Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 2 часа, The Doctor каза:

Един номер и от мене:  +441279358395

Много благодаря на всички, които ме отразиха, така се бях шашнала...успях през чата, но явно наистина работят слеед 10ч., затова роботът 100 пъти ме връщаше  без да ме свърже 🙂 смених , чекирах, всичко е ок засега, утре в 6ч. живот и здраве на самолета 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 4
Връзка към коментар

Отдавна не съм се верифицирала при Райън, да дам отчет.

Закупени билети вчера към 13 часа.

Безплатна верификация веднага и днес в 12 ч. имам мейли за успешна такава.

Полетът е на 3.11.

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Някой знае ли изпълняват ли се полетите от/до Тел Авив? Имах купени билети заради круиз, него отмениха , но полетите си седят, че дори и продават все още. Странна работа. Не за друго, надявам се да ми върнат парите. 🙂

Връзка към коментар
преди 10 минути , luba_rizova каза:

Някой знае ли изпълняват ли се полетите от/до Тел Авив? Имах купени билети заради круиз, него отмениха , но полетите си седят, че дори и продават все още. Странна работа. Не за друго, надявам се да ми върнат парите. 🙂

На сайта на летище София се вижда, че полетите на Уиз и България еър за днес са анулирани. Не видях Раян да имат. При Уиз има важно съобщение пътниците с билети да следят до последно статуса на полета си, защото отмените не зависят от компанията.

За кога са твоите полети?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , ДиянаВ каза:

На сайта на летище София се вижда, че полетите на Уиз и България еър за днес са анулирани. Не видях Раян да имат. При Уиз има важно съобщение пътниците с билети да следят до последно статуса на полета си, защото отмените не зависят от компанията.

За кога са твоите полети?

След седмица. Тоест явно не ги отменят ва банк, а ден за ден. Ще чакам ,значи.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 17 минути , luba_rizova каза:

Честно казано, аз бих се приготвил да преглътна загубата на билетите и бих се заел да анулирам всичко останало. Уиз и Раян ще си летят и при най-малка възможност. Не всички хора отиват на екскурзия , така или иначе

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , luba_rizova каза:

След седмица. Тоест явно не ги отменят ва банк, а ден за ден. Ще чакам ,значи.

Мисля, че ще го отменян. За една седмица военните действия няма да утихнат, напротив.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, Боян Димитров каза:

Честно казано, аз бих се приготвил да преглътна загубата на билетите и бих се заел да анулирам всичко останало. Уиз и Раян ще си летят и при най-малка възможност. Не всички хора отиват на екскурзия , така или иначе

О, аз съм ги преглътнала ,така или иначе круиза го няма. Те не са и скъпи. Но, все пак ,гледам  ,евакуират хора  ,а полетите неотменени и ми беше странно. Аз и застраховка имам  ,ама ... не покрива война . А да се "разболея" баш за Израел е твърде нагласено. Имах вътрешно нежелание да пътувам натам и не бях букнала хотели дори . Благодаря зя информацията , ще следя значи.

Връзка към коментар
преди 11 минути , luba_rizova каза:

О, аз съм ги преглътнала ,така или иначе круиза го няма. Те не са и скъпи. Но, все пак ,гледам  ,евакуират хора  ,а полетите неотменени и ми беше странно. Аз и застраховка имам  ,ама ... не покрива война . А да се "разболея" баш за Израел е твърде нагласено. Имах вътрешно нежелание да пътувам натам и не бях букнала хотели дори . Благодаря зя информацията , ще следя значи.

Днес отварях приложението на португалските Тар да видя нещо друго. Там също има съобщение за полетите до Тел Авив - отменят ги до края на октомври.

Да, следи. Някои АК продават надежди, на който иска да се измъкне оттам. Чета разни новини, че хора с коли са тръгнали сухопътно да прибират близките си…

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Забелязах,че за билети купени тези дни чак за лятото не ми искаха верификация,а за билет след 20 дни купен вчера веднага поискаха.

Сега пробвах платена верификация на лаптоп и 2 неуспешни опита.После пробвах на телефона,че оставаха само 2 опита и стана.Може камерата на лаптопа да не прави хубави ясни снимки на документа.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

По повод на верификацията, при купени билети през посредник - сега взех 2 билета заедно на една резервация и получих мейл от Ryan. Верифицирах себе си, но не виждам как да верифицирам другия пътник? Пробвахме с PNR от неговия профил в Ryan, но не разпознава мейла му. А като вкарам моя мейл, излиза, че тече процес по верификация.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , Яничка каза:

По повод на верификацията, при купени билети през посредник - сега взех 2 билета заедно на една резервация и получих мейл от Ryan. Верифицирах себе си, но не виждам как да верифицирам другия пътник? Пробвахме с PNR от неговия профил в Ryan, но не разпознава мейла му. А като вкарам моя мейл, излиза, че тече процес по верификация.

Аз купих 3 билета на една резервация през посредник за Райан и само мен си верифицирах, останах с впечатление, че се верифицира самата резервация.

Не съм много веща, но си летяхме и вчера се върнахме без проблем. 

Проблем беше, че са посредника тийнката беше възрастен, а за райан - не, но това с помощ на групата го оправих .

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , Яничка каза:

Достатъчна е една верификация. Оттам нататък си управляваш резервацията и за двамата от твоя профил.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , Яничка каза:

Мисля, че по-назад някой беше писал, че когато пътниците са на една резервация е достатъчно да се направи само за един и освобождава цялата резервация, но не съм имала такъв случай до момента. Нека каже някой, който го е правил - за да сме сигурни, че е така.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Достатъчна е верификацията само за един - за вас. Другите нищо не правят. Вече няколко такива направих.

Ето, имам няколко незавършени верификации и показвам. :smile3:

Горе отметката е за това

1132643651_Screenshot(3).png.33b8c1e1f6be974b2c8f50c3a4bbede4.png

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Да попитам, ако купя билет на познат, той е на годинки и не се оправя много с разните му приложения, аз мога ли да верифицирам билета или той трябва лично да го направи? Да уточня в различни населени места живеем.

Ако е коментирано назад в темата, извинявайте, но съм го пропуснал.

Връзка към коментар
преди 12 минути , Ivan Ivanich каза:

Да попитам, ако купя билет на познат, той е на годинки и не се оправя много с разните му приложения, аз мога ли да верифицирам билета или той трябва лично да го направи? Да уточня в различни населени места живеем.

Подписа ще му го докараш и снимаш

Ама личната карта трябва да е при теб за да стане

Другия вариант е да ти ги прати 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ако не е лично за мен или ако пътувам с други хора - билети само от сайта на авиокомпанията.Това не само за Райън ! 

Отдавна вече не ми се рискува с никакви усложнения , защото няколко пъти съм гризвал дървото да трябва да се разправям с разни съпорти.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 39 минути , Ivan Ivanich каза:

Ако ти изпрати сканиран или сниман подписа си и сканирана личната карта - няма проблем,  може да го направиш. Сканирана да е личната карта, със снимка с телефон не става ... от опит го казвам.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря на всички, ще помисля, ще видя заслужава ли си гимнастиката и ако да, ще имам предвид написаното от @ESK макар че в думите на @stanimir има доста разум.

Връзка към коментар

Какво се случва с разписанието на Ryan от Варна?? 🥺 От вчера дефакто за никоя дестинация не ми показва полети следващите месеци, освен единични сега скоро...

Връзка към коментар
преди 4 минути , PolinaS каза:

Какво се случва с разписанието на Ryan от Варна?? 🥺 От вчера дефакто за никоя дестинация не ми показва полети следващите месеци, освен единични сега скоро...

От утре влиза в сила зимното разписание на авиокомпаниите, а Варна е предимно сезонна лятна дестинация в картата на Ryanair.

Ако не се лъжа, миналата зима Виена се изпълняваше, но тази също спира до март.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.