Alexander Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември Така си е от години.. Връзка към коментар
funny Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември преди 57 минути , Mamas каза: Само аз ли имам проблем при попълване на DS-160? Постоянно ме изхвърля, не отваря подполетата и ме връща в начална страница с попълване на идентификациите. По 5 пъти попълвам страница докато успея да запазя и продължа. Ползвахи chrome и Firefox резулат един и същ. За три вечери едва вчера приключих моята форма и не ми се започва съпружеската. Къса ми нервите. Има ли някаква тънкост, която пропускам? Единственото за което се сещам е ако ви отнема много време попълването на данните на страница и времето да свършва. Между другото ми направи впечатление и на мен като попълвах на свекъра формуляра, че сега времето е много по-кратко от преди година-две когато подавах аз. Бързо попълване и запис на всяка страница. Така правех аз. После така или иначе има опция преди окончателното подаване на формуляра за корекция Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември Трябва да си много бърз и да знаеш всичко. Ако ще гледал адреси, телефони и др не става. поне 10+ пъти ме изхвърляше и мен преди месец. преди години беше още по-зле обаче. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември Нямам спомен да не е работело, но ако се замотаеш има таймаут и после се влиза пак с номера на ds160, поне 5-6 пъти докато попълниш формуляра. Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември Поне 15- пъти ме изхвърпи или не ми отваряше падащото меню. Още един въпрос - дано не звучи тъпо, но съм забравила преди 17 години как беше. За съпруга ми как да продължа с family или с another aplication ? Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември преди 4 часа, Mamas каза: Само аз ли имам проблем при попълване на DS-160? Постоянно ме изхвърля, не отваря подполетата и ме връща в начална страница с попълване на идентификациите. По 5 пъти попълвам страница докато успея да запазя и продължа. Ползвахи chrome и Firefox резулат един и същ. За три вечери едва вчера приключих моята форма и не ми се започва съпружеската. Къса ми нервите. Има ли някаква тънкост, която пропускам? Нищо не пропускаш. Бъгаво е отвсякъде. Аз моята я попълвах 6 часа заради тези изхвърляния. Давай save на всяла страница, че да не трябва да повтаряш отначало. После на съпруга нито един път не ме изхвърли. На сина беше само два пъти а на снахата беше най големия кошмар. Търпение му е майката. Направено е за каляване на нерви. преди 3 часа, Mamas каза: Поне 15- пъти ме изхвърпи или не ми отваряше падащото меню. Още един въпрос - дано не звучи тъпо, но съм забравила преди 17 години как беше. За съпруга ми как да продължа с family или с another aplication ? с family Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 9 ноември Сподели Публикувано: 9 ноември Пак да питам☺️. Ще ходим на сватба. Чудим се как да постъпим. Дъщетята и зета дали имат шанс за виза, ако кандидатстват заедно с внучката, която е на 3 години и 7 месеца? Дъщеря ми имаше 2 годишна виза и е ходила преди да навърши 18 . Имат собственост, и са юрист и лекар пред защита на докторантура. Ако са без дете ние трябва останем. Някой с подобен опит? Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 9 ноември Сподели Публикувано: 9 ноември преди 17 минути , Mamas каза: Пак да питам☺️. Ще ходим на сватба. Чудим се как да постъпим. Дъщетята и зета дали имат шанс за виза, ако кандидатстват заедно с внучката, която е на 3 години и 7 месеца? Дъщеря ми имаше 2 годишна виза и е ходила преди да навърши 18 . Имат собственост, и са юрист и лекар пред защита на докторантура. Ако са без дете ние трябва останем. Някой с подобен опит? Искате да отидете всичките с детето ли? Не разбирам какъв е проблемът? Те кандидатсват тримата като едно семейство, вие като друго. Не виждам причина да не ви одобрят. Те си имат стабилни професии, предполагам и такива доходи. Собствеността е още един плюс. Притеснява ви това, че ако вземат детето, може да помислят, че искат да емигрират ли? Всичките ни приятели с деца са кандидатсвали за цялото семейство и не са имали проблеми. Едните са даже с три деца. Едва ли някой ще има точно същия подобен опит, а и да има, едва ли ще е релевантен на вашия случай. 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 9 ноември Сподели Публикувано: 9 ноември преди 12 минути , Mamas каза: Пак да питам☺️. Ще ходим на сватба. Чудим се как да постъпим. Дъщетята и зета дали имат шанс за виза, ако кандидатстват заедно с внучката, която е на 3 години и 7 месеца? Дъщеря ми имаше 2 годишна виза и е ходила преди да навърши 18 . Имат собственост, и са юрист и лекар пред защита на докторантура. Ако са без дете ние трябва останем. Някой с подобен опит? Моя опит е от преди мнооого години, но първо взехме визи ние с мъжа ми а след това, една година по-късно, пратихме дъщеря ми на гости при роднини, беше на 8г., и въпреки че имахме 10 годишни визи ние двамата, дадоха и на нея Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 9 ноември Сподели Публикувано: 9 ноември То не беше ли даже, че при двама родители с визи, дете до 16 години (за годините може да се лъжа) получава виза без интервю. Попълва се формата, плаща се таксата и се изпраща паспорта. Имаше нещо такова. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 9 ноември Сподели Публикувано: 9 ноември Принципно ако родителите имат визи, дете до 15 получава автоматично. Ако имате време, не виждам защо не го направите така. Ако нямате, нямате избор. Дали да кандидатстват заедно или ще си помислят, че ще емигрират няма как някой дa знае нещо различно от спекулации... Ние кандидатствахме заедно, но то заради детето ми трябваше визата по принцип. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега