Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, Дънди каза:

Когато си изпиша името в резервацията на кирилица, приема и ваучера. Но дали е ок така да направя резервацията? 

Като имате предвид, че имената ми съдържат букви ч , ъ , които може да са проблем евентуално.

Казват, че транслира кирилицата автоматично. Може да сбърка някоя буква, ама са позволени малки грешки.

• Харесвам 2
Публикувано:

Купих 4 билета на Раян през Трип.ком, един от тях е за дете на 13г., изписа ми трип-а, че не може да продаде билет за тийнейджър. Дадох му, че е на 16 и плащането мина, билетите са издадени. Да се заминавам ли през чата да сменям единия за тийнейджър? Полета е шенгенски.

Публикувано:
преди 6 часа, neuromancer каза:

или сменяш, или пишеш грешна рождена дата и после пишеш какво е станало 🙂

Писах грешна рождена година. Въпросът е трябва ли да се занимавам да я сменям? Минава ли се така? Както знаем например, че за презиме никой не прави проблем.

Публикувано:
преди 2 часа, Oshko каза:

Писах грешна рождена година. Въпросът е трябва ли да се занимавам да я сменям? Минава ли се така? Както знаем например, че за презиме никой не прави проблем.

През акаунта ти може да се сменя безплатно, без ограничение колко часа са минали - change passenger type- adult to child.

Скоро ми се наложи да правя това. При мен обаче trip бяха сложили дъщерята на първо място, като main passenger или нещо подобно, та не можех да я променя. Изчаках в чата свързването с агент и той оправи нещата да са както трябва.

В чата на въпроса чрез посредник ли си купил билета, отговаряш с не. 

Публикувано:
преди 8 минути , ДиянаВ каза:

През акаунта ти може да се сменя безплатно, без ограничение колко часа са минали - change passenger type- adult to child.

Скоро ми се наложи да правя това. При мен обаче trip бяха сложили дъщерята на първо място, като main passenger или нещо подобно, та не можех да я променя. Изчаках в чата свързването с агент и той оправи нещата да са както трябва.

Благодаря, намерих го, но за съжаление, както и при теб, и при мен от 4-ма човека, точно най-малкия е lead adult and cannot be changed...

Публикувано:

Принципно детето трябва е до възрастен в самолета, който го придружава. Принципно се плаща едно място, за да може възрастен да е до детето (поне до повечето държави). Сигурно няма да има проблем, най-много да откажат да качат детето...

Публикувано:
преди 11 минути , jorocontrola каза:

най-много да откажат да качат детето...

🤣🤣🤣

При мен е тийн, няма го усложнението с местата, но пак…

Публикувано:
преди 12 минути , Oshko каза:

Благодаря, намерих го, но за съжаление, както и при теб, и при мен от 4-ма човека, точно най-малкия е lead adult and cannot be changed...

Свържи се с агент сравнително бързо върви опашката от чакащи. Аз чаках 200 преди мен за около 40 мин. и беше привечер.

преди 3 минути , Oshko каза:

🤣🤣🤣

При мен е тийн, няма го усложнението с местата, но пак…

И при мен беше така с 15-годишната девойка, на която й лепнах 1 година отгоре😄

преди 18 минути , jorocontrola каза:

най-много да откажат да качат детето...

Е това малко ли е😂

• Харесвам 1
Публикувано:

Имайте предвид, че ако е до полети за Обединеното Кралство има 13Паунда субсидия разлика в цената, там е по-добре да си е дете.

Публикувано:

Променен полет от Ryan за друг ден. Опциите са:

However, you now have several options you can avail of, including accepting the new departure time, changing your flight for free, or applying for a full refund of the cost of your ticket.

Как се тълкува:

"changing your flight for free"

Позволява ли смяна на друга дестинация или стандартна смяна само на датата, но не и на маршрут? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.