Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:

https://www.ryanair.com/bg/bg/lp/check-in?bookingId=817366255&utm_source=crm&utm_medium=email&utm_campaign=email_U_SERV_Checkin_bg_O2S_noab_nodiv_nop_nols

От снощи онлайн регистрацията за полет е невъзможна. 

Ако това продължи до довечера, когато летя, очаквам да се чекира безплатно на терминал 2.

П.П. Успях да изтегля бордни карти през сайта, а не чрез бутона от напомнящия мейл на Ryanair.

• Харесвам 1
Публикувано:

Има ли вариант в момента да се намали цената на багажа тип приорити на раян?

Билетите през къде ги прекарвате, че да излизат по-евтини също?

Публикувано:
преди 6 минути , lio каза:

Има ли вариант в момента да се намали цената на багажа тип приорити на раян?

Билетите през къде ги прекарвате, че да излизат по-евтини също?

Багажа не може да се намали. За билети чети тук:  

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте,

полетът на Райън за Барселона от София за днес закъснява с над 2 часа. Как можеше да се провери какво се случва със самолета и закъсненията?

Благодаря предварително!

Публикувано:

Потърси си полета във Флайтрадар. Там ще покаже и номера на самолета. През него може да проследиш ротациите за деня и до къде е в момента... 😉

• Харесвам 2
Публикувано:

При промяна за около 4 часа в същия ден, възстановяват ли се парите, ако се пусне искане и за колко време се възстановяват?

Че тези Ryan ме ядосват за 2 дни 3 полети ми смениха.....

• Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Не си ли пише в уведомлението или в профила?

То напоследък всеки различно казва, та не е ясно имаш ли право на отказ, но за 4 часа предполагам да.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ето ги вариантите. Аз си мисля, че да ги пусна за възстановяване на парите и да си взема нови билети.

image.png.29a26c0fcacadf7924ff4415884d9823.png

А сега ми е в 12:40 часа.

Ето какво ми пише: 

Здравейте Ivan,

Съжаляваме, но искаме да Ви информираме, че има промяна в часа на Вашата резервация с Ryanair Моля, вижте по-долу нова информация за Вашия(ите) полет(и). Ако пътувате с други пътници, моля, уведомете ги за промените Поднасяме искрени извинения за всяко причинено неудобство.

Въпреки това в момента разполагате с няколко възможности, включително да приемете новия час на заминаване, да промените полета си безплатно или да заявите пълно възстановяване на стойността на Вашия билет.

Моля, вижте по-долу повече подробности относно Вашите възможности.

Ето какво пише

image.png.e288a9aece351cd1366d9b39af60ec86.png+

Като 2

image.png.b8e4c9f696fb6cc33096e53658b93847.png

Като 3

image.png.ab47b2e0087a227c407dc8ffa7f6667f.png

• Харесвам 1
Публикувано:

@Иван Попов : Виж дали ще ти е изгодно като цена възстановяването на сумата.

Май ще е по-добре да летиш директно от Солун или София за Рим, да не летиш до Букурещ и да се прекачваш там. Успех!

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Doctor Who каза:

Напиши като информация в темата за Райън с линк ако е възможно. Със сигурност преди беше 4 часа или по малко, но само ако полета отива в следващия ден. 

Тук съм мернала това с 5-те часа, но май не съм дочела всички думички. Отделно по други причини трябваше да правя чат и агентът ме заблуди с изречение в смисъл: промяната е повече от 5 часа, значи имате право на възстановяване.

Обаче сега се питам каква е разликата м/у т. 2 и т.3
IMG_1088.jpeg.6e7e4047fa7cbdc66d8e9cf0e4e16e39.jpeg

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Получих по имейла за възстановяването на сумата. Явно щом е над 5 часа при кацането сумата се възстановява 🙂

Но все още сумата не е получена в банковата сметка, може би това ще е другата седмица. 

image.png.29624ed19e3bac75404543d065d99212.png

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте,  от няколко дни ми се появява това на екрана. Изтрих АПП, смених парола, влизах излизах и все това се появява. Моля за съдействие.Screenshot_20250311_075131.jpg.81af072cf32a660fca051c8386b5cbec.jpg

Публикувано:
19 minutes ago, Вероника said:

Здравейте,  от няколко дни ми се появява това на екрана. Изтрих АПП, смених парола, влизах излизах и все това се появява. Моля за съдействие.Screenshot_20250311_075131.jpg.81af072cf32a660fca051c8386b5cbec.jpg

Иска ъпдейт. Обнови приложението.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 часа, Вероника каза:

Рестартирай телефона при мен така се оправи

Публикувано:
преди 4 минути , Argentique каза:

Аз съм за Португалия 🙂

Ponta Delgara и ще го броим за ходене до Северна Америка 😉

• Харесвам 2
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 12 минути , jorocontrola каза:

Ponta Delgara и ще го броим за ходене до Северна Америка 😉

Да, бе, да. 😄
Аз и на Лисабон или Порто няма се мръщя. Ама накрая ще пуснат някой Гданск. 

преди 11 минути , Loverboy каза:

Пиза и Франкфурт Хан. Не виждам кво им е новото. 

в 12 часа българско време ще обявят новите

• Харесвам 4
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.