Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Оф, пак аз...ама като не съм пътувала с Райън от години, всичко съм забравила. Чекирах се и никъде не ми поиска да въвеждам данни на лична карта. После видях,че в профила ми личната карта е изтекла( след като се чекирах, разбира се). Обаче другия пътник няма запаметен документ за самоличност в профила ми и за него не въведох нищо при чекирането. Полета е вътрешен, затова ли не иска документ за самоличност , а само дата на раждане? Или пак да пиша в чата :dash1:

Връзка към коментар
преди 13 часа, bobole4e каза:

Оф, пак аз...ама като не съм пътувала с Райън от години, всичко съм забравила. Чекирах се и никъде не ми поиска да въвеждам данни на лична карта. После видях,че в профила ми личната карта е изтекла( след като се чекирах, разбира се). Обаче другия пътник няма запаметен документ за самоличност в профила ми и за него не въведох нищо при чекирането. Полета е вътрешен, затова ли не иска документ за самоличност , а само дата на раждане? Или пак да пиша в чата :dash1:

До 4 часа, преди полет може да се възползвате от "промяна на пътна документация" БЕЗПЛАТНО през приложението и през уеб сайта. Моя съвет е да се възползвате като си ъпдейтнете документите като "паспорт/лична карта, номер на съответния и дата на издаване или валидност срок".

Бъдете коректни.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И аз отдавна не съм пътувала с Райън и не мога да разбера аз ли не виждам къде е опцията, или наистина не мога да споделя мобилна бордна с човека, за когото е? Дава ми да сваля pdf, но изрично казва, че трябва да се принтира. Скрийншот би ли бил ок за ползване?

Връзка към коментар
преди 41 минути , PolinaS каза:

И аз отдавна не съм пътувала с Райън и не мога да разбера аз ли не виждам къде е опцията, или наистина не мога да споделя мобилна бордна с човека, за когото е? Дава ми да сваля pdf, но изрично казва, че трябва да се принтира. Скрийншот би ли бил ок за ползване?

Че що да не може. Ясно, че може. Скрийншотът не се различава от картата.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Аз ли нещо бъркам или Букурещ до скоро излизаше в зимното разписание? Сега е до началото на ноември. А Бристъл го спираха уж, а сега гледам, че от средата на декември пак се появяват полети?

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Не знам дали го е имало в зимното , но преди месец вече беше изчезнал от ноември нататък.Помня че Матеев спомена във връзка с нещо друго и погледнах и аз така с изненада.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 22 минути , iMari каза:

Аз ли нещо бъркам или Букурещ до скоро излизаше в зимното разписание? Сега е до началото на ноември. А Бристъл го спираха уж, а сега гледам, че от средата на декември пак се появяват полети?

Мисля, че и миналата година го спряха за зимното разписание... 

Връзка към коментар

Бристол последните години е от средата на декември до края на март. За Коледа редовно се ползва от семейството , така че тази дестинация е под особен надзор . 🙂

Връзка към коментар

Вчера полетът ни на райън FR350 излетя две минути по-рано, а кацна 29 минути по-рано от разписанието! :shok:
Това на трета ротация в неделя при пълен самолет. 
Може би и на други им се случвало, но на мен за първи път и исках да се похваля. :biggrin:

• Харесвам 2
  • Смея се 7
Връзка към коментар
преди 3 минути , Argentique каза:

Вчера полетът ни на райън FR350 излетя две минути по-рано, а кацна 29 минути по-рано от разписанието! :shok:
Това на трета ротация в неделя при пълен самолет. 
Може би и на други им се случвало, но на мен за първи път и исках да се похваля. :biggrin:

И в събота беше така за Родос:

Screenshot_2023-09-25-11-20-52-396-edit_com.flightradar24free.jpg.ca304dacc9c98a057550321afa36d521.jpg

Явно гръцкото спокойствие работи 🙂

Само да не беше рейса, дето обиколи самолета и ни стовари на 15м от него ...

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Някой знае ли кога излиза лятното разписание на Райън? И за полетите специално до Катания дали има по принцип разминаване със зимното, в момента са събота, понеделник, вторник, четвъртък?

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Да попитам някой притежател на кристално кълбо или поне по-сведущ в ценообазуването на Райън, защо така зверски поскъпнаха билетите за периода след 22 декември? Миналата седмица не ми се видяха ок, но сега са по 2, че и по 3. Дали има шанс да намалят цените? Прицелила съм се към Андалусия, знам масовката тогава, но ми е много трудно с отпуските и гледам да използвам времето около Нова година. А не ми се ходи градски туризъм с лаптоп, не стига че на морето бях така:( Пробвах и през Бергамо, Болоня и т.н., но всичко е гадно. А миналата година купих билети за Сицилия началото на октомври за същия период и не беше нищо ненормално.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 31 минути , Madelin каза:

Да попитам някой притежател на кристално кълбо или поне по-сведущ в ценообазуването на Райън, защо така зверски поскъпнаха билетите за периода след 22 декември? Миналата седмица не ми се видяха ок, но сега са по 2, че и по 3. Дали има шанс да намалят цените? Прицелила съм се към Андалусия, знам масовката тогава, но ми е много трудно с отпуските и гледам да използвам времето около Нова година. А не ми се ходи градски туризъм с лаптоп, не стига че на морето бях така:( Пробвах и през Бергамо, Болоня и т.н., но всичко е гадно. А миналата година купих билети за Сицилия началото на октомври за същия период и не беше нищо ненормално.

Между 15 декември и 15 януари е висок сезон и цените са високи. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
6 hours ago, Kosta Grudov said:

Някой знае ли кога излиза лятното разписание на Райън? И за полетите специално до Катания дали има по принцип разминаване със зимното, в момента са събота, понеделник, вторник, четвъртък?

В момента сме все още в лятното, ако търсиш някаква предвидимост относно новото лятно разписание.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Някой да знае дали самар за носене на дете се счита за детски артикул (тези които вървят с билета - подобно на количка или седалка за кола)? Или някаква идея как мога да попитам компанията? Предварително се извинявам ако въпросът е отговарян, но търсенето ми не даде резултат. 

Връзка към коментар
Преди 1 час, Весу каза:

Някой да знае дали самар за носене на дете се счита за детски артикул (тези които вървят с билета - подобно на количка или седалка за кола)? Или някаква идея как мога да попитам компанията? Предварително се извинявам ако въпросът е отговарян, но търсенето ми не даде резултат. 

Питай ги в месинджър или в чата на сайта за да си спокоен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За съжалебие чатът на сайта е напълно безполезен в случая. Както може да се предположи, това е бот който няма отговор конкретно на този въпрос. Няма как да стигна до жив човек за обслужване.

Връзка към коментар

Струва ми се, че намерих коректната информация направо на сайта им: "At the airport, you can check in 2 items of baby equipment per child (1 pushchair + car seat, booster seat or travel cot) free of charge.

Other items of baby equipment can be checked-in upon payment of an Infant/Child Equipment fee (maximum weight 20kgs)."

Благодаря за помощта! 

Връзка към коментар

Някой има ли тел на Ryanair.Спешно ми трябва, искам смяна дата, знам ,че може безплатно до 24 ч. Немога да се свържа с тях. Някакви бодове ми се свързват в чата и толкова

Връзка към коментар

1) горе в зеленото поле

2) на сайта им

3) на бота му пиши, че искаш live agent

Естествено, че не знам телефона на Райън, ама поне има 3-4 места, където да погледна

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.