дядо Пепи Публикувано: 6 май, 2025 Публикувано: 6 май, 2025 преди 43 минути , Дани Магелани каза: На Основателя, на галактическият Жоро Матеев и на всички Магеланци с името Георги и производни - честит празник! Да носите гордо името си! Най- сърдечно се присъединявам към поздрава! Да сте живи и здрави, и се радвате на много слънчеви дни! 4
crazyhorse Публикувано: 6 май, 2025 Публикувано: 6 май, 2025 Честит имен ден и от мен на всички празнуващи! преди 9 часа, Duke каза: През последните 12 години с @Георги сме имали доста различия, но в същото време и двамата сме на едно мнение коя е най-великата композиция в рок музиката за всички времена. Честит празник, здраве и щастие на цялото семейство... Тук не съм съгласен! Най-великата композиция в рок-музиката за всички времена е: Признавам си,че и албума Rising на Rainbow е най-великия в историята на рок-музиката, въпреки че любимата ми група е Deep Purple... 2
Bozhidar1978 Публикувано: 24 май, 2025 Публикувано: 24 май, 2025 Честит празник на всички колеги-учители! 11
Дани Магелани Публикувано: 24 май, 2025 Автор Публикувано: 24 май, 2025 Честит празник на всички българи! 7
Гост Публикувано: 24 май, 2025 Публикувано: 24 май, 2025 Ама какъв празник сега … не е ли просто още един почивен ден за дестинациЙ и глеТки?
jungfraujoch Публикувано: 15 август, 2025 Публикувано: 15 август, 2025 Голяма Богородица е! Честит празник на всички с името Мария и неговите производни! Честит Рожден Ден на @alienad! И на всички,които са родени на този ден! Нека да си спомним за @AlexandraKo,днес е нейният небесен рожден ден.... Тя е нашата звездичка,която се усмихва отгоре и се радва на пътешествията ни. И на добротата,за която винаги апелираше. Божа майка Дора Габе Кой кого не слуша, Кой кого обижда, Божията майка От небето вижда. Всяка лоша дума, Малка и голяма, На сърце й пада Като тежък камък. А пък щом ударят Някое сираче, Божията майка На небето плаче. Майчица отгоре, Майчица на всички Хора и детенца, И треви, и птички! Тъй ли все при тебе Злото не отива? Тъй ли ще го носиш Кротка, търпелива? 7 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега