Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 11 минути , Argentique каза:

Да, бе, да. 😄
Аз и на Лисабон или Порто няма се мръщя. Ама накрая ще пуснат някой Гданск. 

в 12 часа българско време ще обявят новите

Гданск ще е супер 🤩 Дано не са в Германия 😄

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 минути , Lindt каза:

Мдам. А Германия си вдигнаха еко-меко таксите и Р. вече си разредиха полетите дотам. Не ми се ще и на мен Германия. :smile:

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз също съм за Португалия те нямат натам полети, а и след падането на Лисабон на Уиз. Идеално ще ми дойде сега както ми трябват полети за Мадейра 😄

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 3 минути , Lindt каза:

Гданск има от Бургас, хайде да е нещо, дето наистина е ново 

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
В момента, stormbringer каза:

Гданск има от Бургас, хайде да е нещо, дето наистина е ново 

Това изобщо не ми помага поне на мен и ще съм напълно доволна да не е ново за страната.

Искам да посетя Норвегия лятото с 1 прекачване в град, в който ми се ходи. Не харесвам напасванията на много полети, далеч във времето, че тепърва и с бебе, така че Бургас, Варна, Пловдив не ги броя за изходни точки. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Бургас-Гданск е цифромания заради поляците, които ходят на море. Иначе го мислех като вариант, макар и на мен да ми е далечко.

Публикувано:
преди 11 минути , Lindt каза:

Това изобщо не ми помага поне на мен и ще съм напълно доволна да не е ново за страната.

Искам да посетя Норвегия лятото с 1 прекачване в град, в който ми се ходи. Не харесвам напасванията на много полети, далеч във времето, че тепърва и с бебе, така че Бургас, Варна, Пловдив не ги броя за изходни точки. 

Air Baltic предлагат полети София- Осло през Рига. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 минути , DGTG каза:

Е, това е прекачване. То ако гледаме така, през Рига има докъде ли не опции...  от София до Стокхолм, Паланга, Талин, Вилнюс, Тампере, Хелзинки, Турку и т.н....

преди 9 минути , jorocontrola каза:

Много подло... 😞

Странно как когато са пуснали разписания с цени за тези две дестинации отдавна, сега ги обявяват като "нови", че даже и с предварително анонсиране за час, в който да са обявени. Тези нещо се бъзикат 😄 Искаше ми се да върнат Швеция (защото нямаме директни полети дотам изобщо), но...

Публикувано:
преди 10 минути , Hakkâri Spor каза:

Е, това е прекачване. То ако гледаме така, през Рига има докъде ли не опции...  от София до Стокхолм, Паланга, Талин, Вилнюс, Тампере, Хелзинки, Турку и т.н....

Да, прекачване е, просто го написах на Линдт, защото тя спомена, че я интересува ходене до там, дори и с 1 прекачване. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 54 минути , DGTG каза:

То не че вече има значение като няма нови дестинации, но не ми се ходи в Осло, иначе то е сравнително лесно достъпно. Искам около Олесун едно кръгче или по-северно до Лофотен 🙂

И понеже обичам Полша, си ми е план за някой път. Иначе и през Рига бих го направила, даже може да е по-добре, че не сме посещавали изобщо този район. 

• Харесвам 1
Публикувано:
2 hours ago, Lindt said:

Ти къде ? Лятото ще си заета.

Ryanair откриват линии , както Борисов магистрала  - на първа копка , дясното платно , след месец лявото платно ... Важното е да са в новините !

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 8

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.