за жълтата треска 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 9 май, 2018 Сподели Публикувано: 9 май, 2018 Добре дошъл! За ЮА може и да не ти трябва, но ако планираш Африка е задължително. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 май, 2018 Сподели Публикувано: 10 май, 2018 Добре дошъл, нищо сложно и задължително няма в милите и по никакъв начин не обуславят участието ти във форумите, не им се чуди 1 Връзка към коментар
DanielDimow Публикувано: 10 май, 2018 Автор Сподели Публикувано: 10 май, 2018 преди 10 часа, neuromancer каза: Добре дошъл Зависи закъде точно си тръгнал, а и какви рискове ти се поемат. Ето тук съм писал за жълтата треска Благодаря! Точно на това попаднах и аз през чичко гугъл. Единствено в Бразилия все още не знам в кои зони ще попадна, за останалите страни всичко е окей. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега