Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 31 минути , Георги Василев каза:

😄😄😄 Страхотно! За момента в самолета са само тези 10 човека или поне по това, което виждам на схемата. 

Виждаш хората платили за седалки, а колко реално продадени билета има няма как да знаеш 😜 ,а за приорити до монета нито веднъж не ми се е случвало цената да падне, като от 6 евро съм виждал и цена стигнала 12

Връзка към коментар

Здравейте! Да се включа и аз с един малко тъп въпрос 🙂

Знаете ли дали цената за смяна на име на пътник при Райън също се променя нагоре-надолу във времето? Отдавна не ми се е налагало, но сега изникна възможност да сменим името на един билет, който иначе няма да се използва. Не успях да намеря фиксирана такса за смяна на сайта им, а като разиграх ситуацията в самата резервация ми излезе някаква бомбастична цена от 115 евро. Та се чудя вече толкова ли таксуват за тази услуга, или и тази такса зависи от някакви други обстоятелства....

Връзка към коментар
В момента, the7endless каза:

Знаете ли дали цената за смяна на име на пътник при Райън също се променя нагоре-надолу във времето? Отдавна не ми се е налагало, но сега изникна възможност да сменим името на един билет, който иначе няма да се използва. Не успях да намеря фиксирана такса за смяна на сайта им, а като разиграх ситуацията в самата резервация ми излезе някаква бомбастична цена от 115 евро. Та се чудя вече толкова ли таксуват за тази услуга, или и тази такса зависи от някакви други обстоятелства....

Не се променя - фиксирана е, но в девет от десет случая нов билет е по-евтин.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Георги Василев
преди 34 минути , Фичо каза:

Коя схема? :rolleyes:

Тази на самолета с местата, ама после зацепих, че те продават, а вече чек ина е накрая.....нещо от предните дни съм прегрял и изключвам чат пат 😄

Връзка към коментар
преди 5 минути , the7endless каза:

115 евро твърда цена за пътник, независимо дали билета е едно или двупосочен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Таньо каза:

Знае ли някой защо липсва в разписанието SOF - LPL в септември и октомври.

Беше коментирано  това назад в темата.Вероятно ,за да могат да изчистят отпуските на служителите си ,а като цяло септември е слаб сезон.Не само Ливърпул го няма ,а и на други дестинации датите бяха доста разредени.Уиз започнаха да летят от Варна до Ливърпул на прилични цени така ,че ако ти е спешно може да се насочиш там.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 21.07.2019 г. в 17:25, Shlosera каза:

Още един въпрос. Ще пътуваме с две деца на 5 години. Дали можем да вземем повдигащи седалки в самолета, защото така или иначе ги имат и може да ги използваме за колата под наем? Възрасните имат приорити бординг с включен малък куфар с колелца и малка раница, а децата са с раница без приорити.

Можеш ,да - политиката на Раянци е, че всяко дете 2-12год, има право на една безплатна детска екипировка, която обаче ще е в багажното (in the hold), децата под 2год - на две !

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, stanislavpp каза:

Можеш ,да - политиката на Раянци е, че всяко дете 2-12год, има право на една безплатна детска екипировка, която обаче ще е в багажното (in the hold), децата под 2год - на две !

Може ли само инфо къде да го прочета това, че ще ходим до Йордания и ще ми трябва столче за рентакара. Аз четох за такива столчета, ама трябва да отговарят на 227 изисквания, за да ги допуснат на полета и мислех да го бутам в чекирания багаж някак.

Връзка към коментар

Изискванията са да можеш да го качиш на борда и сложиш на седалката, за в багажното като безплатен чекиран багаж - няма изисквания . Иначе чанта за столче ,съветвам всеки да си вземе, сигурно при китайците са по 5-10$

CB0B8124-63B5-424C-8A8A-4155A7407A30.jpeg

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Днес реших да закупя 2 приоритита, от резервация за 3-ма, през апп-а даваше последните дни грешка, през сайта - само 3 наведнъж.

Свързах се с лайв съпорта, свършихме работата, но ми ги таксуваха по 8 евро, докато на другите места ми даваше по 9.

Та това често ли се случва, да знам дали винаги да питам първо съпорта 😉 ...

Връзка към коментар
Георги Василев
На 24.07.2019 г. в 13:31, chandni каза:

Това не е багаж, а приорити, което ти дава право на още един багаж. Цената на Priority само расте, тъй като са ограничен брой (90), съответно когато продадат някакво количество, вдигат цената и съответно когато вчера си закупил 10 Priority-та накуп, днес вече са вдигнали цената и който иска да ползва приоритетно качване и допълнителен багаж, ще трябва да се бръкне с по-висока сума. Връщане надолу е малко вероятно - шансът клони към минус безкрайност. 

Аз да се похваля. Някак си успях пак да я постигна. Пуснах се през WiFi в работата и веднага ми даде отново 6 евро за багаж. После проверих през мрежата отново и си седеше на 9, после пак през WiFi си беше 6. Нямам идея какво и как се случи и дали е бъг или каквото е, но си купих и остналите бройки на евтин багаж 😄😄😄

P.s. Пробвах и с цените на билетите дали има разлика....цъ, ама то пък не може всичко! 😄

• Харесвам 4
  • Браво 5
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Имам полет София-Барселона сега на 1-ви и от около седмица ми даваше, че билетите са изкупени и сега изведнъж се появиха отново?! Това някакъв трик ли е или грешки?

Връзка към коментар

Май с МОЛ ще ставаме бармани....

За нови съкращения в персонала на Ryanair предупреди шефът на авиокомпнията Майкъл О'Лиъри

https://www.webcafe.bg/newscafe/buznes/id_2012779731_Shefat_na_Ryanair_predupredi_za_seriozni_sakrashteniya_v_aviokompaniyata

Връзка към коментар

Добавената буква А в общият случай, означава че по същото време във въздушното пространство някъде по трасето,  ще има  полет на друга а/к с номер 6329.

• Харесвам 2
  • Благодаря 2
Връзка към коментар

Здравейте.

Имам закупен билет за септември за Брюксел на авиокомпания Ryanair.

Запазих си и багаж тип "Приоритет и 2 чанти ръчен багаж".

Може ли да ми поясните какво точно включва този багаж, понеже в сайта не успях да се ориентирам.

Размер на чантите, и двете ли се качват на борда и т.н.

Благодаря предварително 🙂

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.