Прескочи до съдържание

Предложение за брак на върха на Айфеловата Кула?

Георги

Препоръчани мнения

Понеже питахте жените, да обобщя: върхът на Айфеловата кула не е подходящо място за предложение за брак според 98% от анкетираните. 

Проблем на мъжа е да установи неговата кандидат-булка дали е от тези 98% или принадлежи към останалите 2%, и после да действа!

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Понеже питахте жените, да обобщя: върхът на Айфеловата кула не е подходящо място за предложение за брак според 98% от анкетираните. 

Ако перифразирам един виц, на въпроса "смятате ли върха на Айфеловата кула за романтично място за предложение?", 2% от представителките на нежния пол отговорили с "Да", а 98% - "вече не".  :lol:

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Айфеловата кула може да е подходящо място, ако девойката обича да е сред мноооого хора.

И после ако ще трябва да го направи това предложение младежа както подобава, т.е. да коленичи - първо трябва да си освободи пространство  :lol:  и после да не е много дълго излиянието, че докато държи кутийката отворена, да не мине някой да му я отмъкне :biggrin: 

А конкретно на отговора - за някои може да е най-романтичното място, за други - не. Моето място беше пуст гръцки плаж :)

Връзка към коментар

Айфеловата кула може да е подходящо място, ако девойката обича да е сред мноооого хора.

И после ако ще трябва да го направи това предложение младежа както подобава, т.е. да коленичи - първо трябва да си освободи пространство  :lol:  и после да не е много дълго излиянието, че докато държи кутийката отворена, да не мине някой да му я отмъкне :biggrin: 

Имай предвид, че трябва да има място за фоторепортер относно събитието (дори не един, ми поне двама) + достатъчно голяма група познати зяпачи. :lol: :lol: :lol:

Връзка към коментар

Вярно, вярно, Поли, още от Античността ние не знаем, че нещо се е случило преди певецът/фотографът да го е увековечил. Ако разгледаме сватбени фотографии, то там младоженецът често изглежда стреснат. Леле, к`во го чака, клетият...

Що се отнася до брака, мой познат весело казва: "Земи си една, нема само аз да се мъча". :)

Връзка към коментар

Именно. Разбираш правилно тънката ми мисъл.

Относно цитата - затова не смеем се престрашим, щот не знаем какво ще излезе накрая от торбата.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз пък друго знам от един приятел, който преди 19 години ми рече: "Човек и добре да живее, рано или късно се жени..." Тогава много я мислих тази мисла, ама сега съвсем съм забравил защо толкоз съм я мислил... :P 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Важното е "магеланци.ком" да изпълни високоблагородната си роля в родния уеб и да ожени няколко двойки с магеланци. А и що пък Купидон Пенин да не кумува. Той ни е убавец и костюм ще му отива...

Пък и да чуем веселият призив "Хайде на булката".

Бебета и трябват на таз България, бебета... :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Или " Сички жени са змъи, бъркаш у чувала и к'вато фанеш" - Ванга   ;)

При нас беше само ЧРД - https://plus.google.com/photos/100263870214579547005/albums/5664943166399667153/5664944883234478498?banner=pwa&pid=5664944883234478498&oid=100263870214579547005

обаче още се пазят чашите. Продават ги пластмасови...

Редактирано от stefanrusev
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Важното е "магеланци.ком" да изпълни високоблагородната си роля в родния уеб и да ожени няколко двойки с магеланци. А и що пък Купидон Пенин да не кумува. Той ни е убавец и костюм ще му отива...

Пък и да чуем веселият призив "Хайде на булката".

Бебета и трябват на таз България, бебета... :)

Мда, Георги е всепризнат явно сватовник така че, бая ще трябва да кумува.

И да, наистина ще е готско да има няколко сватби в тоз форум. Колко прасенца ще опечем иколко канички ще изпием...

Тоя призив сефте го чувам, ама не ми звучи чак толкоз весел... :lol:

Тежко и на булката, ако се има предвид това, което ми минава през главата. :lol:

Връзка към коментар

Мани-мани, Поли, златни ти уста за прасенцата. Туй най-го обичам. Ех, декември в Копривщица като запеят прасетата...andante!

Вчера отново бях командировка в Студентски град, та хванах 280 от "Плиска", леле... е как да си избереш жена, леле к`ви хубавици... :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Тоя призив сефте го чувам, ама не ми звучи чак толкоз весел... :lol:

Е що да не е весел. Ама все пак зависи от чия гледна точка...и дали булката е "сгодна" :)

Вчера отново бях командировка в Студентски град, та хванах 280 от "Плиска", леле... е как да си избереш жена, леле к`ви хубавици... :)

А аз се чудя къде изчезнаха хубавите студентки като се кача сутрин на метрото на Кюри. Пък те в 280 били миличките...явно пак късата клечка :)
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Що се отнася до брака, мой познат весело казва: "Земи си една, нема само аз да се мъча". :)

Малко момиченце разпитва майка си:

- Мамо, защо на сватба булката е цялата в бяло?

- Защото, моето момиче, бялото е символът на щастието, радостта и надеждата!

Момиченцето кима разбиращо, замисля се малко и казва:

- А защо тогава младоженецът е облечен в черно?

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Малко момиченце разпитва майка си:

- Мамо, защо на сватба булката е цялата в бяло?

- Защото, моето момиче, бялото е символът на щастието, радостта и надеждата!

Момиченцето кима разбиращо, замисля се малко и казва:

- А защо тогава младоженецът е облечен в черно?

Това е само едно тълкуване на черното и бялото. 

Според друга версия, доста по-актуална и по-практична, булката е в бяло, щото вкъщи отговаря за бялата техника - пералня, печка (макар, че с вградените нещата са спорни). 

Мъжът е в черно, щото отговаря за черната техника- телевизора, уредбата, DVD-то... :lol:

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Какво и се нахвърлихте на кулата? Цццц Какво е Париж без нея?

Да погледнем от положителната страна. Хващаш момата за ръка и я водиш на огромната опашка. Печелиш точка. Вадиш едни 50 евро за билетчета за асансьора щото нали се целиш във върха. Печелиш точка имаш кинти. Може и пеша да по стълбите да вадиш душата но това е вариант две.

Чакате много. Печелиш точка защото си търпелив и целеустремен, а тя се изморява, демек съпротивата спада. След тежка борба сте горе, ти си върхът на върха. Леко се клати нея я е страх. Печелиш точка - храбър си. Вадиш пръстен, тя поглежда на долу, страшно е. Може да и се пишка.

А сега кажете коя мома ще откаже? Пък и винаги има шанс да я пуснеш да лети свободно.

Аз съм твърдо ЗА предложението.

Романтика му е майката

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Мани-мани, Поли, златни ти уста за прасенцата. Туй най-го обичам. Ех, декември в Копривщица като запеят прасетата...andante!

Ех, maialearrosto кога ще се престрашиш да дойдеш на някоя сбирка? Ей, го зима идва.. и едни китни малки кръчмички има, еле пък в Копривщица и тоя ти ми сняг като натрупа.. Хайде, някой/я форумец през декември няма ли да се жени???

С maialearrosto ни се ходи на сватба, ей тъй на за густото... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.