Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 9 минути , neuromancer каза:

1) горе в зеленото поле

2) на сайта им

3) на бота му пиши, че искаш live agent

Естествено, че не знам телефона на Райън, ама поне има 3-4 места, където да погледна

150 бях от чакащите. Благодаря ти много   Аз май го смених  от change flytinf. Дано да е станало, не ми поиска плащане. На първоначалната резервация още ми стои старата дата, но като отворя билета е с новата. Благодаря!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Понеже следя едни полети, да споделя, че цените на Ryan (за разлика от тези на Wizz) се променят по няколко пъти на ден и който търси определен полет, трябва през няколко часа да проверява. По някога разликата в цената е пренебрежимо малка, но друг път може да е с доста повече.

• Харесвам 20
Връзка към коментар

Летните leisure дестинации са заредени за лято 2024 от юни. За сега всички са си тук - Корфу, Ханя, Родос, Задар, като Загреб май и той е минал в графа leisure, защото е зареден от юни нататък, а не от март.

Но май още не са ми оправили разписанията напълно, че някои липсват, примерно, през целия юли, после се появават пак през август.

редакция: И Братислава е в положението на Загреб. Но пък и девете дестинации са до края на октомври 2024.

• Харесвам 12
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 12.10.2023 г. в 14:16, dimitrov6 каза:

Летните полети още не излизат в Edreams.net. 

И в търсачката Azair не излизат летните полети,примерно София-Виена.

Днес си добавих в сайта на Раян полет купен от Edreams и не ми поиска все още верификация.Дали има значение къде е добавен- браузъра на лаптопа или в приложението.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Днес си купих билет от сайта на райън с приорити, а с оглед малките отстъпки на посредниците е безсмислено да се занимавам с тях и да добавям багаж после. Та понеже се чудих между две съседни дати - разликата в приоритито между тях е пет евро. :blink: Вероятно се дължи на факта, че единият полет се изпълнява от Buzz, а другият от Malta air. Или на нещо друго.

Връзка към коментар

Имате ли идея защо не излизат полети от София за април и май до някои дестинации? Например Рим, Барселона, Брюксел, Дъблин... Не проверих всички, но от това, което видях, само до Лондон са налични.

Връзка към коментар
преди 25 минути , lesy каза:

Имате ли идея защо не излизат полети от София за април и май до някои дестинации? Например Рим, Барселона, Брюксел, Дъблин... Не проверих всички, но от това, което видях, само до Лондон са налични.

И Виена не излиза, сигурно гласят разписание и цени около Великден.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Добро утро! Купих билети през посредник за Райан еър, при посредника дете на 15г. се водеше възрастен, а сега не ми позволява да чекирам дъщеря ми, защото при Райан не е възрастен. Ох, какво да правя, а нямам много време 

Благодаря 

Връзка към коментар
преди 8 минути , natalito78 каза:

Добро утро! Купих билети през посредник за Райан еър, при посредника дете на 15г. се водеше възрастен, а сега не ми позволява да чекирам дъщеря ми, защото при Райан не е възрастен. Ох, какво да правя, а нямам много време 

Благодаря 

Обикновено през чата безпроблемно се сменя типа пътник, без значение дали на дете, тийнейджър или възрастен. Проблем може да бъде ако резервация, направена през посредник не е верифицирана, дори и да не са го поискали преди това. А в чата изрично питат дали е така. Затова най-добре верификация на verify.ryanair.com и после смяна през чата.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , IvanNavi каза:

Обикновено през чата безпроблемно се сменя типа пътник, без значение дали на дете, тийнейджър или възрастен. Проблем може да бъде ако резервация, направена през посредник не е верифицирана, дори и да не са го поискали преди това. А в чата изрично питат дали е така. Затова най-добре верификация на verify.ryanair.com и после смяна през чата.

Аз верифицирах всичко още веднага преди месец, с този бот не мога да се оправя, само общи положения ми цитира, как да се свържа със човек

Връзка към коментар
В момента, natalito78 каза:

Аз верифицирах всичко още веднага преди месец, с този бот не мога да се оправя, само общи положения ми цитира, как да се свържа със човек

Пишеш live agent и те слага на опашка да чакаш за жив човек.

Връзка към коментар
преди 8 минути , IvanNavi каза:

При последния ми опит беше проблемно. 3 агенти отказаха безплатно, искаха 30 евро на посока. Чекиране на летище е 55 евро. В крайна сметка детето не летя, въпреки че неговия билет беше купен от сайта на Райън. 

• Шок 3
Връзка към коментар
В момента, The Doctor каза:

При последния ми опит беше проблемно. 3 агенти отказаха безплатно, искаха 30 евро на посока. Чекиране на летище е 55 евро. В крайна сметка детето не летя, въпреки, че неговия билет беше купен от сайта на Райън. 

Проблем е само ако детето е на отделна резервация. Тогава искат 30 евро. Ако резервацията е за двама възрастни и единия трябва да се промени на дете - няма допълнително плащане.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 4 минути , IvanNavi каза:

Проблем е само ако детето е на отделна резервация. Тогава искат 30 евро. Ако резервацията е за двама възрастни и единия трябва да се промени на дете - няма допълнително плащане.

На една резервация сме-двама възрастни и дете на 15, при посредника на 15г. трябваше да избера възрастен, пък пти райан явно не.

Само ядове а тази резервация до Малта...Ако не успея да чекирам, то явно и тримата не мога като за дъщеря ми не става, какво да правя. Не златни, ами не знам какви излязоха тези билети

Връзка към коментар
преди 1 минута , natalito78 каза:

На една резервация сме-двама възрастни и дете на 15, при посредника на 15г. трябваше да избера възрастен, пък пти райан явно не

Ще го сменят на тийнейджър безплатно и без проблем през чата.

Връзка към коментар
преди 3 минути , IvanNavi каза:

Ще го сменят на тийнейджър безплатно и без проблем през чата.

Тоз чат само общи положения ми цитира, писах за live agent..пак ми праща общи въпроси.Сега избрах     I need to speak with support и така стои без отговор,дали  значи, че съм на опашка, да не взема нещо да прецакам?

Връзка към коментар
В момента, natalito78 каза:

Тоз чат само общи положения ми цитира, писах за live agent..пак ми праща общи въпроси.Сега избрах     I need to speak with support и така стои без отговор,дали  значи, че съм на опашка, да не взема нещо да прецакам?

Трябва да ти изписва, че си еди-кой си номер на опашката... 

Връзка към коментар
преди 3 минути , crazyhorse каза:

Трябва да ти изписва, че си еди-кой си номер на опашката... 

Като напиша LIVE AGENT, веднага само ми праща 

Do you need further assistance? Select one of the below options to help with your query.

More Info...

Как да го накарам тоз робот да ме свърже. Да не би да имат работно време и да не са още на линия агентите

Връзка към коментар
преди 30 минути , natalito78 каза:

Като напиша LIVE AGENT, веднага само ми праща 

Do you need further assistance? Select one of the below options to help with your query.

More Info...

Как да го накарам тоз робот да ме свърже. Да не би да имат работно време и да не са още на линия агентите

Със сигурност не е 24/7 чата с жив човек. Преди пишеше работното време, но сега го няма. Беше съобразено с GMT часовата зона и едва ли ще се включи някой преди 10 часа. Сигурно може и на този 24/7 ирландски номер ако е много спешно +35312555212

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , IvanNavi каза:

Със сигурност не е 24/7 чата с жив човек. Преди пишеше работното време, но сега го няма. Беше съобразено с GMT часовата зона и едва ли ще се включи някой преди 10 часа.

Много благодаря, ще пробвам пак към 10ч. ,че се побърках вече 1000пъти писах, ако пак не стане на кой телефон да звъня, има някакъв интернационален, за България не намерих 😞

Връзка към коментар
преди 4 минути , natalito78 каза:

Много благодаря, ще пробвам пак към 10ч. ,че се побърках вече 1000пъти писах, ако пак не стане на кой телефон да звъня, има някакъв интернационален, за България не намерих 😞

Няма български номер. Звъни на този, който си намерила или на този по-долу ако са различни.

+35312555212 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.