Прескочи до съдържание

Общи промоции и разпродажби

macf1an
Съобщението е добавено от macf1an

А ти, Магеланецо, погледна ли списъка с авиокомпании, преди да публикуваш офертата тук ?

Препоръчани мнения

Катарците са пуснали мейл за разпродажба 3-10 ноември. Погледнах набързо, има някакви цени София-Хонг Конг за 450 евро двупосочен, може се поразрови за интересни цени.

Еритрея за 300 и нещо евро. Това в сектора екзотика заради самата екзотика :) До Танзания цените също са ок, по 400 и нещо. Може да разпиша по-подробно като се върна вкъщи.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Чудя се дали да купувам от сега за Май-Юни, малко далече ми се вижда, от друга страна следващата промоция вероятно ще е подобна, едва ли нещо много по-ниско може да изкочи.(това последното има ли 'с' след 'з'-то ?)

Връзка към коментар

Чудя се дали да купувам от сега за Май-Юни, малко далече ми се вижда, от друга страна следващата промоция вероятно ще е подобна, едва ли нещо много по-ниско може да изкочи.(това последното има ли 'с' след 'з'-то ?)

Кажи коя ти е дестинацията и каква цена изкарва и така ще се разбере :)

Връзка към коментар

В сайта на Qatar Airways гледам София - Буенос Айрес 640 евро от сегашната им промоция, и досега разцъквам ,но аз ли не ги намирам или просто ги няма ? Наличните дати са от 6 Ноември до 15 Юни. И какво мислите за тази цена дотам, аз поне не съм виждал по-добра от София, но Буенос Айрес никога не съм го следил като дестинация досега и не са ми много в час наблюденията. 

Връзка към коментар

В сайта на Qatar Airways гледам София - Буенос Айрес 640 евро от сегашната им промоция, и досега разцъквам ,но аз ли не ги намирам или просто ги няма ? Наличните дати са от 6 Ноември до 15 Юни. И какво мислите за тази цена дотам, аз поне не съм виждал по-добра от София, но Буенос Айрес никога не съм го следил като дестинация досега и не са ми много в час наблюденията. 

Мисля, че е добре, но и аз не я следя дестинацията, така че не съм сигурен. По принцип 640 е сравнимо с някоя грешка за 400 от западна Европа и докато отидеш до там(западна Европа) и ти стават примерно 550, а със 640 всичко си е на един билет, нямаш грижи, нямаш междинни нощувки, звучи ок.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Според мен също е много добре 640 евро от София до Буенос Айрес на един билет. Аз бях взел с KLM / Air France от София до Буенос Айрес, с връщане от Рио за около 670 евро, но не знам дали пак ще се повтори промоцията. С катарците ако летиш, ще имаш в актива си и мега-дълъг полет от Доха до Сао Паоло без кацане. Не го знам колко е, но е сигурно над 16 часа. В момента е чудно време за посещение на БА - пролет, свежо и джакарандите (дървета) са цъфнали.

Връзка към коментар

И аз не успявам да намеря дати с тази цена...

Следя офертите от 6м. Имаше такава на КЛМ от София за Буенос Айрес за 600 евро и часовете бяха удобни. Надявам се да има пак, за да се възползвам.

Връзка към коментар

Гледам офертата на QATAR от 3 до 10ти този месец, обаче цените на билетите за Тайланд за датите които искам не са мръднали.

Наскоро Aeroflot имаха двупосочен София-Банкок-София за 908лв, обаче тогава не знаех датите и ги изпуснах. Някой има ли представа каква е регулярността на такива промо оферти на Aeroflot?

Редактирано от digitalpr
Връзка към коментар

И аз не успявам да намеря дати с тази цена...

Следя офертите от 6м. Имаше такава на КЛМ от София за Буенос Айрес за 600 евро и часовете бяха удобни. Надявам се да има пак, за да се възползвам.

Като се решиш да купуваш свиркай, че и аз съм навита за там.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

София-Пекин;Токио-София, излиза около 585евро, обикновено е около 650евро

Погледни това интересно предложение (вероятно грешка в тарифата) - Япония за около 350 евро - http://www.holidaypirates.com/flights/book-now-bargain-flights-to-japan-from-gbp-25440

Макар и без Пекин може евентуално да ти върши работа.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

25% намаление на Райън.

Пловдив -- Франкфурт Хан за 16 евро на посока (различни дати през Януари).

От там вече който иска малко топлина през зимата има за Канарите за 25 Евро на полет (Фуертавентура и Гран Канария)

post-797-0-48410300-1415094348_thumb.jpg

• Харесвам 10
Връзка към коментар

По

25% намаление на Райън.

Пловдив -- Франкфурт Хан за 16 евро на посока (различни дати през Януари).

От там вече който иска малко топлина през зимата има за Канарите за 25 Евро на полет (Фуертавентура и Гран Канария)

А по Полша вътрешните са по 5-6 кинта парчето. Всеки ден по два полета. :biggrin:

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Еееееехххх, не еее, прецаканаааа съм. Точно до Канарите и точно януари ще летя, и то ще ходя до София първо. , а съм от Плвд. А от Мадрид ползвам Райън, уффффф....Вече си купих билетите обаче и сега не ми се ще да си направя сепуко от яд. Защо погледнах темата .

Връзка към коментар

Еееееехххх, не еее, прецаканаааа съм. Точно до Канарите и точно януари ще летя, и то ще ходя до София първо. , а съм от Плвд. А от Мадрид ползвам Райън, уффффф....Вече си купих билетите обаче и сега не ми се ще да си направя сепуко от яд. Защо погледнах темата .

Споко! За купени билети не се съжалява. Все пак ще ходиш на Канарите през зимата :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Мисля, че е добре, но и аз не я следя дестинацията, така че не съм сигурен. По принцип 640 е сравнимо с някоя грешка за 400 от западна Европа и докато отидеш до там(западна Европа) и ти стават примерно 550, а със 640 всичко си е на един билет, нямаш грижи, нямаш междинни нощувки, звучи ок.

Късно снощи гледах нещо от Барселона -  Буенос Айрес на цена 381 евро, но докато го постна тук явно билетите свършиха. Ето инфото за всеки случай, да си чекнеш билети- може да не съм видяла нещо http://www.guialowcost.es/vuelo-barato-barcelona-buenos-aires-desde-380e/

Иначе преди месец с Iberia пак от Барса до Буенос Айрес с връщане в Брюксел имаше за 300-310 евро.

Аз съм летяла с промоция на КЛМ от София до Буенос Айрес (два стопа - Амстердам и Рио) и връщане стоп в Париж за 590 евро през февруари- март тази година. Честно казано, на фона на иберия тази цена вече ми се вижда висока.  :blush:  :mad:  :blush:

Редактирано от petia_a_z
Връзка към коментар

Ако това те успокоява за транзит през Франфурт Хан към Канарите трябва мин. 2 нощувки. :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ако това те успокоява за транзит през Франфурт Хан към Канарите трябва мин. 2 нощувки. :)

Да, Благодаря, балсам за душата ми е. Истината е, че нямам време да губя в път този път. Добре, сепукото отпада.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ако това ще те успокои и аз съм леко прецакан. Двата ми купени билета Мадрид-Маракеш-Мадрид в момента излизат с по 40 евро по-евтино и малко ме хвана яд, ама какво да се прави - така е с лоу кост авиокомпаниите :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Е, нещастието на другите не облекчава моето, напротив, но поне щом и опитен пътешественик като теб е прецакан, значи всеки може да се набута по един или друг начин.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Katya Krusteva
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.