Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 4 часа, Zaro каза:

@Банка ДСК, след интеграцията клоновете и банкоматите на Експресбанк като такива на ДСК ли функционират?

Здравейте,

Да, точно така. Можете да ползвате банкоматите, които са брандирани с отличителните символи на Експресбанк, при същите условия/такси, като останалите банкомати на Банка ДСК.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 57 минути , Банка ДСК каза:

Здравейте,

Да, точно така. Можете да ползвате банкоматите, които са брандирани с отличителните символи на Експресбанк, при същите условия/такси, като останалите банкомати на Банка ДСК.

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

Здравейте,

Бихте ли публикували линк към актуален списък на банкомати, на които може да се внасят пари.  Предполагам тези на Експресбанк вече имат същата функционалност като на Банка ДСК  .

Хубав ден!

Връзка към коментар
преди 6 минути , Ilian359 каза:

Експресбанк имаха ли изобщо такива банкомати?

Според сайта им, имат само 36 банкомата в цяла София, така че по-скоро не.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 20 часа, Таньо каза:

Здравейте,

Бихте ли публикували линк към актуален списък на банкомати, на които може да се внасят пари.  Предполагам тези на Експресбанк вече имат същата функционалност като на Банка ДСК  .

Хубав ден!

Здравейте,

Извиняваме се за забавянето на отговора. Експресбанк не са разполагали с банкомати с депозитна функция. Списъкът в сайта на банката е актуален: https://bit.ly/2TfDNQY

Поздрави,

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 51 минути , Ilian359 каза:

Този списък само при мен ли не работи?

Абе като избереш само Банкомати и Внасяне на пари

image.png

изкарва някакви, но трябва да отдалечиш до мащаб на цялата страна и според списъка в Пловдив, Бургас, Русе, Плевен няма нито един такъв банкомат, така че категорично не е актуален.

image.png

• Харесвам 1
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Ilian359 каза:

Още като избера Банкомати, картата се опразва и не показва нито един.

И при мен списъкът и локациите на картата се виждат. Изглежда имаш технически проблем. С каква ОС и какъв браузър си?

Връзка към коментар
На 22.04.2020 г. в 14:39, Банка ДСК каза:

Здравейте,

Съжаляваме за забавянето – към момента колегите отчитат значително нарастване на запитванията към Контактен център, което води до по-дълги срокове за обработване им. Вчера получихме уверение от тяхна страна, че са отговорили на имейлите Ви.

Поздрави,

Екипът на Банка ДСК

@Банка ДСК Уви, отново стигнах задънена улица с контактите.

Преди точно месец , в следствие намесата по-горе, ми беше отговорено, че "необходимите колеги" ще извършат проверка и ще върнат писмо.

Изчаках 3 седмици - мина извънредното положение, минаха празниците, мина сливането, но отговор не дойде.

Изпратих ново запитване, преди седмица, с подсещане за отворения казус - без резултат.

Как и кога мога да получа отговор ?

• Шок 2
Връзка към коментар
преди 21 часа, macf1an каза:

@Банка ДСК Уви, отново стигнах задънена улица с контактите.

Преди точно месец , в следствие намесата по-горе, ми беше отговорено, че "необходимите колеги" ще извършат проверка и ще върнат писмо.

Изчаках 3 седмици - мина извънредното положение, минаха празниците, мина сливането, но отговор не дойде.

Изпратих ново запитване, преди седмица, с подсещане за отворения казус - без резултат.

Как и кога мога да получа отговор ?

Здравейте,

Съжаляваме за забавянето. Предвид допуснатия пропуск от наша страна, случаят се разглежда приоритетно, след което ще Ви върнем отговор с резултата от проверката в рамките на днешния или на утрешния ден.

Поздрави,

Екипът на Банка ДСК

Връзка към коментар
На 19.05.2020 г. в 12:00, Банка ДСК каза:

Здравейте,

Извиняваме се за забавянето на отговора. Експресбанк не са разполагали с банкомати с депозитна функция. Списъкът в сайта на банката е актуален: https://bit.ly/2TfDNQY

Поздрави,

Екипът на Банка ДСК

Картата не е актуална, защото филтрите не работят коректно.

На мястото на червената точка имате клон и денонощен банкомат за теглене/внасяне.

Адреса е бул. "Ломско шосе" 2А

240855385_.png.5cbcf0085e5a121555898407f036d563.png

Друг пример:

1713542984_.png.5de01780cd19f4c0944cb37fc3695e80.png

Друг пример:

282046723_.png.70a15ca15a9dc1acda37f221d4fe5e08.png

Връзка към коментар
преди 22 часа, Таньо каза:

Картата не е актуална, защото филтрите не работят коректно.

На мястото на червената точка имате клон и денонощен банкомат за теглене/внасяне.

Адреса е бул. "Ломско шосе" 2А

240855385_.png.5cbcf0085e5a121555898407f036d563.png

Друг пример:

1713542984_.png.5de01780cd19f4c0944cb37fc3695e80.png

Друг пример:

282046723_.png.70a15ca15a9dc1acda37f221d4fe5e08.png

Здравейте,

Благодарим за обратната връзка. Подали сме сигнала на отговорните колеги, за да се актуализира информацията и в обновения ни сайт, включително и да бъдат добавени адресите на мигрираните устройства от Експресбанк.

По повод предходните сигнали на @chandni и @Ilian359, се надяваме, че с новата версия не са налични същите затруднения при ползването на търсачката. 

Хубав ден,

Екипът на Банка ДСК

• Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Банка ДСК каза:

По повод предходните сигнали на @chandni и @Ilian359, се надяваме, че с новата версия не са налични същите затруднения при ползването на търсачката. 

Здравейте.

След ъпдейта, на картата вече не излиза нито един банкомат с функция за депозиране на пари... Дори и в София 🙂

• Смея се 4
Връзка към коментар

преди 1 час, chandni каза:

Здравейте.

След ъпдейта, на картата вече не излиза нито един банкомат с функция за депозиране на пари... Дори и в София 🙂

При мен излизат от отметка "Клонове" - > с иконка "Внасяне на пари".  Явно са с по-висок статук от обикновените банкомати. :cool:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , Zaro каза:

При мен излизат от отметка "Клонове" - > с иконка "Внасяне на пари".  Явно са с по-висок статук от обикновените банкомати. :cool:

Само клонове:

image.png

Клонове + банкомати с опция за внасяне на пари:

image.png

Разлика няма.

Клонове с функция внасяне:

image.png

Показва ти клоновете, не АТМ с функция за внасяне. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, chandni каза:

Само клонове:

image.png

Клонове + банкомати с опция за внасяне на пари:

image.png

Разлика няма.

Клонове с функция внасяне:

image.png

Показва ти клоновете, не АТМ с функция за внасяне. 

Трябва да са отметнати и клонове, и банкомати.

1769936726_Screenshot_2020-05-22.png.0a940d1b5eb867a76370f09d19ad7d0d.png

Връзка към коментар

Сега картата при мен работи. НО:

1. Филтрите са некоректни. Ако посоча "Банкомати" и "Внасяне на пари" показва само свободностоящи банкомати, които не са пред банков клон (като в Ринг мол).

2. Картата е малка, допълнително закрита от филтрите, иконите са огромни. Абсолютно нефункционален дизайн. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 24 минути , Таньо каза:

Според тебе банкомат без клон не е банкомат. Очевидно и за @Банка ДСК е така. :beta:

Не съм виждала досега, банкомат,на които да се внасят пари извън клон на банка, може би от съображения за сигурност.Възможно е от там да идва това условие. Само предполагам.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, Таньо каза:

Според тебе банкомат без клон не е банкомат. Очевидно и за @Банка ДСК е така. :beta:

Не казвам какво е според мен, а при какво отмятане се показват.

Връзка към коментар
преди 5 часа, Мари Николова каза:

Не съм виждала досега, банкомат,на които да се внасят пари извън клон на банка

Вероятно си права, но по-горе съм показала, че между клонове и клонове+банкомати с депозитна функция разлика няма (което категорично не отговаря на истината, защото в такъв случай просто щеше да е излишен филтърът). Когато се изберат само банкомати с филтър за депозитна функция, няма нито един резултат.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.