Прескочи до съдържание

Общи промоции и разпродажби

macf1an
Съобщението е добавено от macf1an

А ти, Магеланецо, погледна ли списъка с авиокомпании, преди да публикуваш офертата тук ?

Препоръчани мнения

И аз много се ядосвам за полети, но човек ако си помисли тия 40 евро каква малка част са от цялото изхарчване, това си е по-скоро за спорта...пиша го и пак не си вярвам :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

А пък Wizz много се изложиха, навсякъде където имат връзка с Ryan от София, цените са едни... :) И то Януари, смешна работа, зор някой да не иде на някое готино място от Брюксел, Мадрид, Бергамо,Барселона и т.н. Имам чувство, че като са видяли за днешната промоция на Ryan и са вдигнали всичко с 20-30-40 % от София през Януари :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А о т какво точно се оплаквате - че единият ще ходи до Канарските острови, а другият в Мароко ли?!!! Вместо да се радвате....

Ми те малко като в оня стар габровски виц :biggrin:  :

Кметът на Габрово се чудел какво добро да направи за съгражданите си и какво, какво ... решил да намали цената за къпане в градската баня от 50ст. на 30ст.

Речено - сторено! Обаче какво да види - вместо благодарност и радост - габровци се мръщят!?!

Чуди се той какво става и защо така и спрял на площада да попита един по-възрастен съгражданин:

- Абе, бай Никола, защо така се получава? Исках нещо добро да направя,  намалих цената на банята, а хората вместо да се радват, сякаш са недоволни? Защо???

- Ами, Кмете, недоволни са, защото преди, като не ходеха на баня, хората спестяваха по 50ст., а сега - само 30!!! Как да са доволни?

:P

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 10
Връзка към коментар

Е, нещастието на другите не облекчава моето, напротив, но поне щом и опитен пътешественик като теб е прецакан, значи всеки може да се набута по един или друг начин.

За съжаление кристалната топка ми се е счупила и не мога да прогнозирам намаленията на Ryan  :lol: Здраве да е.

А о т какво точно се оплаквате - че единият ще ходи до Канарските острови, а другият в Мароко ли?!!! Вместо да се радвате....

Въобще не се оплакваме, но щяхме да сме още по-щастливи ако имахме възможно най-евтините билети :)

И аз много се ядосвам за полети, но човек ако си помисли тия 40 евро каква малка част са от цялото изхарчване, това си е по-скоро за спорта...пиша го и пак не си вярвам :)

Да, никой не ти повярва. И да, за спорта е повече :) Просто е дразнещо усещането, че си платил нещо по-скъпо, дори и с малко.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз с ръка на сърцето признавам, че до сега никога не съм пестяла от самолетни билети и хотели. Напротив. Обаче изведнъж ми се приходи на толкова много нови места, че или трябва да започна да мисля тези разходи, или да спечеля от тотото. Друг начин няма. Иначе не се оплаквам , а като не кажа на съпружеското тяло, че съм го набутала с 200 евро повече за билети и проблема е решен. Хихихи. А 40 евро не ги мисля, ние с толкова се набутахме само за ден, докато купим билета до Мадрид. А сега само виждам промоция и мозъка ми започва да щрака как да отидем. Сега покрай офертата на катарците за малко да купя билети за хонг конг, ама се отказах, имаме само 6 дни, и като 3 заминат в път, не си заслужава някак си.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Просто е дразнещо усещането, че си платил нещо по-скъпо, дори и с малко.

Дааа... Българинът най-много го е страх да не настине и да не се мине. В тоя аспект съм спокоен относно етническата си принадлежност :)

Иначе не се оплаквам , а като не кажа на съпружеското тяло, че съм го набутала с 200 евро повече за билети и проблема е решен. Хихихи. 

Това твоето съпружеско тяло глава няма ли си? Късметлийка! :P

• Харесвам 6
Връзка към коментар

А пък Wizz много се изложиха, навсякъде където имат връзка с Ryan от София, цените са едни... :) И то Януари, смешна работа, зор някой да не иде на някое готино място от Брюксел, Мадрид, Бергамо,Барселона и т.н. Имам чувство, че като са видяли за днешната промоция на Ryan и са вдигнали всичко с 20-30-40 % от София през Януари :)

Ама на теб на каква цена ще ти харесат билетите? :rolleyes: 

щото януари има

Болоня ритърн за 60лв.

post-139-0-21551300-1415127021.jpg

Брюксел за 80лв.

post-139-0-41566300-1415127021.jpg

Франкфурт-Хан за 80лв.

post-139-0-08107000-1415127021.jpg

Бергамо за 90лв.

post-139-0-32051600-1415127021.jpg

А в Испания има много българи и билетите до там си държат цена, въпреки това за януари има Барселона за 120лв. , което е съвсем прилично.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Фичо,за да сме коректни, трябва да се каже, че цените които даваш са с Wizz discount club, иначе ги видях всички тези :) Също така виж дори цените за Декември , който е по-скоро са по-добри, пример - София-Бергамо през Декември - 11 дати с цени от 49,99 лв или 59,99 лв, Януари нито една с такава цена - минимум 79,99 лв - с 6 дати (пиша ги без discount club), пример N2 - София- Брюксел през Декември - 6 дати с 59,99 лв, Януари - 2 дати с тази цена и т.н . Но запомни ги тези цени и след няколко дни (или седмици) ще видиш как ще са по-ниски всички. Отделна е темата , че това са най-скъпите билети за зимния период на Wizz откакто ги следя 2007-ма, като цяло - ужасни зимни цени от Wizz :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Абе няма човек, който да лети много и да не е купил билет, който в последствие е поевтинял. Дори тия, които се имат(имаме) за мега големи тарикати :) Това е просто знак, че пътуваш достатъчно много :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Аз какво да кажа , като видях моя билет до Аржентина със 150 евро по-евтин месец след като го бях закупил ?

Същият ден ми промениха часовете на полета и имах възможност да го анулирам и да купя новият по-евтин.

Добре не се полакомих  , щото само за броени часове евтините оферти се скриха и от два стола можеше да падна на земята  :lol:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Гадничко е , но щом попадна на цена която ме устройва избягвам да се ядосвам. Примерно за Лондон добрата ми цена е около 80 евро и дори след това да го видя за 50 не се кахъря. Общо взетона много места из Европа имам някакви приемливи цени на  които купувам без замисляне , пък ако ще  и после още да пада.

Всичките цени са двойни спрямо миналата година,че и повече .

В нета някъде срещах номера на арменския поп  :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз след като купя билети спирам да гледам цените за моите дати и дестинация. :)

Щом съм ги купила, значи цената ме е устройвала.

И аз така правя обикновено, но като прочетох за намалението на Ryan проверих профилактично. А не трябваше... :)

Иначе не мисля, че идеята 'да не се минеш' има нещо общо с националността. Съвсем човешко е да се издразниш в такава ситуация.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Веднага ли се активира членството при Уиз след плащането - покупката на билет? Имам спомен, че миналата година го активираха след 4-5 дни, активирало се ръчно. Така изпуснах еднодневното намаление.

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Аз съм го правил веднага. Поръчах билетите непосредствено след като платих членството.

Някой знае ли кога мога да очаквам намаления на Аерофлот? Примерно правят ли такива по Коледа?

Редактирано от digitalpr
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Веднага ли се активира членството при Уиз след плащането - покупката на билет? Имам спомен, че миналата година го активираха след 4-5 дни, активирало се ръчно. Така изпуснах еднодневното намаление.

Преди няколко дни направих упражнението. Купих билети и членство накуп и всичко е ОК.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

То мисля, че сега няма как да купиш членство без да резервираш и полет, така че всичко става веднага и автоматично. 

Аз съм го правил веднага. Поръчах билетите непосредствено след като платих членството.

Някой знае ли кога мога да очаквам намаления на Аерофлот? Примерно правят ли такива по Коледа?

Нямам наблюдение над Аерофлот, но им следи цените. Често има добри попадения без да е обявена нарочна промоция/разпродажба. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре, ще ги следя! Искам да пътувам март/април и се опасявам, че няма да имат повече промоции до тогава. Чудя се дали да се гръмна сега с 1330лв за билет на Катарските, или да рискувам и да изчакам...

Връзка към коментар

Добре, ще ги следя! Искам да пътувам март/април и се опасявам, че няма да имат повече промоции до тогава. Чудя се дали да се гръмна сега с 1330лв за билет на Катарските, или да рискувам и да изчакам...

А за къде ще летиш ?

Връзка към коментар

Намаление по маршрута Цюрих - Нова Зеландия, догодина Май и Юни месец: 640-650 евро до Крайстчърч или Оукланд.

Лети се със SWISS, Air New Zealand, Thai.

Може да се комбинира с директните София - Цюрих, които са под 120 евро тогава.

Не си струва за отделна тема, на фона на 400-500те евро преди няклко седмици.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Зимните спортове там си заслужавали страшно ;) А ти стига се мотал и тръгвай, да има кой да ми прави компания в атласа ;)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Katya Krusteva
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.