Дани Магелани Публикувано: 24 май, 2018 Сподели Публикувано: 24 май, 2018 Магеланци по всички паралели и меридиани, да ви е честит най-българският празник! 4 1 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 24 май, 2018 Автор Сподели Публикувано: 24 май, 2018 Магеланци, постоянно живеещи зад граница, може би ще ни споделите! За нас в България би било интересно да разберем: Празнува ли се, и как, този светъл празник от българската общност там, където живеете? 3 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 24 май, 2018 Сподели Публикувано: 24 май, 2018 (редактирано) ЧЕСТИТ 24 МАЙ! И без значение къде се намира човек,трябва да бъде горд българин! Редактирано 24 май, 2018 от jungfraujoch 5 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 8 март, 2019 Честит празник, скъпи момичета, майки и баби! 7 1 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 8 март, 2019 Сподели Публикувано: 8 март, 2019 Мили дами бъдете здрави,обичани и пътешестващи! 8 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 март, 2020 Автор Сподели Публикувано: 8 март, 2020 Честит празник, малки и пораснали момичета! 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 юни, 2021 Сподели Публикувано: 1 юни, 2021 На всички малки и големи деца, и на всички възрастни, които носят детското в себе си, Честит празник - 1 юни, 3 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 16 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2021 Днес е денят на българската военна авиация. Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи, свързани с ВВС и дано продължава да ги има! 5 1 2 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 16 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2021 Без никакво чувство на скромност се смятам за част от бървата категория, демек бивши. За това - най-сърдечно благодаря. Вечна памет за всички колеги и приятели, които загубиха живота си, отдаден на любимата професия!!! Самолети и всички други видове хвърчила по-тежки от въздуха винаги ще има. Винаги ще има и ентусиасти, мечтатели и романтици, които да ги управляват. Пожелавам на всички тях, щастливи и безаварийни полети! Винаги да намират летищато, за което са тръгнали. 13 2 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 16 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2021 Преди 1 час, дядо Пепи каза: Без никакво чувство на скромност се смятам за част от бървата категория, демек бивши. За това - най-сърдечно благодаря. Вечна памет за всички колеги и приятели, които загубиха живота си, отдаден на любимата професия!!! Самолети и всички други видове хвърчила по-тежки от въздуха винаги ще има. Винаги ще има и ентусиасти, мечтатели и романтици, които да ги управляват. Пожелавам на всички тях, щастливи и безаварийни полети! Винаги да намират летищато, за което са тръгнали. Честит празник! 1 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 16 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2021 Лекинко на попитам: Само аз ли във форума съм човечето, взирало се във вариометъра и авиохоризонта? Посрещал изгрева на 10000м и изпращал деня пак там някъде. 😟 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 16 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2021 Аммм, аз преди време бях споменал, че си имам у дома един, но не съвсем. 😀 Само е използвал транспорта до височините, преди да полети свободно в пространството към земята. И както ми е споделял, случвало се е от няколко стотина метра височина да види четирилистна детелина да му намига от земята. Но така или иначе, дълги години беше част от вас 😀 2 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 16 октомври, 2021 Автор Сподели Публикувано: 16 октомври, 2021 преди 4 часа, дядо Пепи каза: Без никакво чувство на скромност се смятам за част от бървата категория, демек бивши. За това - най-сърдечно благодаря. Вечна памет за всички колеги и приятели, които загубиха живота си, отдаден на любимата професия!!! Самолети и всички други видове хвърчила по-тежки от въздуха винаги ще има. Винаги ще има и ентусиасти, мечтатели и романтици, които да ги управляват. Пожелавам на всички тях, щастливи и безаварийни полети! Винаги да намират летищато, за което са тръгнали. Честит празник на пилотите и всички от ВВС! Няма бивши пилоти! 2 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега