Прескочи до съдържание

Посещение на състезания от Формула 1

Препоръчани мнения

преди 5 часа, stormbringer каза:

Ами аз след бая ровене, намерих, че имало 20% намаление между 11 и 13 март. Не ми е фатално - аз така или иначе плащам спортен пакет и там си гледам състезания, ама с отстъпка бих тествал как е. Пак ще остане за догодина 😄 

Отстъпката обикновено се появява по време на предсезонните тестове и е много кратка наистина. Иначе има 7 дневен трайъл да пробваш 🙂

• Благодаря 2
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
  • 5 месеца по-късно ...

Здравейте,

искам да взема за подарък билети за състезанието в Унгария 21.07-23.07. Изчетох темата и бяхте посочили сайта https://www.hungaroinfo.com/, но влизайки ме пренасочва към https://shop.motorsport.tickets/. Мога ли да му се доверя? 

Връзка към коментар
преди 20 часа, viki_xristova каза:

Здравейте,

искам да взема за подарък билети за състезанието в Унгария 21.07-23.07. Изчетох темата и бяхте посочили сайта https://www.hungaroinfo.com/, но влизайки ме пренасочва към https://shop.motorsport.tickets/. Мога ли да му се доверя? 

Досега не съм засичал измамен сайт, който да продава билети за формула 1,  в повечето случаи е просто въпрос на цена и такси, които ще натовари сайта. Иначе това не са официалните сайтове, обикновено се търси официалния сайт на пистата, който е този: https://hungaroring.hu/site/en Той пренасочва за билетите тук: https://www.gpticketshop.hu/Formula_1_Magyar_Nagydij/Formula_1.html?Lang=EN

Гледаш крайната цена, ма баш крайната и така. Имай предвид, че датите подлежат на потвърждение - или не бързай все още или имай предвид, че трябва да сте гъвкави ако случайно датите са други. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 часа, Георги каза:

Досега не съм засичал измамен сайт, който да продава билети за формула 1,  в повечето случаи е просто въпрос на цена и такси, които ще натовари сайта. Иначе това не са официалните сайтове, обикновено се търси официалния сайт на пистата, който е този: https://hungaroring.hu/site/en Той пренасочва за билетите тук: https://www.gpticketshop.hu/Formula_1_Magyar_Nagydij/Formula_1.html?Lang=EN

Гледаш крайната цена, ма баш крайната и така. Имай предвид, че датите подлежат на потвърждение - или не бързай все още или имай предвид, че трябва да сте гъвкави ако случайно датите са други. 

Ах, това с датите съм го пропуснала... спрях се на Унгария точно заради датата, тъй като приятелят ми е рожденик на 22.07 и прави 30 години, а е заклет фен и досега не е имал възможност да посети състезание. Много благодаря и за линковете, ще ги погледна и може би да изчакам още малко преди да ги купя.

Връзка към коментар
преди 9 часа, viki_xristova каза:

Ах, това с датите съм го пропуснала... спрях се на Унгария точно заради датата, тъй като приятелят ми е рожденик на 22.07 и прави 30 години, а е заклет фен и досега не е имал възможност да посети състезание. Много благодаря и за линковете, ще ги погледна и може би да изчакам още малко преди да ги купя.

Шансът да ги променят е сравнително малък, а и да стане няма да е голяма промяна - унгарското ГП си е обикновено в тоя период. Но и да изчакаш малко не е проблем според мен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 4 месеца по-късно ...

Малко импулсивно действах, ама рових из сайта на Ф1 и по някаква случайност видях билети за цял уикенд за GA на Имола на много добра цена. Сложих ги в кошницата, обадих са не 2 приятели да потрдят, че искат да ходим (все болни фенове от около 30 години и все такива, които не сме ходили никога на състезание) и ги купих. Сега остава да организираме останалото и всичко да е наред. 

Пиша тук с питане - някой ходил ли е на това състезание, как стоят нещата, нещо конкретно, което трябва да знаем и т.н.? 

Връзка към коментар

Малко късно си се сетил според мен. Тези ниски цени, не са случайни. Имола е много малък град и в момента в букинг няма нищо, като под нищо имам предвид, че извън града цените започват от 400-500евро за нощувка за двама.

Свободни има на по 15-20км от Имола на много сериозни суми.

Airbnb е още по-зле, в рамките на града има само 2-3 места за по 500евро нощувката, останалите са нагоре..

Вариант остава Болоня, макар и там да е зле, започват от 200евро нощувката и са само няколко предложенията.

Не съм гледал как са колите под наем, но сигурно и те са на луди цени, а  и не знам дали ще намериш къде да паркираш после до пистата.

Дано успееш да измислиш нещо.

Връзка към коментар

Имола е малък град, ама от опита ми в Емилия-Романя, това е гара, през която се минавa в доста от маршрутите, които човек си прави из района. На една крачка е от Болоня, който си доста голям град и не виждам причина да не спим там. За там предполагам, че ще се намери нещо нормално, а и няма да сме с децата, т.е. няма да има кой знае какви претенции за условията.  

Връзка към коментар

Това ти е варианта като гледам, не че е много хубав, но друг нямаш.

По време на такива мероприятия опашките за влакове стават зловещи, като нищо само 1 час ще чакаш да се качиш на тях,  отделно път, след това до пистата, грубо поне 2-2,5 часа в посока.

Каквото и да правиш побързай 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Пуснаха промото за F1 TV Pro цък. Относно Имола, аз запазих спане в Болоня, самолетни билети и рент а кар преди пускнето на билети и всичко бе нормално, после цените изригнаха. За рент а кар ползвам тези препорача ми ги позната която живее в Италия от 20 години и там цените са все още приемливи цък. За спане виж букинга в околностите.

Връзка към коментар
преди 5 минути , Alexander каза:

Аз промо не виждам, цената си е абсолютно същата като миналата година или 65 евро

На мен ми го даде за 52 евро и го купих, даже сега гледам тестовете.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , П.Кръстев каза:

Промоцията от 52 евро е за нови клиенти само. Аз от миналата година имам абонамент и сега ми дава възможност да го подновя за 65 евро.

Сори за подвеждането тогава, видях цената и скочих. Остава ти възможността с нов майл нова регистрация.

Връзка към коментар
преди 17 минути , П.Кръстев каза:

Интересно, дало ти е възможност да подновиш на промоционална цена?

прости си направих нов акаунт. Стария ми беше активен-платен  до средата на март.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Промото важи по идея за следните потребители:

- нови

- стари с изтекъл абонамент (например, ако както мен миналата година сте плащали месец за месец и сте спрели през декември)

Но категорията "нови" се симулира доста добре с различен имейл адрес, често използван трик е че например адресите в gmail, може да добавяш даден низ с + и ще доставя в същата кутия. Например, ако сте ivan.ivanov@gmail.com, може да се регистрирате с ivan.ivanov+f1tv@gmail.com и имейлите ще идват в същата кутия. 

Най-евтиното членство е в Турция и Индия, но това предполага да гледате постоянно през VPN-и. 

Връзка към коментар
преди 5 минути , Георги каза:

Най-евтиното членство е в Турция и Индия, но това предполага да гледате постоянно през VPN-и. 

Колко е в Турция? В момента отварям линка в Мексико и цената е $759.20 (грубо 76 лв). Означава ли това, че ако направя изненада на половинката, в България няма да може да го ползва, освен ако гледа през мексиканаи VPN?

Връзка към коментар

Това сигурно ли е, че трябва да се ползва през VPN след това? Все едно аз сега като имам абонамент в България не мога да отида на ексурзия в Гърция и през това време да си гледам формулата?  

Би трябвало да е като при YouTube Premium, правиш си регистрацията през VPN след това може да ползваш където и както си поискаш, като в края на месеца те таксуват в TRY (за Турция)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

В Турция е било 350 лири, май до днес и май все още е валидно, ако през конкретна платформа се отвори страницата. В събредита на ф1тв се обсъждат тия неща, доста са динамични и не ги следя всичките постоянно:https://www.reddit.com/r/F1TV/

Иначе има нужда от VPN, когато говорим за услуга извън ЕС. В ЕС има правило, че абонамент за стрийминг услуга закупен в държава членка, можеш да си го ползваш в цял ЕС без проблеми - легално и независимо. В ЕС най-ниска цена се върти Полша, май около 42 евро при текуща промоция за България от 52 евро. Т.е. можеш да пуснеш полски ВПН, да се абонираш и после да си гледаш безпроблеми от България. НО, мисля че също проверяват и държавата на кредитната карта, за това хората плащат през епъл или плей стор, сменят му държавата и плащат през стора, защото там информация за картата не се изпращала за проверка...някви такива. Не съм задълбавал дълбоко, защото не ми се занимава с VPN и смяна на държавата на гугъл профила ми за нещо, което преко сили е 5-10 евро спестяване на годишна база.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 40 минути , Георги каза:

В Турция е било 350 лири, май до днес и май все още е валидно, ако през конкретна платформа се отвори страницата. В събредита на ф1тв се обсъждат тия неща, доста са динамични и не ги следя всичките постоянно:https://www.reddit.com/r/F1TV/

Иначе има нужда от VPN, когато говорим за услуга извън ЕС. В ЕС има правило, че абонамент за стрийминг услуга закупен в държава членка, можеш да си го ползваш в цял ЕС без проблеми - легално и независимо. В ЕС най-ниска цена се върти Полша, май около 42 евро при текуща промоция за България от 52 евро. Т.е. можеш да пуснеш полски ВПН, да се абонираш и после да си гледаш безпроблеми от България. НО, мисля че също проверяват и държавата на кредитната карта, за това хората плащат през епъл или плей стор, сменят му държавата и плащат през стора, защото там информация за картата не се изпращала за проверка...някви такива. Не съм задълбавал дълбоко, защото не ми се занимава с VPN и смяна на държавата на гугъл профила ми за нещо, което преко сили е 5-10 евро спестяване на годишна база.

Не мисля, че има някакво ограничение от коя държава ще си купиш абонамент (било то в ЕС или извън). Например моя абонамент за YT Premium е през аржентинската версия и си гледам без проблем навсякъде без VPN. Най-вероятно за F1 схемата ще е същата.

Връзка към коментар
Преди 1 час, Христиан каза:

Не мисля, че има някакво ограничение от коя държава ще си купиш абонамент (било то в ЕС или извън). Например моя абонамент за YT Premium е през аржентинската версия и си гледам без проблем навсякъде без VPN. Най-вероятно за F1 схемата ще е същата.

Не, не е същата и се коментира активно в горепосочения линк в редит. Не пречи ютюб да работят по различен начин.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.