Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
  На 30.03.2025 г. в 15:39, tch каза:

Според тази статията зимните полети Бургас-София са стрували 200 000лв. Остават още 700 000 за харчене, ама с тая сума не могат да вържат дори един полет и се оплакват от лошия концесионер...

https://www.burgasinfo.com/news/view/5/139882?utm_source=fb&utm_medium=page-post&fbclid=IwY2xjawJWN3JleHRuA2FlbQIxMQABHZRxwlsEgP6SEmyWj2WW27yO9-mcdWJIxMfOBus9MUHmnXW0RpCbKwIVqg_aem_4xkVIYIU_inB7iih2O8yfA

Разшири  

Тези политици колкото пъти си отворят устите ...какъв ли пък опит има Боршош и министерството му с привличане на авиокомпании ? 

• Харесвам 2
Публикувано:
  На 30.03.2025 г. в 16:29, stanimir каза:

Тези политици колкото пъти си отворят устите ...какъв ли пък опит има Боршош и министерството му с привличане на авиокомпании ? 

Разшири  

Исках само да дам източник на твърдението си. Заявленията за сериозен разговор, разбира се, са само димка и нищо няма да излезе от тях. 

• Харесвам 5
Публикувано:
  На 28.03.2025 г. в 15:49, Doctor Who каза:

Пиши в чата и искай  промяна на името, особено ако има доказателство, че правилно написано е излязло грешно. 

Разшири  

На 28.03.2025 г. в 16:46, epetkov каза:

И защо трябва да се губи време с писане в чата заради една единствена буква?   На мен ми се е налагало няколко пъти  умишлено и съзнателно  да правя една грешка в името.  Никой не го забелязва,  Никога не е имало проблем.

Разшири  

Благодаря за споделения опит и съветите! Писах в чата и ме увериха, че моята приятелка може да пътува и с тази бордна карта, тъй като понякога се получават такива замени на буквите. И все пак, съпортът предложи да изпишат коректно името ѝ за нейно успокоение. 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте! Имам въпрос за цена на билет от Дъблин до София през юли. Около 170 евро е за събота, като гледам през месеца има по 250 евро, има и по 120 евро. За август има и по 80-100. Важна ми е конкретната дата, затова въпросът ми е дали да изчакам още малко или да се хвърлям в боя. Едва ли ще падне с повече от 30 евро, а плащам за 4-ма 🙂 Какво мислите? 

Публикувано:
  На 1.04.2025 г. в 4:49, Пътувко каза:

Здравейте! Имам въпрос за цена на билет от Дъблин до София през юли. Около 170 евро е за събота, като гледам през месеца има по 250 евро, има и по 120 евро. За август има и по 80-100. Важна ми е конкретната дата, затова въпросът ми е дали да изчакам още малко или да се хвърлям в боя. Едва ли ще падне с повече от 30 евро, а плащам за 4-ма 🙂 Какво мислите? 

Разшири  

Пробвай да комбинираш Дъблин- Виена и след това Виена- София. Не знам конкретни дати, но аз направих така. Или други комбинации.

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 1.04.2025 г. в 5:29, muchachote каза:

Пробвай да комбинираш Дъблин- Виена и след това Виена- София. Не знам конкретни дати, но аз направих така. Или други комбинации.

Разшири  

Благодаря, но прикачване с двете деца не е вариант. 

На 1.04.2025 г. в 5:29, muchachote каза:

Разшири  

Благодаря, но прикачване с двете деца не е вариант. 

Публикувано:
  На 1.04.2025 г. в 5:05, stanimir каза:

Прекарай го през airhint да видиш какво казват там.

Разшири  

Благодаря, дава ми 85 % шанс, но с колко да падне, с 20-30 евро, което по четири не е зле, но пък ако се качат цените ще е тесла. На нас всъщност ни е най-удобно от Белфаст, но дори и с редовни полети или са някакви неудобни часове и прекачвания, или нощувката е супер скъпа (Цюрих или подобни).

Публикувано:

Има разпродажба - оt 19.99 еbро 😉 

Цените са ОК, когато се отворят полетите. Само за днешни полети са такива като на снимката. 😉

Покажи

• Харесвам 3
  • Смея се 3
Публикувано:

Напоследък много не следя как действат Райънци, та при промяна на полет с три часа какви са вариантите?

Публикувано:
  На 3.04.2025 г. в 18:05, Alexander каза:

От доста време е връщане на пари или ти сменят за предния или следващия полет.

Разшири  

А тази промяна за предния или следващия полет как става?

Няма активен бутон за промяна.

Публикувано:
  На 3.04.2025 г. в 18:21, Mary каза:

А тази промяна за предния или следващия полет как става?

Няма активен бутон за промяна.

Разшири  

Виж през имейла, който си получила. От там следвай линковете с опциите. Поне при мен беше така, макар резервацията ми да беше чрез трип-а.

• Благодаря 1
Публикувано:
  На 3.04.2025 г. в 17:43, Mary каза:

Напоследък много не следя как действат Райънци, та при промяна на полет с три часа какви са вариантите?

Разшири  

Благодаря на всички!

Резервацията беше на детето и нямал в мейла линк за да направи сам промяна.

След няколкодневни опити да се свърже с човек в чата, се е получило на третия ден и са му променили полета за следващия ден.

Промяната е била 2,55 часа.

• Харесвам 3
Публикувано:

Тези са много тегави ако има някаква промяна и в чата половината агенти нищо не разбират страхотия. В това отношения розовите ги бият от към опростеност. Да не говорим, че ми бяха възтановили уж анулиран полет без да искам.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Вероятно е извадил късмет, и са му го променили въпреки, че не може

2:55 < 3

не че някъде е дефинирано твърдо 3 часа де

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Сега видях, че Раян и те почнали да предлагат някакъв платен мембършип. 

https://www.ryanair.com/ie/en/lp/explore/membership

What you get
  • Monthly email notifications on exclusive member sales
  • Choose a free seat on up to 12 flights
  • Travel insurance included with Ryanair flights

Публикувано:
  преди 23 часа, Ardent каза:

Сега видях, че Раян и те почнали да предлагат някакъв платен мембършип. 

https://www.ryanair.com/ie/en/lp/explore/membership

What you get
  • Monthly email notifications on exclusive member sales
  • Choose a free seat on up to 12 flights
  • Travel insurance included with Ryanair flights

Разшири  

Нищо не става от това - не си заслужава, всички травъл блогове ги оплюха. 

Публикувано:

преди 21 часа, Loverboy каза:

Нищо не става от това - не си заслужава, всички травъл блогове ги оплюха. 

Разшири  

И на мен така ми изглежда, но не видях да е обсъждано тук и за това го споделям.

Няма да е прецедент, ако някои магеланец му намери неподозирано приложение. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• yordanov
    • Romana
    • Климент
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.