Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Едно е да проверяват някакви хора за мнения/съдържание свързани с агресия, омраза, пропаганда и т.н... друго е да проверяват за "враждебно отношение към правителството на САЩ" ... и как точно ще се тълкува това... ако аз по някаква причина споделям ценностите на демократическата партия например, а в момента на власт е републиканската в крайно авангардна конфигурация, дали нямам правото да споделя различно мнение - например чисто икономически размисли за митата или пък нещо по-екзотично в сферата на медицината относно съветите да се пие белина... 

• Харесвам 2
Публикувано:

Благодаря, Тони. Точно този линк не мога да го отворя, но намерих информация в канадските сайтове. 

Публикувано:

От 2025 година за САЩ щели да  отпаднат визите за България и другите балкански страни. Извинете ако вече някой е писал за това

Публикувано:

Това се говори/пише всяка година от 2010 насам, заедно с директните полети до САЩ.
Все някоя година ще стане, ама според мен няма да е в блзките 5+

Освен нас, май само Албания и Молдова  нямат директни полети, като не броя микро държави.

• Харесвам 1
Публикувано:

Още едно доказателство, че наличието на ВИЗА/ETA за САЩ не е гаранция, че ще ви пуснат да влезете в държавата.

Млад норвежец твърди, че не е пуснат в САЩ заради меме с Джей Ди Ванс

Едно неподходящо меме в телефона може да ви обърка плановете за пътуване.

meme.jpg.53055878d2d48beb4013d1d6b01223d8.jpg

За каймак: "Проверката на мненията на чужденци в социалните мрежи дори беше включена като задължително условие за издаването на визи за студенти извън САЩ, които кандидатстват за американски университети."

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
5 minutes ago, Topfly said:

Още едно доказателство, че наличието на ВИЗА/ETA за САЩ не е гаранция, че ще ви пуснат да влезете в държавата.

Млад норвежец твърди, че не е пуснат в САЩ заради меме с Джей Ди Ванс

Едно неподходящо меме в телефона може да ви обърка плановете за пътуване.

meme.jpg.53055878d2d48beb4013d1d6b01223d8.jpg

Честна дума 😄

• Харесвам 1
Публикувано:
29 minutes ago, Alexander said:

Това се говори/пише всяка година от 2010 насам, заедно с директните полети до САЩ.
Все някоя година ще стане, ама според мен няма да е в блзките 5+

Освен нас, май само Албания и Молдова  нямат директни полети, като не броя микро държави.

Вечната тема са визите за САЩ , директните полети , и новите полети от летище Пловдив....напоследък и ферибота от Истанбул.

8 minutes ago, Topfly said:

Това не е първият и единствен случай за последните месеци.

Нормално. ЕС е близо 500 млн..Едва ли всички са вода ненапита.Неща които са им позволени в югоизточна Азия или Източна Европа например често не са позволени в САЩ.Всички предполагам сме виждали за какво става дума , а вкъщи може да са си прекрасни млади хора.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , stanimir каза:

Нормално , ЕС е близо 500 млн..Едва ли всички са вода ненапита.

Аз лично не си спомням за подобни фрапиращи случаи от минали години, а европейците и тогава не бяха по малко. Да не говорим, че не се случва само с обикновени граждани, а дори с учени.

Френски учен не бе допуснат в САЩ

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Катя мравката каза:

От 2025 година за САЩ щели да  отпаднат визите за България и другите балкански страни. Извинете ако вече някой е писал за това

писахме, ама това е в бъдеще неопределено пожелателно и е обявено без да са питали кръчмаря

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Катя мравката каза:

Шансът за сега е малък след като Румъния беше извадена в последния момент от безвизовата програма. 

Румъния е изкарана от програмата за безвизови пътувания в САЩ

• Харесвам 2
Публикувано:

Напълно са си в право да му отказжат ако така са преценили. Не ти се полага влизане където и да е . И аз да съм на мястото на граничния , само поведението и отказа му да даде парола ще ме наведе на мисълта че явно крие нещо и ще ме накара да се разровя. Тяхна държава , техни правила.  На визата ми за Австралия дето дойде тая седмица пише image.png.21804b5bb1545728de91257682a3d451.png

Тази тема е за визи. стига едни и същи глупости. От Януари до сега имам 3 ходения до САЩ и ми предсотой още 1 . Как пък аз не съм имал ядове. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Смешното е, че всеки може да извърти няколко серии на "Летищна сигурност" от американските летища ( кабеларките въртят стари сезони дори и в момента ) и да гледа как връщат и ...западноевропейци по живо ,по здраво 🙂

Ясно защо е истерията в момента и откъде идва , но нищо ново не се е случило. Същото и в Австралия - проверяват профили , електронна поща , месинджъри , стига да се усъмнят в някого.Цедката е на сухопътните граници , където доскоро хиляди влизаха всеки ден нелегално.Е , вече не може.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• boogy83
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.