Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 16.07.2025 г. в 17:53, stanimir каза:

В приложението май не съм срещал подобна скрита мина и плащането е във валута според дестинацията.

Как според дестинацията? София-Барселона и Барселона-София все си е в евро. Никога Раян не е имало в лв. ако не бъркам.

Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Как според дестинацията? София-Барселона и Барселона-София все си е в евро. Никога Раян не е имало в лв. ако не бъркам.

Да- от България винаги е било в €.

Ако купуваш София- Лондон- София ще е в евро, но ако е Лондон - София (-Лондон), ще е в паунди, ако купуваш Будапеща - София- във форинти и т.н.

• Харесвам 1
Публикувано:

Айде по стара традиция Раян пускат същия маршрут като Уизз че и от по-рано и в повече полети и вероятно в по-удобни часове... направо не знам Уизз за какво се хабят 😄 😄 😄 . Да ни е честит -Варшава Модлин с ежедневни полети от ноември. В сайта още не са заредили часовете, само са добавили дестинацията. Явно преди малко ги е имало, защото поляците са успели и скрийншот да направят. 

https://www.fly4free.pl/ryanair-nowe-trasy-z-modlina/

• Харесвам 4
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 7
Публикувано:

В сайта излиза Варшава Модлин, но без дати и часове. Можеха да са малко по-креативни и да пуснат един Гданск или една Прага примерно 😀

Публикувано:
преди 1 минута , Kristiyan Desev каза:

една Прага примерно 😀

Чакат първо да излезе в разписанието на Уиз...

• Харесвам 3
  • Смея се 7
Публикувано:

Е , те се борят да унищожат Wizz.

Доколкото унгарците успяват да оцеляват е добре да се натискат цените ниски.Да стискаме палци да държат глава над водата., защото ирландците са много по-мощен играч.

• Харесвам 11
  • Замислям се 1
Публикувано:
10 minutes ago, bad kid said:

Да бяха пуснали Алгеро....

Ryan пускат анкети, ми пишете ги тези желания в анкетите, може и да наклони везната.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 50 минути , Jorro каза:

направо не знам Уизз за какво се хабят

Уиз да вземат да върнат Лисабон и Дубай, да пуснат едни Канарски острови, при по-голямо желание и Мароко - Раян няма да се бият с тях по тия линии.

• Харесвам 13
Публикувано:
преди 22 минути , yordanov каза:

Уиз да вземат да върнат Лисабон и Дубай, да пуснат едни Канарски острови, при по-голямо желание и Мароко - Раян няма да се бият с тях по тия линии.

Същото си мислех преди седмица, когато спряха Абу Даби и бих добавил Даламан, Египет, Тунис. Пробно могат да пуснат Северна Испания,  Севия, Фаро.  

• Харесвам 10
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 34 минути , Doctor Who каза:

Същото си мислех преди седмица, когато спряха Абу Даби и бих добавил Даламан, Египет, Тунис. Пробно могат да пуснат Северна Испания,  Севия, Фаро.  

Абе много неща могат, но предвид ограничения брой свободни машини ще изберат най-печелившия маршрут, а той ще трябва да е някой с голям пътникопоток от гастарбайтери най-вече, та туристически маршрути, които ни се искат са малко вероятно, ако няма и гарантиран поток от пътници...

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:

На уиз им желая да фалират най-скоро - рядко амбриажно изпълнение беше със закриването на Абу Даби и едното сори, да сте живи и здрави

• Смея се 1
Публикувано:
преди 10 минути , Jorro каза:

Абе много неща могат, но предвид ограничения брой свободни машини ще изберат най-печелившия маршрут, а той ще трябва да е някой с голям пътникопоток от гастарбайтери най-вече, та туристически маршрути, които ни се искат са малко вероятно, ако няма и гарантиран поток от пътници...

Не само това. Като пускат нов маршрут, ми да го направят в удобни дни и часове, докато разработят линията. После да си я въртят както искат. Вторник-четвъртък-събота са най-тъпите дни за налагане на нова дестинация. Прага само петък и неделя да е, ще избие рибата. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 27 минути , new one каза:

На уиз им желая да фалират най-скоро - рядко амбриажно изпълнение беше със закриването на Абу Даби и едното сори, да сте живи и здрави

Лошо мислене. Като не те кефят не ги ползвай, но за всички е по-важно да има повече конкуренция за да се държат цените в нормални граници.

преди 27 минути , Zaro каза:

Не само това. Като пускат нов маршрут, ми да го направят в удобни дни и часове, докато разработят линията. После да си я въртят както искат. Вторник-четвъртък-събота са най-тъпите дни за налагане на нова дестинация. Прага само петък и неделя да е, ще избие рибата. 

Една линия не може да се издържа само от уикенд туристи. Трябват и бизнес пътници, и студенти, и други случайни, не ги пускат тия полети да ни е удобно на нас да си правим уикенди без отпуска.

• Харесвам 12
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 час, Jorro каза:

Една линия не може да се издържа само от уикенд туристи. Трябват и бизнес пътници, и студенти, и други случайни, не ги пускат тия полети да ни е удобно на нас да си правим уикенди без отпуска.

Катания, Малта, Родос, Ханя и т.н. са страшни бизнес дестинации.

Публикувано:
преди 7 минути , stanimir каза:

Е , ти пък. Колко бизнес пътници ще пътуват до Модлин и изобщо с Wizz ? 

Това е въпроса, който не ми дава покой от както са обявили линията.... 

Отделно не знам и да имаме кой знае каква голяма българска общност или пък студенти да пътуват за там.... единсвеното ми обяснение е вероятна субсидия на линията от Полска страна поради някакви неведоми за мен пътища....

преди 2 минути , Zaro каза:

така е, но те са стабилни гастърбайтърски дестинации + туристиески дестинации, които и много агенции ползват за почивки....идеята ми е, че все от някъде трябва да има постоянен и стабилен пътникопоток и такъм от/към Модлин не виждам. 

• Харесвам 5
Публикувано:

В статията за новите полети на Ryan ce говори за договори , възможно е наистина и Wizz да са договорили нещо и сега да усвояват субсидията.Със закриването на Абу Даби вероятно вече няма и недостиг на машини , а и полетите стартират в ниския сезон.И на мен ми се иска да върнат Женева и да полетят до Скандинавия ама няма 😞

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, Zaro каза:

В Сицилия и в Малта работят много българи.

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, stanimir каза:

И на мен ми се иска да върнат Женева и да полетят до Скандинавия ама няма 😞

Да пуснат Стокхолм-Арланда ще е екстра. Нямаме никакви директни полети с Швеция, срамота.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 часа, Hakkâri Spor каза:

Да пуснат Стокхолм-Арланда ще е екстра. Нямаме никакви директни полети с Швеция, срамота.

Ти пък Аркадна....ей я къде е Славата.... 😄

• Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

Хаха, смешката ме кефи. Всъщност Раянеър кацаха преди години на Скавста (че дори за кратко имаха полети от София) и се преместиха изцяло на Арланда.   Аз съм кацал веднъж на Скавста (даже май шведите му казват Сковста) ... не знам дали бих повторил. Но поне беше повод да разгледам красивото градче Нюшопинг и после да взема влака до Стокхолм, 100 км не са малко, не знам какъв "Стокхолм" се води това летище.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.