Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Дани Магелани
преди 18 минути , IvanNavi каза:

Днес отмениха още резервации за август и септември и махнаха всички полети след октомври, като не става въпрос само от София, а от всички летища (изключение са само Lauda). Не знам дали е временно, но хубавото е, че отменените резервации могат да се променят абсолютно безплатно за всякакви дестинации и дати без никакви ограничения, стига да има заложени полети.

Къде видя това?

Моите полети до Лондон през ноември си стоят. В мобилното прожение нормално се правят покупки на билети.

Връзка към коментар

Lastminute издали ли са ваучери на някого? Аз вече от април ги чакам тези заявени ваучери, но нищо. Имат само телефон за връзка, ако скоро не ги пуснат, ще звъня да питам какво се случва и да настоявам да направят нещо.

Връзка към коментар
преди 11 минути , Дани Магелани каза:

Къде видя това?

Моите полети до Лондон през ноември си стоят. В мобилното прожение нормално се правят покупки на билети.

Така е наистина. В уеб версията ги няма. Сигурно пак ръчкат нещо.

Връзка към коментар
Преди 1 час, IvanNavi каза:

Днес отмениха още резервации за август и септември и махнаха всички полети след октомври, като не става въпрос само от София, а от всички летища (изключение са само Lauda). Не знам дали е временно, но хубавото е, че отменените резервации могат да се променят абсолютно безплатно за всякакви дестинации и дати без никакви ограничения, стига да има заложени полети.

Опитвам се да променя отменена резервация за Рим Чиампино,който е зареден,но ми иска доплащане.Как при теб се получава "безплатно за всякакви дестинации и дати без никакви ограничения"

Връзка към коментар
преди 21 минути , valpet каза:

Опитвам се да променя отменена резервация за Рим Чиампино,който е зареден,но ми иска доплащане.Как при теб се получава "безплатно за всякакви дестинации и дати без никакви ограничения"

През автоматичните опции става но само до началото на ноември. Когато го написах по-късните полети бяха изчезнали и изглеждаше, че няма никакви ограничения. Иначе - ето един пример:

image.png.318cb4e3f4191b2f9017d424c01d4eb9.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Но е за дати след ноември наистина.А дали през чата може да се направи с други дати?

преди 23 минути , IvanNavi каза:

През автоматичните опции става но само до началото на ноември. Когато го написах по-късните полети бяха изчезнали и изглеждаше, че няма никакви ограничения. Иначе - ето един пример:

image.png.318cb4e3f4191b2f9017d424c01d4eb9.png

Ето и моя пример

Screenshot_20200605-175726.png

Редактирано от valpet
Връзка към коментар
преди 30 минути , valpet каза:

Но е за дати след ноември наистина.А дали през чата може да се направи с други дати?

Ето и моя пример

Screenshot_20200605-175726.png

Може, но е безплатно само за същата дестинация или ако сменяш летища - да са в същите държави.

Връзка към коментар
On 5/28/2020 at 4:47 PM, Aureliano said:

Някой има ли билет за Ханя (Крит) в един от дните за които вече не се продават полети? Аз имам такъв за август. Не излиза в разсписанието, но и си стои в профила ми без да е канселиран. Чудя се кога ще го канселират и дали има някакъв шанс да го върнат.

Пробвах да питам в чата, но ме отбиха с това, че до 2 седмици преди полета щяло да се знае дали ще се състои. Не можели да кажат нищо повече.

Здравейте, ние имаме закупени билети 25.08.2020-29.08.2020 . Сега видях и аз, че полет на 29 Ханя-София няма. Възможно ли е да са продадени всички билети и затова?

Връзка към коментар
преди 27 минути , Iv27 каза:

Здравейте, ние имаме закупени билети 25.08.2020-29.08.2020 . Сега видях и аз, че полет на 29 Ханя-София няма. Възможно ли е да са продадени всички билети и затова?

Не, не е възможно. Раян оряза разписанието, за съжаление.До сега практиката на Раян е да канселират две седмици преди полет, за да може да смогнат с връщането на пари, смяна на полет и т.н. Малко вероятно ми се струва да възстановят старото разписание до Ханя.

Връзка към коментар
преди 50 минути , Таньо каза:

Обявили са цени до Рим в юли, август, септември и октомври между  44 и 52 евро двупосочно, вкл. септемврийски празници.

1832814397_.png.2bbdc1b4d57c143113afba14d106fa76.png

Страхотна новина. За мен връщането на Рим е лоу кост събитието на годината. 

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Преди 1 час, stanimir каза:

Страхотна новина. За мен връщането на Рим е лоу кост новината на годината. 

Преди време в твоята тема за оптимисти бях изразил мнение за УИЗ, което започна да се случва вече. Силно се надявам след манкирането и имиджовите изхвърляния с масово пускане на нови дестинации да пуснат Рим отново.

МОЛ многократно е казвал, че може да лети само срещу 10 евро на билет на посока ако продава всички седалки и пак Райън да печели.

Твърдо съм убеден, че ще заложат средни цени 40 ... 50 евро за почти навсякъде и ще имат често промоции с цени 10 ... 20 евро.

Колкото повече успеят да продават в близко бъдеще на ниска цена, толкова повече ниските цени ще се задържат.

Може би за тях е единствения възможен вариант да няма масово намаляване на полети, съкращения и всичко, което следва от оптимизиране на бизнеса, когато няма продажби в дълъг период.

Липсват ми дестинациите, които пуснаха преди три години и твърдо ги искам на пазара в България, защото най-малкото са коректив на други.

Късмет им желая!

• Харесвам 7
Връзка към коментар
На 6.06.2020 г. в 12:29, Iv27 каза:

Полетите останаха само във вторник. 

Връзка към коментар

Кашата с ваучери - рефюнд- чат вече почна да ме изнервя. Имам 6 пропаднали полета за месец май. Минах през сагата с имейлите и предложенията за ваучер. Поисках рефюнд, след това успях да се свържа с чата и потвърдих за шестте полета наведнъж, че не им ща ваучерите. Дамата отсреща ми каза че си записва полетите , ще ги препрати към съответния отдел и до 48 часа ще получа някакво потвърждение. След 5 дни получих имейл за ЕДИН от шестте полета, че след неизвестно кога ще ми върнат парите. После десет дни мълчание, никакви имейли и днес изненанда - получвам ваучер за друг от шестте полета със стандартния текст, ала бала, ако не го искате свържете се с чата! Е сега какво всичко отначало ли да почвам? Честно казано Райън страшно ми паднаха в очите, разбирам размера на кризата, но отношението им е отвратително.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 17 минути , Таньо каза:

Най-ниската цена, която съм виждал до Барселона в топ сезон.

868497438_.png.0d9f4b73f87e59c593001c33ccdbbb0d.png

И аз го гледах днес цял ден този софия-барселона на 6-ти заради отиването, че часовете са по-удобни, но връщането искам в неделя и ще е с Уиз, които между другото също имат добри цени за доста дати август от по 30-40лв еднопосочно, но да до сега не е имало такива цени.

Връзка към коментар

Знаете ли докога можем да сменяме полети безплатно?Имам 1 Милано-София и понеже не връщат пари се чудя за къде да го сменя.То нищо не остана,махнаха Тел Авив и Йордания.Мисля си нещо за Барселона есента.

Връзка към коментар
преди 5 часа, Таньо каза:

Най-ниската цена, която съм виждал до Барселона в топ сезон.

868497438_.png.0d9f4b73f87e59c593001c33ccdbbb0d.png

@Ivko

Масирано предлагане на полети под 50 евро двупосочно.

536037302_.png.760dd5b68d86cc0d28d25dd51f3c6f88.png

Ми нищо за чудене ! Даже още официално не се знае кога ще ни отворят границите. А и не е за предпочитане . Барселона в момента са във втора фаза . Което означава , че не могат да мръднат ни в тяхната област . Да видим кога ще отворят границите.

Връзка към коментар
преди 8 часа, Olianata каза:

Знаете ли докога можем да сменяме полети безплатно?Имам 1 Милано-София и понеже не връщат пари се чудя за къде да го сменя.То нищо не остана,махнаха Тел Авив и Йордания.Мисля си нещо за Барселона есента.

Не са махнали Йордания..

Връзка към коментар
преди 6 часа, Василена каза:

Ми нищо за чудене ! Даже още официално не се знае кога ще ни отворят границите. А и не е за предпочитане . Барселона в момента са във втора фаза . Което означава , че не могат да мръднат ни в тяхната област . Да видим кога ще отворят границите.

Ми аз не се чудя на нищо! В контекста и продължение на мои постове по-горе е коментара ми.

Официално Испания е обявила, че отваря граници от 1 юли преди две седмици. От 15 юни се очаква поетапно разрешаване на придвижването в страната. Германски  и английски туроперати излязоха с предложения за пакетни почивки в Испания от юли, а превозвачите основно са Райън и Изиджет.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Таньо каза:

... английски туроперати излязоха с предложения за пакетни почивки в Испания от юли, а превозвачите основно са Райън и Изиджет.

Няма да им се получи идеята на английските туроператори, защото от вчера всеки влизащ в Обединеното кралство (с изключение на тези от Ирландия, остров Ман и Джърси) се поставя в задължителна 14-дневна карантина. АК и туроператорите ревнаха, но това е за момента ситуацията.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.