Прескочи до съдържание

Общи промоции и разпродажби

macf1an
Съобщението е добавено от macf1an

А ти, Магеланецо, погледна ли списъка с авиокомпании, преди да публикуваш офертата тук ?

Препоръчани мнения

stenk, за Банкок искам да летя.

За Банкок 1330 лева е постоянната нормална цена , та няма никакъв смисъл да бързаш . На тази цена ще може да купиш сигурно дори месец преди полета.

Аз бих изчакал и дори да не са катарците може да излезе нещо доста по-добро с Аерофлот или пък през Истанбул.

Връзка към коментар

Проблема е, че в момента Катарците имат промоция и най-ниската цена която дават е 1090лв, но датите не са съвсем удобни за мен. От друга страна, датите които аз искам са изключени от промоцията и въпреки, че в момента тече тази промоция, те пак са си 1330лв. Което за мен означава, че колкото и да чакам, няма да пуснат по-ниски цени за датите, които искам. И пред мен стои въпроса - дали да резервирам за по неудобни дати за 1090лв или да чакам Аерофлот да пуснат нещо... и дали изобщо ще пуснат...

Връзка към коментар

Далаверата на Аерофлот мина съвсем наскоро, имаше Банкок за по 900 лева. Малко ме съмнява всеки месец да пускат такава. Ако летиш март-април, има вероятност катарците да пуснат след Нова година като тази година  -30% на всички полети. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз малко не разбрах кога точно искаш да летиш, ако е точно около Нова Година промоция няма да има, иначе (ако няма големи празници тогава) е напълно вероятно да пуснат нова промоция, която да включва твоите дати.

Връзка към коментар

От началото на тази година, Аерофлот са имали само 2-3 промота- една януари за Олимпиадата, още една февруари. и последната, която изтече. От няколко години летим с тях до Азия, но определено не са им чести намаленията (както, напр. са катарците, от които само за последната година имам десетки мейли за отстъпки)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тоест по скоро да не разчитам на Аерофлот. А за Турските авиолинии да имате някакви наблюдения?

В темата за Сокотра имаше инфо кога се очакват намаленията на турците.

Връзка към коментар

Търкиш обикновено правят края на януари/началото на февруари  и са 2 за един покрай 14 февруари.

Редактирано от Тони
Връзка към коментар

ако някой има планове да пътува с Air Asia в периода 10.06.2015 - 17.01.2016 може да погледне тази промоция: http://www.fly4free.com/air-asia-big-sale/

Редактирано от Nati
Връзка към коментар

Според сайта на Централна Автогара  Калея имат три автобуса седем дни в седмицата София-Скопие с часове на тръгване 00.00 /  07.00 / 17.30 

От Скопие автобусите тръгват в 05.29 / 12.40 / 23.10 часа

Цена : 32 лева еднопосочен/ 58 лева двупосочен.

Според други сайтове обаче имат само един автобус дневно в 00.00 часа в двете посоки ???

Матпу имат също три автобуса дневно , а цените са аналогични :

София - Скопие  09.30  / 16.00 / 19.00 часа

Скопие - София  08.30 /  15.00 / 22.00 часа

Пътува се около 5 часа и половина.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

За спорт и транспорт! :lol:  Само след 10 дни до Стокхолм. :)  При късмет може да кацнете в София. :)

http://www.norwegian.no/

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Qatar Airways са намалили цените на билетите до Тайланд на 1149лв общо взето за всички дати около март/април. Това не е отбелязано като някакъв special offer. Как ви се струва цената? Има ли смисъл да чакам повече?

Връзка към коментар

Е това е въпросът. Аз лично реших да чакам, но това е донякъде, защото не ме радват много часовете на полетите им(за Пекин и Япония става дума). Миналата година Януари са имали -30%, дано да им стане традиция.

Връзка към коментар

Qatar Airways са намалили цените на билетите до Тайланд на 1149лв общо взето за всички дати около март/април. Това не е отбелязано като някакъв special offer. Как ви се струва цената? Има ли смисъл да чакам повече?

На голямата 20% оферта им бяха 1080, само за времето ,което ще загубиш да проверяваш, ще ти е по-добре да вземеш. :) Освен ако не извадят пак 30% за Нова година. Само веднъж съм я виждал.

Връзка към коментар

Е това е въпросът. Аз лично реших да чакам, но това е донякъде, защото не ме радват много часовете на полетите им(за Пекин и Япония става дума). Миналата година Януари са имали -30%, дано да им стане традиция.

Ами да, и в двете посоки има нощни престои в Доха. Аз уж се надявам Аерофлот да пуснат промоция, както баправиха преди 2 месеца, но сега изскочиха тези на Qatar. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.