Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , neuromancer каза:

Не знаем точно за какво са глобите ...

Цитираното мнение на @Otnesen е от статия, в която се коментират "злоупотреби с допълнителни такси за ръчен багаж".

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 59 минути , iMari каза:

Испания хубаво ги глобява, но явно не ги спира. Последно като пътувах преди две седмици и на летището в Аликанте и на това в Палма бяха особено стриктни. Късния час на бординг в Аликанте въобще не ги притискаше да бързат, една строга мадама обикаляше опашката и изследваше БК, съответно багажа на всеки пътник, няколко човека изгоряха още в началото. Същото беше на летището в Палма, като за моя изненада караха и хората с хартиени торбички, на разни брандове да им търсят място в багажа. Нямам идея дали точно тези брандове ги има на летището, но досега съм живяла с убеждението, че торбичка хартиена или найлонова се явява неприкосновена. 😊 

На нашето летище пред входа за гейтовете на Т1 също проверяваха не чак толкова обемни багажи в клетка на Уиз. 

В Малага преди 20 ина дни, въпреки че полета закъсняваше стриктно гледаха багажа с какви размери е. Нас също ни накараха да измерим сак, който най-малко очаквахме че ще предизвика внимание.... Та имайте едно наум с багажа... 

• Харесвам 2
Публикувано:

Към @Ivko и пътуващите често до Барселона - имам да взимам Bcn - Sof на почивен ден, 3 март. Падна на 80€. Нормална цена ли е за празник, има 2 месеца до тогава?

• Харесвам 1
Публикувано:

Като гледам съседните дати , си е направо обир, но явно са поизкупени, заради дългия уикенд. Едва ли ще падне много или изобщо.

• Харесвам 4
Публикувано:

Според мен, без да съм специалист по дестинацията, повече чакане започва да става рисково. 

Има добра цена с Ийзиджет, но с прекачване.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 23 часа, Яничка каза:

Към @Ivko и пътуващите често до Барселона - имам да взимам Bcn - Sof на почивен ден, 3 март. Падна на 80€. Нормална цена ли е за празник, има 2 месеца до тогава?

Да празник е ама си мисля, че ще паднат поне до 60 евро със сигурност ако ти се рискува изчакай. Погледнах и airhint дава 85% шанс да падне, а в 80% от случайте не ме е подвеждал.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Аз гледам за 29 юни - вярно, далече е във времето, но от 50 качи на 100 евро, сега е 87. Същата история с един полет до бергамо - само

качваше и не падна. Ако те устройва горе-долу цената, хич не го мисли - току виж платиш повече

Публикувано:

Няма особена практическа стойност , но е любопитно че по някой дестинации от София е заложено разписание до края на март 2026 г.Виена , Бергамо , може би и други.

• Харесвам 3
Публикувано:

Давам отчет и тук - билети купени вчера за 42 евро (4 броя), снощи бяха 45, а преди малко купих за приятели също 4 броя по 25 евро. Полетът е на 07.02

• Харесвам 3
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 5 часа, new one каза:

Давам отчет и тук - билети купени вчера за 42 евро (4 броя), снощи бяха 45, а преди малко купих за приятели също 4 броя по 25 евро. Полетът е на 07.02

A за къде е полетът?

Публикувано:

Интересен полет Бове-Яш от вчера. Поради мъгла в Яш повечето полети са пренасочени към Сучава или Букурещ, този обаче след няколко кръгчета над Яш тръгва на югозапад, минава над Карпатите, след което рязко сменя посоката на движение и в крайна сметка каца във Варна. Според Flightradar24 машината трябва да лети за Яш днес по обяд, дано успеят да закарат пътниците, които вероятно са посрещнали Нова Година вместо в Румъния на изненадващо за тях място.

FR 3114.png

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 12 минути , Седем Два каза:

Интересен полет Бове-Яш от вчера. Поради мъгла в Яш повечето полети са пренасочени към Сучава или Букурещ, този обаче след няколко кръгчета над Яш тръгва на югозапад, минава над Карпатите, след което рязко сменя посоката на движение и в крайна сметка каца във Варна. Според Flightradar24 машината трябва да лети за Яш днес по обяд, дано успеят да закарат пътниците, които вероятно са посрещнали Нова Година вместо в Румъния на изненадващо за тях място.

FR 3114.png

Може би са тръгнали към София, където също падна мъгла.

Публикувано:

Е, нали именно затова монтираха системата в София преди години и скоро не съм чувал да е имало драми. Какво става?

• Харесвам 1
Публикувано:

Не знам каква е била мъглата в София. Но Крайова- Букурещ-Русе на 30 и 31ви се режеше с нож. Буквално не си виждах фаровете.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 13 минути , new one каза:

Е, нали именно затова монтираха системата в София преди години и скоро не съм чувал да е имало драми. Какво става?

Част от оборудването не функнционира и съответно летището не може да осигури кацане при много ниска видимост.

• Харесвам 1
  • Шок 6
Публикувано:

Много гъста мъгла. Живея сравнително близо до летището. 

За да добиете представа - като почнат новогодишните бомбардировки след 0:00ч при нормални метео условия имаме видимост почти до Кремиковци и полите на Стара планина. Сега от шоу-зарята, която съседите до нас традиционно правят за НГ виждахме едва едва присвятквания като от далечна гръмотевица, за по-далечна гледка въобще не можеше да става въпрос. Но по звуците съдя, че мъглата не попречи на нито един пироман да се раздаде на макс, въпреки забраната.  Да им се чуди човек защо се хабиха. 😃

• Харесвам 3
  • Смея се 5
Публикувано:

Миналата година, май на 26 декември беше, излетяхме за Мадрид с няколко часа закъснение заради мъгла там. Е, гъста си беше, разбрах че кацаме, когато колесникът удари пистата. После ни вози поне 15 Мин почти до вратата за влизане в сградата. Много смътно се виждаха светлините на терминалите. Та сигурно тяхната система си работи перфектно.

• Харесвам 3
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

📌 Ryanair добави 4 нови маршрута от/до Сараево, Босна и Херцеговина

🇨🇵 𝗣𝗮𝗿𝗶𝘀 𝗕𝗲𝗮𝘂𝘃𝗮𝗶𝘀 - 𝗦𝗮𝗿𝗮𝗷𝗲𝘃𝗼 🇧🇦 | 𝟯𝟭 𝗠𝗮𝗿𝗰𝗵 𝟮𝟬𝟮𝟱 | 𝟮𝘅 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗹𝘆

𝐌𝐨𝐧𝐝𝐚𝐲 
▪️FR4530 Paris Beauvais 06:05 - Sarajevo 08:20 
▪️FR4531 Sarajevo 08:45 - Paris Beauvais 11:10

𝐓𝐡𝐮𝐫𝐬𝐝𝐚𝐲
▪️FR4530 Paris Beauvais 06:25 - Sarajevo 08:40
▪️FR4531 Sarajevo 09:05 - Paris Beauvais 11:30

🇩🇪 𝗞𝗮𝗿𝗹𝘀𝗿𝘂𝗵𝗲/𝗕𝗮𝗱𝗲𝗻-𝗕𝗮𝗱𝗲𝗻 - 𝗦𝗮𝗿𝗮𝗷𝗲𝘃𝗼 🇧🇦 | 𝟯𝟭 𝗠𝗮𝗿𝗰𝗵 𝟮𝟬𝟮𝟱 | 𝟮𝘅 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗹𝘆

𝐌𝐨𝐧𝐝𝐚𝐲, 𝐓𝐡𝐮𝐫𝐬𝐝𝐚𝐲
▪️FR4732 Karlsruhe 18:30 - Sarajevo 20:25
▪️FR4733 Sarajevo 20:50 - Karlsruhe 22:25

🇩🇪 𝗪𝗲𝗲𝘇𝗲 - 𝗦𝗮𝗿𝗮𝗷𝗲𝘃𝗼 🇧🇦 | 𝟭 𝗔𝗽𝗿𝗶𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟱 | 𝟮𝘅 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗹𝘆

𝐓𝐮𝐞𝐬𝐝𝐚𝐲, 𝐒𝐚𝐭𝐮𝐫𝐝𝐚𝐲
▪️FR7411 Weeze 06:20 - Sarajevo 08:30 
▪️FR7412 Sarajevo 08:55 - Weeze 11:05

🇪🇦 𝗚𝗶𝗿𝗼𝗻𝗮 - 𝗦𝗮𝗿𝗮𝗷𝗲𝘃𝗼 🇧🇦 | 𝟮 𝗔𝗽𝗿𝗶𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟱 | 𝟮𝘅 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗹𝘆

𝐖𝐞𝐝𝐧𝐞𝐬𝐝𝐚𝐲
▪️FR4594 Girona 06:30 - Sarajevo 08:45
▪️FR4595 Sarajevo 09:10 - Girona 11:30

𝐒𝐚𝐭𝐮𝐫𝐝𝐚𝐲
▪️FR4594 Girona 18:25 - Sarajevo 20:40 
▪️FR4595 Sarajevo 21:05 - Girona 23:25

• Харесвам 8
Публикувано:

Ryanair обяви лятната си програма за Варна и Бургас

Ryanair обяви лятната си програма за Варна и Бургас

Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви лятната си програма от полети до летищата във Варна и Бургас. Това съобщиха от концесионера „Фрапорт България“.

В нея са включени полети до популярни и харесвани дестинации в Европа. 

Разликата между Варна и Бургас, обаче, е фрапираща.
  • Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.