Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 15 минути , t_petkov каза:

А при плащане в търговските обекти дължи ли се някаква такса на ПОС терминал? А при теглене от друг банкомат, не на ДСК?

При плащане на пост терминал нямата такса, а защо ще теглиш от кредитна карта?! Малко множко:

Теглене на пари в наличност в България от АТМ

- на Банка ДСК 1лв+3%

- на други банки 2лв+3%

Връзка към коментар
преди 25 минути , t_petkov каза:

А при плащане в търговските обекти дължи ли се някаква такса на ПОС терминал? А при теглене от друг банкомат, не на ДСК?

Не се дължи такса при плащане на ПОС терминал. При всеки банкомат се дължи такса при теглене от кредитна карта. 

Редактирано от oli_mali
Връзка към коментар
4 minutes ago, Ivko said:

При плащане на пост терминал нямата такса, а защо ще теглиш от кредитна карта?! Малко множко:

Теглене на пари в наличност в България от АТМ

- на Банка ДСК 1лв+3%

- на други банки 2лв+3%

Исках просто да видя всичките варианти, в които може да се ползва една карта и колко ще струва. Благодаря за информацията 🙂

Връзка към коментар

В петък си подадох документите за карта, днес ми писаха, че сьм одобрена. Трябва ли да чакам нов мейл, когато е готова или трябва сега да ходя до ДСК?

Връзка към коментар
преди 20 минути , noshtna_ptica каза:

В петък си подадох документите за карта, днес ми писаха, че сьм одобрена. Трябва ли да чакам нов мейл, когато е готова или трябва сега да ходя до ДСК?

Аз получих смс, имейл и обаждане. Зависи дали онлайн си подавала документи ако е да ще ти кажат да идеш да подпишеш договор и да уточните в кой клон на банката ти е удобен ако не сте го уточнявали това.

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
преди 18 минути , Ivko каза:

Зависи дали онлайн си подавала документи ако е да ще ти кажат да идеш да подпишеш договор

Това означава ли, че не може да се подпише с електронен подпис...? 

Връзка към коментар

Не, на място ходих.

Вече ми се обадиха и по телефона - да отивам и да подписвам.

Брей, че са бързи! Браво, браво на ДСК!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 33 минути , chandni каза:

Само декларацията за лични данни става онлайн договора трябва в клон да подпишеш

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 32 минути , chandni каза:

Забрави.

Но това което може да се направи е да се уговорите по телефона, че ще подпишете документите при взимането на пластиката. Аз така направих т.е. КК DSK/Wizz ми костваше само едно ходене до клон на ДСК.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 8 минути , Ivko каза:

Само декларацията за лични данни става онлайн договора трябва в клон да подпишеш

преди 5 минути , ven62 каза:

Забрави.

Но това което може да се направи е да се уговорите по телефона, че ще подпишете документите при взимането на пластиката. Аз така направих т.е. КК DSK/Wizz ми костваше само едно ходене до клон на ДСК.

Явно още живеят в каменната ера! Да си държат кредитната карта... С нея и без нея - все тая! Предпочитам да си платя членството и  да не се занимавам с тях... Diners-ът си оставам my card of choice,  а там, където все още не минава, има Visa oт FIB. 🙂

Редактирано от chandni
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
В момента, chandni каза:

Явно още живеят в каменната ера! Да си държат кредитната карта... С нея и без нея - все тая! По-добре да си платя 20 лв отгоре за членство  да не се занимавам с тях... Ще ходя да им се моля и да вися по опашки, при положение, че имам електронен подпис. Diners-ът си оставам my card of choice,  а там, където все още не минава, има Visa oт FIB. 🙂

Еми, то си зависи. Аз имам удобен техен офис на 3 мин. от работата ми. Подписването на всичките листове ми отне 15-на минути. А и нали все пак, трябва да си вземеш самата карта.

Връзка към коментар
преди 1 минута , ven62 каза:

А и нали все пак, трябва да си вземеш самата карта

Да, но подписването на документите води до второ посещение... 🙂

• Смея се 1
Връзка към коментар
В момента, chandni каза:

Да, но подписването на документите води до второ посещение... 🙂

Връщам ти жеста с ушите... :wink:

Я да видим какво съм написал:

преди 14 минути , ven62 каза:

При мен процеса протече така:

1. Онлайн заявка.

2. Обадиха ми се по телефона. казах им, че няма да им нося никакви документи за доход и те казаха, че в такъв случай лимита е 1000. лв. ОК. Разбрахме се в кой клон да ме чака картата и кога. както и това, че при взимането на готовата карта ще подпиша всички документи.

3. Отидох след тази дата в клона - този на Калоян, срещу магазин "Средец". Абе този до пл. Гарибалди.

4. Подписах 30-40 листа. Казах им да сложат картата в web сайта им - дскдирект. Взех картата и Чао.

Това беше.

:smile:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 39 минути , ven62 каза:

Подписването на всичките листове ми отне 15-на минути. 

преди 28 минути , ven62 каза:

4. Подписах 30-40 листа.

:smile:

:shok:
Аз май пак нещо не разбрах - ти отиде да подписваш нещо за една кредитна карта ..., или някакъв договор за вицепрезидент на банката? :scratch_one-s_head: 

• Смея се 9
Връзка към коментар
преди 57 минути , Фичо каза:

:shok:
Аз май пак нещо не разбрах - ти отиде да подписваш нещо за една кредитна карта ..., или някакъв договор за вицепрезидент на банката? :scratch_one-s_head: 

Преди 1 час, chandni каза:

Само те проверявам дали "палиш на четвърт оборот"... :sarcastic_blum:

Този път няма да подпаля "на четвърт оборот". :wink:

Редактирано от ven62
Връзка към коментар
преди 12 минути , Zaro каза:

Точките къде и с каква скорост се явяват в ДСК Директ или където се явяват?

появяват се поне след 5 дни, ако се пада събота и неделя и повече 🙂 иначе като отидеш в карти > бонус програми

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 35 минути , Zaro каза:

Точките къде и с каква скорост се явяват в ДСК Директ или където се явяват?

При мен се появяват до втория ден вкл. след осчетоводяването на транзакцията. Не бих твърдял за 100% от транзакциите ми, но когато съм проверявал е било така.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А това осчетоводяване, колко време след транзакция се прави? Имам транзакция на 10-ти август в 19:00 и сега си проверявам в бонус програмата и ми изписва Нямате активни кампании за лоялност

Връзка към коментар

Получих съобщение, че трябва да платя 5,08лв за револвиране на картата до 27.08. Тъй като за първи път ми се случва, а не е като да нямам кредитни карти, моля някой да ми обЯсни за какво е тази сума и то точно до месец от одобрението на картата. Благодаря!

Връзка към коментар
преди 15 минути , Цвете каза:

Получих съобщение, че трябва да платя 5,08лв за револвиране на картата до 27.08. Тъй като за първи път ми се случва, а не е като да нямам кредитни карти, моля някой да ми обЯсни за какво е тази сума и то точно до месец от одобрението на картата. Благодаря!

Това е минималната сума и срока до който ако я внесеш няма да ти спрат картата. Но ще ти текат лихвичките от 15,20,50% там, колкото им са по кредитната карта.

ДСК така те известяват, че месечния период е изтекъл и ти трябва да си внесеш задължението по нея.

------------

Любимия номер на банкерите и юристите е да не ти говорят на български.

Редактирано от ven62
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 36 минути , ven62 каза:

Това е минималната сума и срока до който ако я внесеш няма да ти спрат картата. Но ще ти текат лихвичките от 15,20,50% там, колкото им са по кредитната карта.

ДСК така те известяват, че месечния период е изтекъл и ти трябва да си внесеш задължението по нея.

------------

Любимия номер на банкерите и юристите е да не ти говорят на български.

Т.Е. Периодът на извлечение не е 20 - ти или 15 - ти, а този в който си получил картата си? Договорът не е при мен в момента и за това ....

Връзка към коментар
преди 4 минути , Цвете каза:

Т.Е. Периодът на извлечение не е 20 - ти или 15 - ти, а този в който си получил картата си? Договорът не е при мен в момента и за това ....

В моя пише на 10-то число от месеца

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.