Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 21 часа, crazyhorse каза:

Дава ти възможност да добавиш хотел,кола,храна и т.н.

Цъкни на кошницата/количката горе дясно и си готов!

При мен не стана... не знам защо така. 

Кошницата ми беше празна после, ех как ме е яд, че не го снимах. Ама нищо. Здраве да е.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , Иван Попов каза:

При мен не стана... не знам защо така. 

Кошницата ми беше празна после, ех как ме е яд, че не го снимах. Ама нищо. Здраве да е.

Някой се е уредил, защото сутринта вече нямаше такава цена! 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 22 минути , crazyhorse каза:

Някой се е уредил, защото сутринта вече нямаше такава цена! 

Жив и здрав да е. Други билети ще дойдат. 😉

Връзка към коментар

Здравейте, 

един бърз въпрос - завчера си взех билет за полет от София до Мадрид на 2-ри април, който пристигаше в 19:40 - идеално ме устройваше с няколко часа толеранс в случай на забавяне, за да съм спокоен за следващият си полет  от там. 

Днес обаче получавам известие, че полетът е бил изместен, и сега каца в 23:10, което не ми се струва толова удобно (при следващ полет излитащ в 23:30:). 

Уви Райънеър нямат нищо общо с изключително удобните в това отношение Уиз, и ми отговориха че или мога да си избера следващ/по-ранен полет (т.е. след 4 дни!), или да се сбогувам с 34-те си евро (защото аз, глупакът, си взех и голям салонен багаж, за да не си правя експерименти:). 

Отговорът ми беше, че в такъв случай ще се допитам до адвокатите си и... ето ме тук:)

• Смея се 3
Връзка към коментар

Намирам това,  надявам се не са го променили:

"If a flight time is changed by more than 2 hours before or after the original departure time, and no suitable alternative flight is available, you can apply for a full refund for the unused flight."

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Мен ми изместиха също един полет с 5 часа и се свързах с тях по чата, като казах, че не съм получил никакво известия, а ми е потвърден новия полет и че искам да го сменя и те ме накараха сам да го направя т.с. да си позлвам една от двете безплатни промени, а аз исках те да го сменят...тяхана е вината и задължение, но...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 14 часа, valpet каза:

Някой сменял ли е резервация с доплащане и би ли споделил дали може да се надгражда багаж.

Съвсем просто е:

1. Влезте в профила си на ryanair.com

2. Кликнете на полето "Резервации" - там ще се покажат всичките ви предстоящи пътувания.

3. Изберете желаният полет и вдясно на съответната лента има бутон "Добавете продукт". Кликнете върху него.

4. На появилата се страница имате възможност да си добавите регистрирани чанти, застраховка и въобще всичко, което ви предлагат и първоначално при купуването на билет. 

Имайте предвид, че някои оферти са ограничени, но е малко вероятно да се изчерпят (освен тази за приоритет с две чанти ръчен багаж).

Щом е за да ви вземат повече пари - значи със сигурност става;)

Връзка към коментар
преди 57 минути , Янко Велков каза:

Съвсем просто е:

1. Влезте в профила си на ryanair.com

2. Кликнете на полето "Резервации" - там ще се покажат всичките ви предстоящи пътувания.

3. Изберете желаният полет и вдясно на съответната лента има бутон "Добавете продукт". Кликнете върху него.

4. На появилата се страница имате възможност да си добавите регистрирани чанти, застраховка и въобще всичко, което ви предлагат и първоначално при купуването на билет. 

Имайте предвид, че някои оферти са ограничени, но е малко вероятно да се изчерпят (освен тази за приоритет с две чанти ръчен багаж).

Щом е за да ви вземат повече пари - значи със сигурност става;)

Благодаря за напътствията,но всички тези стъпки ги спазвам.Сублимния момент е в т.4,когато искаш да добавиш примерно приорити вместо 6 евро на пътник в посока скача на 20 евро. А самата първоначална резервация за пътуване без багаж е била за 12 евро на човек в посока.Някак си за мен не се вързват нещата и така отива към пиене на " студена вода"

Връзка към коментар

Имам резервация за полет,която не желая да осъществя.Бихте ли казали,къде да я пренасоча(в момента това е възможно без санкции) към дестинация към която няма евентуално да се лети.Целта ми е да получа ваучер от канселиран полет

Връзка към коментар

Не само wizz, но и ryanair пускат нови маршрути. 

Ryanair returns to Belfast and announces 8 new routes for this Summer!

Ryanair has announced its return to Belfast Airport, 11 years later, and announced 8 new summer services to Portugal, Spain and Italy!

ST_Ryanair_StefanoGarau-800x450.jpg

New routes:
✈ Belfast – Faro
✈ Belfast – Malaga
✈ Belfast – Valencia
✈ Belfast – Ibiza
✈ Belfast – Barcelona
✈ Belfast – Alicante
✈ Belfast – Mallorca
✈ Belfast – Milan Bergamo

f-2.png

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Добро утро! Дайте съвет! Опитвам се да сменя две дати София- Мадрид- София, отиване и връщане. Избирам новите дати, излиза ми ПОТВЪРДИ, потвърждавам, няма такси, излизам от сайта, но като вляза отново ми излизат в резервации старите дати. Няколко пъти го правих и все същото. Защо???🙄

Връзка към коментар
преди 46 минути , saved_ каза:

Извинявам се, но все пак да попитам @crazyhorse - каква е целта на тези евтини билети? В смисъл после мога да си ги сменя без доплащане за друга дестинация или?

Разликата в цената се плаща! Има обаче вероятност да отменят полета и тогава местиш за желаната дестинация... 

П. П. В последно време обаче си летят-няма отменени! 

преди 10 минути , Ivko каза:

Само такса смяна не плащаш, но разликата се плаща.

Точно така! 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И още нови маршрути на Ryanair :dance4:

Ryanair expands its Spanish operation and announces 9 new routes!

ST_Ryanair_750px.png

New routes:
✈ Alicante – Ibiza
✈ Alicante – Menorca
✈ Mallorca – Zaragoza
✈ Menorca – Seville
✈ Mallorca – Tenerife Norte
✈ Malaga – Menorca
✈ Alicante – Lanzarote
✈ Mallorca – Santander
✈ Fuerteventura – Valencia

m-5-800x474.png

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Четейки условията на ryan

Знаем, че плановете Ви могат да се променят, затова махнахме таксите за промяна на полета за всички нови резервации, направени преди 30 юни 2021 г., за пътуване преди31 октомври 2021 г. Вече можете да направите до две промени в полета за пътуване до 31 октомври 2021 г. Това Ви дава пълна гъвкавост и спокойствие.

Нашата „Без такса за промяна“ е приложима за резервации, направени след 10 юни 2020 г. Промяната на полета трябва да се извърши най-малко 7 дни преди първоначално планираните дати на излитане, за да се ползва промоция. Може да има разлика в цената на билета и цената на продукта.

https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/no-change-fee

Имам следния въпрос - според това писание - без такса отмяна важи за резервации  в периода 10-30.6?

Правилно ли го разбирам, за да знам дали въобще да гледам нещо за резервиране? 

Връзка към коментар
преди 5 минути , Радо каза:

Четейки условията на ryan

Знаем, че плановете Ви могат да се променят, затова махнахме таксите за промяна на полета за всички нови резервации, направени преди 30 юни 2021 г., за пътуване преди31 октомври 2021 г. Вече можете да направите до две промени в полета за пътуване до 31 октомври 2021 г. Това Ви дава пълна гъвкавост и спокойствие.

Нашата „Без такса за промяна“ е приложима за резервации, направени след 10 юни 2020 г. Промяната на полета трябва да се извърши най-малко 7 дни преди първоначално планираните дати на излитане, за да се ползва промоция. Може да има разлика в цената на билета и цената на продукта.

https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/no-change-fee

Имам следния въпрос - според това писание - без такса отмяна важи за резервации  в периода 10-30.6?

Правилно ли го разбирам, за да знам дали въобще да гледам нещо за резервиране? 

Ами на единия пасаж е 2020 а на другия 2021 година .... Ако се изясни кое е вярното...

Схванах - резервации между 10.06.2020 до 30.06.202и едновременно с това за пътувания преди 31.10.2021 важи без такса промяна.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 5 минути , funny каза:

Ами на единия пасаж е 2020 а на другия 2021 година .... Ако се изясни кое е вярното...

Схванах - резервации между 10.06.2020 до 30.06.202и едновременно с това за пътувания преди 31.10.2021 важи без такса промяна.

Ок. Мерси. Не съм обърнал внимание на годината. По инерция съм решил че е 2021.

Тогава нещата са ясни с ryan 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Още нови маршрути за Гръцките острови 😇

Ryanair announces 3 new routes between the Greek Islands and Italy and Ireland!

ST_Ryanair_750px.png

New routes:
✈ Dublin – Rhodes (2 flights a week)
✈ Naples – Mykonos (1 flight a week)
✈ Pisa – Skiathos (2 flights a week)

fr.png

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.