Прескочи до съдържание

Програма за лоялност на Orbitz


Препоръчани мнения

Чудех се дали да го пусна това, но на някого може да му свърши работа.

Orbitz.com въвеждат програма за лоялни клиенти. В общи линии всяка покупка през сайта ви дава обратно 1% от стойността в т.нар. orbucks, които може да се използват като отстъпка за следващо пътуване.

За записалите се рано има промоция:

* 15% отстъпка от хотели

* $10 бонус в orbucks при покупка на билет

* 2 пъти повече orbucks ако ползвате мобилно приложение за покупката

Условията са тук: http://www.orbitz.com/rewards/promotions/

 

Има и допълнителни, ако използвате рефенция от някой, получавате $25 отстъпка (само от хотел), а той също получава $25, след като вие купите нещо от сайта

Та, ако някой мисли, че има шанс да се възползва, може да ползва моя линк

http://www.orbitz.com/rewards/?ruuid=4C6299895597862A4489D2BC8B3A9DCDCEF8E689

 

и после да даде своя за следващия желаещ примерно. $25 идват като код 24 часа след като се запишете, не веднага, и стават само за хотели, които са маркирани като "PROMO CODE ELIGIBLE" 

 

За мен поне с Орбитз излизат едни възможности, които не са достъпни през сайта на компанията (полети с Бритишс престой в Лондон), та ще ги полвам поне малко.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

ОК, по принцип не е позволено да се пускат лични реферални линкове, ама ще направим изключение, да е от полза за максимално много хора. Схемата е следната, цъкате линка, регистрирате се и след това пускате вашия, за да може следващия на влакчето да се регистрира. Така всеки ще получи по един реферал и всичко ще е честно. 

 

Аз ползвах линка на neuromancer, следващият, който иска да се регистрира, да използва моя: http://www.orbitz.com/rewards/?ruuid=80082C3C60301D8BD26243F0D732404FEE01BB7F&WT.tsrc=OTH

 

След това си пуска неговия и така. 

 

Има някаква опция май за напомняне и т.н., на хората които си поканил, която им изпраща мейл, който за мен си е чист спам. Надявам се никой да не използва тая опция. 

Връзка към коментар

Want to get started? Make sure you're an Ortitz Rewards member first. Две отделни членства са :) Та върни се на Orbitz Rewards и там трябва да имаш Join бутон, след като се включиш ще ти се появи и бутона да шернеш линка :)

Връзка към коментар

Уж имам висше образование  ... ама  :mad:

Регистрирал съм се и даже получих мейл за добре дошъл в програмата.

Логвам се (както се вижда и горе вдясно на скрийншота)

Отивам на Refer a Friend и се вижда само показаното на картинката ... няма споделяне на любов няма гявол  :mad:

Връзка към коментар

Направих го. Ще пробвам по-късно през друго устройство. :)

 

 

 

П.С. Алилуя през таблета и iOS стана от раз ... знаех си , че проблема не може да е в мен -:)

 

Ето моя линк :

 

http://www.orbitz.com/rewards/?ruuid=5E88CCC5A7F7D74662975E5D3C55320D7156785E&WT.tsrc=OTH

Редактирано от stenk
Връзка към коментар

Значи, първо се извинявам, че съм нарушил правилата, но точно това ми беше идеята, да се възползват повече хора, като всеки ползва линка на предишния, а не моя.

Второ, доста се поразтърсих и на 3 континента не намерих нито един хотел със "PROMO CODE ELIGIBLE", обаче като стигнеш до въвеждането на кредитната карта повечето хотели, които не са от вериги, имат възможност да се въведе промо кода.

Връзка към коментар

Доколкото разбирам за единият процент би трябвало да важи и за билети т.е. при самолетен билет за 1000$ печелиш едни виртуални 10$, които после можеш да изхарчих като отстъпка при букването на хотел/самолетен билет по-късно.

Така ли е?

Редактирано от Oshko
Връзка към коментар

И при мен стана. Ето линк и от мен:http://www.orbitz.com/rewards/?ruuid=4959FE960B56F69185B563AAC9D0D266ACABB229

 

Би трябвало да си "спечелил" 25 USD от мен, кажи дали е така, за да сме наясно доколко безупречно работи системата...

Връзка към коментар

Заповядайте и от мен линк!

 

http://www.orbitz.com/rewards/?ruuid=82748D423EC981FC6841020488E5BA29DA5E3773

 

Аз ползвах линка на Бръмбар, да каже има ли някаква полза  :) !

Редактирано от Zany
Връзка към коментар

Ще пиша като се появят, Дюк да чака от мен :)

 

Имайте предвид, че промо кода за 25 USD го получих повече от 24 часа след регистрацията. След като вече използвах този промо код за резервация, предполагам той вече е невалиден. Но, този код, в съчетание с опцията "Stay 3 nights and Save 20%" на практика ми донесоха точно 67 евро отстъпка за резервация, която вече бях направил през booking.com, което е наистина много добро предложение! Единственото неудобство е, че новата резервация е "prepayment required" и на практика ми изтеглиха веднага сумата от картата, но също така резервацията е с опция за "free cancellation", което общо взето изравнява нещата...

 

И последно, програмата "Refer a Friend" носи допълнителен кеш едва когато реферираният приятел направи реална резервация. Тук е интересно да разберем кога всъщност се получава сумата - дали в деня на резервацията (в случай, че резервацията е с предварително предплащане) или пък едва при плащане в хотела при "check-out", в случай, че резервацията е без предварително предплащане. Затова по-горе помолих Ivan Todorov да драсне един ред дали е получил някакъв "reward" след днешната ми резервация, защото на практика тя е реално платена...

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.