Прескочи до съдържание

Agoda - новини и въпроси

Емика

Препоръчани мнения

Публикувано:

Какво точно очаквате да ви се изпрати?

Като си влезете в акаунта не се ли вижда резервацията? Там няма как да няма някаква форма за контакт със самото място?

Нямам активни резервации, но дори за минали има опция да им се пише писмо:

image.png.4c8d8507f21a63684dbd44089c453318.png

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 55 минути , Ради каза:

Здравейте, за първи път правя резервация през Agoda, имам потвърждение , плащането ще е другия месец . Но никъде не виждам да са ми пратили  контакти с мястото за настаняване.  Дали ще ги пратят след плащането , това нормална практика ли е ? Трябва ли нещо да ме притеснява в този случай ?

Мястото за настаняване хотел ли е или апартамент? Ако е второто и в зависимост от договорните им отношения, може още да крият контакта м/у мястото и клиента. Може и да препродават офертата на друг посредник от тяхната група. Ако искаш кажи кое е мястото да го разнищим🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Апартхотел  Kahlua Hotel Apartments , в Родос . Всъщност намерих някакви телефони в нета , но очаквах в самата резервация да контакти. Нямам опция за изпращане на мейл към хотела и това ме учуди . Сега пробвах през уведомяване за часовете на пристигане , отвори се втори прозорец с опциая за чат или мейл с мястото за настаняване но и те не са активни . 

• Харесвам 1
Публикувано:

Те доколкото видях имат и собствен сайт с контакти и се рекламират,че директно е по-евтино. Може да се свържете с тях през сайта им и да видите и какво предлагат директно. В контактите на сайта им освен телефони, има и мейл.

Screenshot_2025-04-15-13-45-38-096_com.android.chrome.jpg.a4b3be62fee4a76aa14db8cd1f1c5ae1.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:

Да, благодаря . И аз точно това намерих, просто очаквах тази информация да я има в потвърждението. Или ще ми пратят след плащането.

Публикувано:
Преди 1 час, Ради каза:

Апартхотел  Kahlua Hotel Apartments , в Родос . Всъщност намерих някакви телефони в нета , но очаквах в самата резервация да контакти. Нямам опция за изпращане на мейл към хотела и това ме учуди . Сега пробвах през уведомяване за часовете на пристигане , отвори се втори прозорец с опциая за чат или мейл с мястото за настаняване но и те не са активни . 

Може да препродават мястото например от името на букинг и затова да не може да минава контактът клиент-хотел през тях. Май ми се е случвало нещо подобно преди години в Антверп, Белгия.

Идеята на Бръмбар не е лоша. Аз така първо имах една резервация за семеен хотел в Крит през Букинг. Още тогава открих, че мястото има сайт, но там нямаше цени и не ми се занимаваше да искам оферта за след година. Зимата обаче реших да им пиша. Получих оферта и беше по-ниска от на букинг  със стотина евро. Е, има и други условности и неудобства - платих депозит, не е ясно анулирането, ако се наложи, но ми обещаха гъвкавост, няма защитата на посредника да ти намери друго място, ако въобще може да се разчита на това. Съдейки по отзивите в гугъл мапс, свестни хора ми се видяха и реших да действам директно с тях.

• Харесвам 1
Публикувано:

Идеята на Бръмбар наистина е добра. Ще им пиша да видя какво ще предложат , макар че резервацията ми беше с някакви намаления и промоции и цената наистина е много добра.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз обикновено проверявам ако има директен сайт и през тях преди да резервирам през посредник, но преди време бях резервирала хотел през букинг. После намерих директен сайт и писах и директно на хотела за същите дати. Те ми отговориха,.че виждат че имам резервация през букинг за същите дати, но могат да ми предложат стаята на малко по-ниска цена директно, разликата не беше голяма (нещо като 5 евро на вечер и двайсетина евро за целия престой, но пък искаха депозит, а в букинг беше с безплатно анулиране и доста напред във времето, и им писах, че предпочитам в този случай да си запазя резервацията през букинг - нямах никакви проблеми след това. Обратния случай също съм имала - разпродадени през посредник или с пълно плащане с невързвращаема сума, а директно по-ниска цена и само частичен депозит Искам да кажa, че нищо не пречи да се провери и после човек да реши, кое повече му изнася.

• Харесвам 2
Публикувано:

Агода изпраща мейл за потвърждение след резервацията, където има и адреса. Вие трябва да си видите локацията. Често и хотелът пише през агода, но не е задължително. Ако нещо ви притеснява, вие същото можете да им пишете, но компанията е надеждна, същият собственик като букинг. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.