iMari Публикувано: 10 октомври, 2019 Публикувано: 10 октомври, 2019 Това лято накоя от големите платформи фалира.Не беше ли Agoda или нещо бъркам? Виждам,че все още предлагат добри цени за хотел,който ме интересува,но се сетих,че мернах скоро във форума нещо за фалит.Ако може да потвърдите или категорично да отхвърлите подозренията ми🙂
zhivko7 Публикувано: 10 октомври, 2019 Публикувано: 10 октомври, 2019 Agoda си работят. Amoma фалираха. 1
iMari Публикувано: 10 октомври, 2019 Публикувано: 10 октомври, 2019 преди 2 минути , zhivko7 каза: Agoda си работят. Amoma фалираха. Благодаря!Знаех си,че бъркам 🙂 1
T.E.Lawrence Публикувано: 24 декември, 2019 Публикувано: 24 декември, 2019 Баси, гледам от известно време едни филипински хотели, които ме дразнят с цената си покрай срива на еврото. Днес пробвах с виетнамско ай пи, основните им цени са почти едно 20% надолу. 3
ДиянаВ Публикувано: 11 януари, 2020 Публикувано: 11 януари, 2020 Каква валута между евро, долар и лева е по-добре да избирам при показване на цените, а после и при плащане? Изключвам фактора превалутиране от банката-картоиздател. Днес за първи път ползвах Agoda чрез приложението и направих една резервация на хотел в Австрия. Понеже ми показваше цените в долари, избрах и плащане в долари /по подразбиране излизаше лева/, предполагайки, че са американска платформа. После се замислих, че хотелът е определил цената в евро. Резервацията ми е за една нощувка, не е скъпа и не ми се занимаваше с изчисления кое е по-изгодно, но за друг път да знам какво да правя🙂
neuromancer Публикувано: 11 януари, 2020 Публикувано: 11 януари, 2020 обикновено ползвам валутата на хотела (в booking го слагаш това в настройките и не се занимаваш, иначе го сменям според мястото) 1
Doctor Who Публикувано: 23 януари, 2020 Публикувано: 23 януари, 2020 Отстъпки за 26.01. на хотели във Виена https://www.agoda.com/bg-bg/search?currency=EUR&checkin=2020-01-26&checkout=2020-01-27&Rooms=1&NumberofAdults=2&NumberofChildren=0&tag=EPqBWgxVspdlQd8tkqEdpw&cid=1718194&selectedproperty=44962&city=16582&adults=2&children=0&hc=EUR&los=1 6
darinamarinova Публикувано: 19 февруари, 2020 Публикувано: 19 февруари, 2020 Промокод holiday за -7% отстъпка. Важи до 03.03.2020 1
T.E.Lawrence Публикувано: 19 февруари, 2020 Публикувано: 19 февруари, 2020 Някой успя ли да резервира с него? Даже някъде пише, че е за 10%, както и с VACAY10. При мен не работят.
darinamarinova Публикувано: 20 февруари, 2020 Публикувано: 20 февруари, 2020 @T.E.Lawrence И аз не успях. От някакъв сайт пишеше,че има валиден промокод AGODA2020, прие го, но реално като се стигна до следващата страница за плащане, никакво намаление. Другите два кода - holiday и VACAY10 ми изписа, че са невалидни. 😞 1
darinamarinova Публикувано: 25 февруари, 2020 Публикувано: 25 февруари, 2020 -10% промокод за нощувки в Лондон https://www.agoda.com/deals 1
T.E.Lawrence Публикувано: 27 февруари, 2020 Публикувано: 27 февруари, 2020 След като спряха кранчето на 10% от всички места, които знаех и пускаха някакви нещастни 5%, бингото е отново тук. 12% за резервации с револют: https://www.agoda.com/revolut 9
antony2001 Публикувано: 23 юли, 2020 Публикувано: 23 юли, 2020 Днес тръгнах да купувам хотелско настаняване с Агодата, платих с дайнърс и хоп - съобщение- Резервацията се обработва, искаме сканирани лична карта и лице на КК?!? В пощата потвърждение - ваучер или каквото и да е няма. В сайта на Агода - има резервация, пише непотвърдена. В банката запитване и опит да се изтегли сумата няма. Няма и искане за потвърждаване с 3D секюрити. А резервацията е нонрифандъбъл. В интерес на истината цената на стаята е с 30 % надолу, та затова напирам. Еб*си параграфа, а уж Агодата е от родата на Букинг. Въпрос - някой друг сайт за хотелско настаняване дали е искал чак такива документи?
Lindt Публикувано: 31 декември, 2022 Публикувано: 31 декември, 2022 Въпрос: Как да се се свържем с agoda, за да пуснем claim? Чатът им ни изхвърля, няма египетски номер? Ситуация: В хостела в Кайро ни обясниха при опита за настаняване, че не искат да работят с agoda, не получават резервации, цените не отговарят и нямат свободна стая за нас. Агода са си дръпнали вече парите. След 1 час чакане нито се свързахме с agoda, нито успяхме да се разберем с хостела да ни пратят някакво потвърждение, че няма да ни настанят. Казаха да им пратим искане за канселиране, агода ще се свържат с тях и те ще потвърдят. Почерпиха ни торта и чай 😄 Нямахме желание да седим с багажа вечерта на Нова година там още неясно колко време и отидохме в друг хостел, платихме и взехме фактура. 1
T.E.Lawrence Публикувано: 31 декември, 2022 Публикувано: 31 декември, 2022 Щом не е спешно, може и по мейла. Ще ви върнат парите със сигурност, ама парите за първия хостел. Щом не са уредили те новото място, няма да дадат пари за него. 1
stanislavpp Публикувано: 31 декември, 2022 Публикувано: 31 декември, 2022 Не ползвате ли Вайбър Аут /Скайп Аут ? Трябваше да се свържете веднага за решаване на проблема или с осигуряването поне на алтернативно настаняване, което вероятно ще и по-добро … Вие държите на хостел ли за Нова Година ? 1
КОКО22 Публикувано: 1 януари, 2023 Публикувано: 1 януари, 2023 A това беше мейла от който получих отговор на мое запитване... customer-service@agoda.com 2
nino Публикувано: 1 януари, 2023 Публикувано: 1 януари, 2023 @Lindt и ние имахме същия проблем октомври месец в Турция. Потвърдена и платена резервация, На място в хотела собственика каза , че не работи от месец с Агода , не били коректни и няма никаква резервация. Останахме да спим там на други цени. След това контакт със съпорта по мейла , който @КОКО22 е дал. Отговарят след двайсетина минути. Върнаха ни парите и ни дадоха компенсация за неудобството 2 долара, като ваучер. Избиха рибата. Въпреки всичко получих имейл от Агода да оценя престоя ни. А хотела все още се предлага на сайта им. Луда работа. 1
КОКО22 Публикувано: 1 януари, 2023 Публикувано: 1 януари, 2023 Между впрочем и чата им работи мн добре. Дори при поискване ми се обадиха по телефона и 30 минути се обяснявахме с тайландката +6563314400. Факт е, че аз исках нещо извън техните правила и някрая не се получи, но опитах.. за спорта.. Агода са базирани в Тайланд и Сингапур и мисля че цените им за региона са супер. За моя изненада ми дадоха по -добра цена от "собствениците" им от booking и за Ница и се възползвах. 2
Lindt Публикувано: 1 януари, 2023 Публикувано: 1 януари, 2023 преди 19 часа, stanislavpp каза: Не ползвате ли Вайбър Аут /Скайп Аут ? Трябваше да се свържете веднага за решаване на проблема или с осигуряването поне на алтернативно настаняване, което вероятно ще и по-добро … Явно няма контактен център в Египет, нито в България, и не излиза опция да говорим по телефон със съпорт. Има чат с безкрайна опашка, който ни изхвърля преди да ни дойде ред и имейл, на който отговарят до 48 часа. Поне така разбрахме условията. Агода още на сутринта ни върнаха парите + 2 $ ваучер. При наличието на толкова много свободни места със сходна цена в близост до оригиналната резервация, няма никакъв смисъл да чакаш или да се надяваш на ъпгрейд. 7
Иван Попов Публикувано: 13 май, 2023 Публикувано: 13 май, 2023 Аз имам едно питане относно Agoda и booking. Защо в booking е доста по-скъпо от Agoda, може би заради таксите или..... Сега нещо се загледах за Брюксел и гледам, че за едни и същи дати в едни и същи хотели, цените са доста различни. В booking са 800 лв., а в Agoda са 200 евро? Та сега умувам, защо е толкова голяма разликата. Нещо не разбирам логиката, има ли начин, ако резервирам от Agoda после да ми анулират резервацията за грешка? Нещо нямам много опит с този сайт, явно трябва да си направя някой експеримент..... 1
neuromancer Публикувано: 13 май, 2023 Публикувано: 13 май, 2023 Не знам защо, промоции, таргет клиенти... Таксите би трябвало да ги пише включени ли са или не . Агода и Букинг са с един собственик. 3
stanimir Публикувано: 13 май, 2023 Публикувано: 13 май, 2023 Резервирай от където ти е по-евтино.Агода и Букинг имат един и същ собственик , но самостоятелна политика. Aгода са силни в Азия ,но напоследък много сериозно се активизираха и на европейския пазар с постоянни отстъпки , купони , намаления през App-a... 2
stanislavpp Публикувано: 13 май, 2023 Публикувано: 13 май, 2023 В Агода цените са преди таксите , Букинг е премиум лицето на конгломерата, нормално ще е с премиум ценообразуване в общият случай. 2
neuromancer Публикувано: 13 май, 2023 Публикувано: 13 май, 2023 В букинг дават отстъпки за genius, за мобилни резервации, кешбек, кодове, трябва да почнат от по-високо, за да им излезе сметката 😀 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега