Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 21 минути , Георги каза:

В страничен коментар - направих грешката да проверя как вървят цените. За същите полети купихме по 70 евро на човек, защото мислех че само ще се качват...сигурно ще сме най-скъпо заплатилите пътници в целия самолет. 

Не сте сами в това начинание. Аз ги купих при пускане на линията - година преди самото пътуване...Въобще не си представях, че цените могат да паднат по-надолу от това.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз съм в отбора на купилите скъпи билети - 90 евро ретърн за последната полетна седмица края на март.

Най-вероятно ще паднат, но нали трябва да плащаме повече отвреме навреме за да се задържат в Раян в България.😀

• Харесвам 4
  • Браво 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

6 нови дестинации от Краков от пролетта на 2019 г.

Краков — Бари

Краков — Берлин Тегел

Краков — Катания

Краков — Копенхаген

Краков — Римини

Краков — Салун

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Привет,

Имам полет с Раян за 26 и връшане на 30, но исках да го изтегля по-рано и си взех значително по-евтин от смяна на дата еднопосочен отиване за 23-ти. 

Не би трябвало да има проблем с това, че ще си ида на 23-ти и ще се върна с този на 30-ти, без да съм се явил/чекирал за полета на 26-ти, нали?

Според техният сайт няма проблем, ноооо все пак ...

Връзка към коментар
преди 2 минути , iampetko каза:

Привет,

Имам полет с Раян за 26 и връшане на 30, но исках да го изтегля по-рано и си взех значително по-евтин от смяна на дата еднопосочен отиване за 23-ти. 

Не би трябвало да има проблем с това, че ще си ида на 23-ти и ще се върна с този на 30-ти, без да съм се явил/чекирал за полета на 26-ти, нали?

Няма проблем.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Здравейте!

Ще пътувам за Лондон скоро и искам да си купя трансфер от летището с National express. Не мога да го направя през сайта, през мобилното приложение мога.

Въпросът ми е свързан с часа на трансфера - като избера посоката (избирам от списъка Stansted Airport ! London Stratford ), директно ме праща да плащам. Няма час на тръгване.

Някой с опит? На всеки автобус ли мога да се кача или генерира някакъв час?

Връзка към коментар
преди 5 минути , Надя каза:

Здравейте!

Ще пътувам за Лондон скоро и искам да си купя трансфер от летището с National express. Не мога да го направя през сайта, през мобилното приложение мога.

Въпросът ми е свързан с часа на трансфера - като избера посоката (избирам от списъка Stansted Airport ! London Stratford ), директно ме праща да плащам. Няма час на тръгване.

Някой с опит? На всеки автобус ли мога да се кача или генерира някакъв час?

@Надя не съм резервирала през мобилното приложение, но със сигурност трябва да резервираш час.

Защо не можеш през сайта, какъв е проблема? 

Защо не опиташ през easybus също така? По-евтино е в общия случай, а използват базата на National Express.

http://www.easybus.com/en/ 

Връзка към коментар

Благодаря, Rainy!

През сайта на Ryan air не мога, това не поясних.

Гледах и сайта на Easybus, но няма трансфер до Стратфорд.

Опитвам се да си купя по-евтин билет, но май ще си платя 12 паунда през сайта на National Express.

Не смея да се доверя на Airport Bus Express - само негативни мнения чета.

Връзка към коментар
преди 2 часа, Надя каза:

Не смея да се доверя на Airport Bus Express - само негативни мнения чета.

Няма от какво да се притесняваш. Редовно ги ползвам - понякога купувам билет от техния сайт, понякога през EasyBus. Ако купиш от техния сайт, политиката им на ползване на билетите е доста гъвкава. 😉 Така че не живей в страх. Единственото предимство на National Express е мобилния интернет, който обаче доста често го няма никакъв.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 hour ago, naTpuoT said:

Току-що получих мейл от Раян за промяна на часовете за полеите ми до Акаба, но не откривам никаква разлика с досега обявеното.

И аз получих такъв. Промяната е незначителна при мен. Променя се само обратният полет - с 10 мин. по-късно е.

Някой да знае дали чейч бюрата в Акаба работят в неделя вечерта, а също така в колко отварят рано сутрин

Връзка към коментар
преди 7 часа, naTpuoT каза:

Току-що получих мейл от Раян за промяна на часовете за полеите ми до Акаба, но не откривам никаква разлика с досега обявеното.

Аз също. Ние ще пътуваме март. 

Връзка към коментар

А, някой за март 🙂 Кога? Ние летим на 3-ти.

На обратния полет сигурно за четвърти път му променят часа - първо беше около 23,30, после 23,55, после малко след 00, сега почти в 01часа... 

Връзка към коментар
21 hours ago, videna said:

И аз получих такъв. Промяната е незначителна при мен. Променя се само обратният полет - с 10 мин. по-късно е.

Някой да знае дали чейч бюрата в Акаба работят в неделя вечерта, а също така в колко отварят рано сутрин

Вечерта са до 23ч, предполагам и в неделя също, защото не видях да има нещо затворено в неделя.....

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, Ivko каза:

Някой имал е наблюдение дали пред полет е възможно да правят промоция за добавяне на приорити или чекиран багаж?

През август се беше случило, на случаен принцип да добавят приорити. Дали е случаен не е сигурно, защото беше на организатора :)...

Връзка към коментар
На 10.12.2018 г. в 19:16, iampetko каза:

Привет,

провери го това, ако е купен като двупосочен билет, но нямам опит с двупосочен на Раян...

на нормалните компании.. при двупосочен билет и не явяване, връщането изгаря...

ако първият билет е двупосочен, им пиши за да потвърдят, според мен....

Връзка към коментар
преди 2 часа, gini каза:

провери го това, ако е купен като двупосочен билет, но нямам опит с двупосочен на Раян...

на нормалните компании.. при двупосочен билет и не явяване, връщането изгаря...

ако първият билет е двупосочен, им пиши за да потвърдят, според мен....

Какво значи двупосочен на Раян?  Аз често купувам отиване и връщане едновременно, т.е. в едно и също време, но винаги ми ги дават на два отделни билета.
А точно преди една година имах отиване и връщане до Англия, само че се наложи да пътувам по-рано от закупената дата и си взех друг билет, от друга авиокомпания, т.е. раянският билет до Стенстед изгоря, но пък се върнах от Англия с билета, който си беше за връщане. Нито съм се обаждала някъде, нито съм питала, просто не използвах билета и толкова, ползвах само този за връщане.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Още една ☀️ гръцка дестинация София-Каламата 🙂 От 2 юни до 29 септември.

SOF-KLX 20:20 21:50  7

KLX-SOF 22:15 23:50  7

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 14
  • Шок 3
  • Браво 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• chochiani
    • frequent_flyer
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.