Прескочи до съдържание

Гранични КППта между Турция и Гърция

achieva

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , epetkov каза:

Важното е кога се връщаш, защото сега потокът е от Турция през България към Германия.

ами в неделя😫, значи навръщане ще се чака...

Публикувано:

преди 3 часа, Oshko каза:

навръщане

Въпреки че потока следва да е намалял (озъртай се на отиване), опитай връщането през друг пункт просто.

• Харесвам 1
Публикувано:

И на мен ми предстои пътуване до Истанбул - тръгване 06.09 и връщане на 08.09. Тия гастарбайтери не би ли трябвало да са се изнесли до тогава? Поне на влизане през Капитан Андреево има ли как да проверя колко голяма е опашката за излизане от Турция и ако е много дълга да планирам връщане през Лесово?

Публикувано:
преди 31 минути , tougherty каза:

не би ли трябвало да са се изнесли до тогава?

Би трябвало да е спокойно, даже още този уикенд. От българска страна е лесно, просто огледай насрещния трафик и колонка като минаваш.

• Благодаря 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

На 7 септтември влязох в Турция през  Лесово и оттам  в Гърция през  Ипсала,после  Маказа(в един и същ ден).

Два дни по късно влязох в Турция през Лесово оттам  в Гърция през Пазаркуле,обратно в Турция но вече през Ипсала и оттам на Капитан Андреево.

За около 20 часа пресякох и в двете посоки границите Турция-Гърция-Турция и Турция-България-Турция(сам с личен автомобил).

Може и името ми да е светнало в червено или друг сигнален цвят на компютрите на търските гранични и митнически служби но

нито един служител на нито една граница не ми направи проблем за нищо вкл.  за цигари  над установените количества.

Никакви ренгени,никакви служители решаващи през коя граница ще се върна в България.

А  гръцките митнически служби първия път въобще не се заинтересуваха от мен а втория път се ограничиха до въпроса: "Турист?"

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.