Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:

Само че онези, дето са измислили тия седалки, изобщо няма да седнат на тях като им затрябва да префърчат до някъде.      

• Харесвам 1
Публикувано:

Някъде споменава ли се разстоянието между редовете? Снимката предполага клаустрофобично усещане. 

Публикувано:

Не знам дали е баш за тук, но понеже коментирахме багажи и глоби. Та снимката е от ФБ група от летище в Берлин - новите “кошарки”:

fd56e40f4d0fe3a0dc59fde847f22002.jpeg

• Харесвам 3
  • Замислям се 2
Публикувано:

В момента на гейта в Нюрнберг за полета до София разцепиха от проверки хората с голям салонен багаж. Яко заяждане за 1-2 см отгоре, доста народ глобиха. Не видях да проверяват малък салонен багаж.

• Харесвам 3
Публикувано:

Не успях да открия отговора на въпроса ми, та ще го задам тук. Идващо пътуване ще обхване и полети с Ryan, wizz и easyJet (не видях къде мога да го задам). 

Освен раничката (която си е в размери), ще мога ли да мина с фотоапарата на врата :D Или трябва да го прибера в раница (в този случай ще надвиша размерите)?

Публикувано:
преди 31 минути , Граф Вронски каза:

Не успях да открия отговора на въпроса ми, та ще го задам тук. Идващо пътуване ще обхване и полети с Ryan, wizz и easyJet (не видях къде мога да го задам). 

Освен раничката (която си е в размери), ще мога ли да мина с фотоапарата на врата 😄 Или трябва да го прибера в раница (в този случай ще надвиша размерите)?

Не е позволено, трябва да го прибереш. Но все пак зависи и от проверяващите - имала съм случаи да минавам с раничка и фотоапарат на врата или с малка чантичка, но в последно време ме карат да ги напъхам в раницата. Минавала съм и като си държа якето преметнато на едната ръка, а под него държа чантичката или фотото, но си е риск. Най-добре е, ако успееш да го наместиш в раницата без много да я издува или евентуално да я носиш в ръка и отгоре небрежно да метнеш яке или връхна дреха, но така, че да се вижда част от раницата, т.е. като погледнат да видят, че не е от големите. Качиш ли се в самолета вече никой нищо не гледа.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 1.06.2025 г. в 13:27, Hakkâri Spor каза:

Раянеър пускат София-Краков след 25 окт. (Непотвърдено)

За пореден път чакат Wizz да разработи линия и после да им я отнемат. Много ме дразнят!

Публикувано:
преди 11 минути , Ilian359 каза:

За пореден път чакат Wizz да разработи линия и после да им я отнемат. Много ме дразнят!

На кое викаме разработване на линия? Тази е чисто туристическа с ограничен човекопоток. А иначе нека има конкуренция. Ако това води до по-ниски цени, няма защо да се оплакваме…

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 2 часа, Ilian359 каза:

А бе има го и това, но пък явно продуктът на Райън е по-добър, след като ги изтикват от всички линии. 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.