Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 2 минути , Ivo Dimitrov каза:

Да ви предупредя да следите за некоректно отчитане на бонус точки при закупуване на билети и услуги от сайта на на Wizz. При мен за всяко купуване на билет или услуга за отсечката Лондон - София ми начисляват само по две точки, а не по четири, като беше  необходимо да им пиша и след това да се обаждам да коригират грешката. Последният път им писах на 23.12 за такова несъответсвие по пощата и  в сайта във формата за директна връзка, но отговор от тях още нямам. А и сега виждам, че за билет за полет София - Лондон също са ми начислили само две точки. Обаждането по телефона им 0700 **** не е много рентабилно, а по имейл не дават обратна връзка.

Пробвай този номер:

02 812 0054-не е импулсен, ползвал съм го многократно! 

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 7 минути , WanderlustME каза:

Както са тръгнали българските банки, много скоро ще ми е безразлично дали ще плащам месечни такси на тях или ще премина на платен абонамент към някоя от Финтех компаниите! И познай тогава на кого ще избера да ги плащам... :laugh1:

• Харесвам 9
  • Браво 1
Връзка към коментар

@Банка ДСК, защо не уведомявате клиентите си са вси§ките си нови такси и увели§ението на вече съществуващите?

Направо е нелепо, служителите ви се червят и обясняват, че не зависи от тях и е от банката и се извиняват. Не е ли по-добре да информирате по-добре?

И недейте сега да питате за кои такси става въпрос. Толкова са много, че ми се отщява да цитирам.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 час, chandni каза:

Както са тръгнали българските банки, много скоро ще ми е безразлично дали ще плащам месечни такси на тях или ще премина на платен абонамент към някоя от Финтех компаниите! И познай тогава на кого ще избера да ги плащам... :laugh1:

В интерес на истината трудно мога да си представя по-голям контраст между системите на финтех компаниите и апокрифната система на ДСК с безкрайно попълване всеки път на едни и същи документи, с едни и същи данни, на хартия. Иначе с кеф си плащам най-високия план на Револут и си го избивам през дребни врътки с акции или крипто. За таксите на ДСК, просто вече им избягвам "услугите" - спрях да им ползвам вече дървените карти с всякакви таксички и неизгодни курсове, единствено ги ползвам за SEPA преводи с онлайн банкиране. Ама дори и за това не са в час - литовските IBAN-и на Револут не ги разпознават, та тепърва ми предстои да се разправям с тях и за това. Ако и за SEPA преводи не стават, то не виждам за какво изобщо мога да ги ползвам.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Бихте ли ми припомнили по какъв курс се таксуваха плащанията в евро?

Предстои ми едно плащане за 1200 евро и се чудя през мастъркард частта на Дайнърса ли да го платя или с уизз картата за да натрупам някакви точки още....не че има къде да се ползват, но все пак 😄 

Връзка към коментар

Скоро не съм плащала в евро с Уиз картата, но при всички положения за такава сума бих използвала Мастер на Дайнърс. Последно, преди няколко седмици даваше курс 1,949 за евро.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, Jorro каза:

Бихте ли ми припомнили по какъв курс се таксуваха плащанията в евро?

Предстои ми едно плащане за 1200 евро и се чудя през мастъркард частта на Дайнърса ли да го платя или с уизз картата за да натрупам някакви точки още....не че има къде да се ползват, но все пак 😄 

Дайнърс. Иначе страшно, 1,96 лв. + 1% такса превалутиране, реално отива на 1,98 лв.

Връзка към коментар
преди 48 минути , logist13 каза:

Дайнърс. Иначе страшно, 1,96 лв. + 1% такса превалутиране, реално отива на 1,98 лв.

Зависи от това каква математика изповядваш...

1.96 + 1% такаса превалутиране - 2% кешбек = 1,94 лв

1,95 без никакъв кешбек = 1,95 лв

Иначе казано 1 стотинка в полза на Wizz картата, което на 1200 € са 12 лв виртуални пари в сметката в Wizz (ако успее да ги използва). Ако не успее, тогава гредата през ДСК определено е по-голяма 

П.С. Вмъквам едно уточнение, че не ми е ясно дали 2-та процента кешбек ги начисляват на 1.96 или на 1.98.... Реално би следвало да е върху 1.98, защото толкова е платил, ама... Знае ли човек.

Редактирано от chandni
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

@Банка ДСК обмисляте ли прехвърлите виртуалните карти в мобилното приложение? Имам 2 карти, които не ги нося у себе си, но когато ми притрябват навън, нямам достъп до тях. Ще е страхотно, ако въведете подобна функционалност като финтех компаниите.

Връзка към коментар

@Банка ДСК, след нощните прекъсвания, явно сайтът вече не работи и през деня:

image.png

Това се получава веднага след логване в ДСК Директ и опит за отваряне на таб Карти. Надявам се причината да е, че след осъщественото вече обединение със Сосиете Женерал, сега най-после разработчиците са насочили усилията си към прословутата подробна справка за бонус точките. 

:girl_wink:

Това съобщени пък ми го дава на средства - Детайли.

image.png

• Смея се 2
Връзка към коментар
На 24.02.2021 г. в 13:45, WanderlustME каза:

@Банка ДСК обмисляте ли прехвърлите виртуалните карти в мобилното приложение? Имам 2 карти, които не ги нося у себе си, но когато ми притрябват навън, нямам достъп до тях. Ще е страхотно, ако въведете подобна функционалност като финтех компаниите.

Здравейте,

Предвиждаме разработването на такъв тип виртуална карта, след въвеждането на Apple Pay и Google Pay тази година. Относно стандартните виртуални карти на Банка ДСК, те и към момента могат да се захранват през DSK Smart. 🙂

Поздрави и хубав празник!

Екипът на Банка ДСК

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Банка ДСК каза:

Предвиждаме разработването на такъв тип виртуална карта, след въвеждането на Apple Pay и Google Pay тази година. Относно стандартните виртуални карти на Банка ДСК, те и към момента могат да се захранват през DSK Smart. 🙂

А ако разработите и disposable (не съм сигурен как е този термин на български) виртуална карта, ще е още по-добре. :yes:

Връзка към коментар
преди 20 минути , vladimira74 каза:

При плащане на битови сметки и данъци,точки начисляват ли се?

Да. Колкото и да е странно аз плащам водата на  банкомат на ДСК , а тока  на ЦКБ. Поне във Варна е така. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
В момента, jujo_si каза:

Нали може да се купува билет за друг човек с точки от Wizz-DSK

По принцип може, но не може да се ползва клубното намаление WDC, ако титулярят не е сред пътуващите.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

За нещастие и аз в отбора на потърпевшите от ДСК. Вчера при опит за внасяне в банкомат на банката в столичния Парк център, банкомата взе сумата и след като подозрително дълго тракаше и я броеше изведе съобщение, че услугата е недостъпна. Върна ми картата, но от паритие няма помен, а става въпрос за 800лв. Извиках охраната на мола, но те нямат отношение към банкоматите, позвъних в банката, оказа се, че сумата не е отчетена по сметката ми и и ме посъветваха да чакам ревизия на банкомата 15 дни. Подадох писмена жалба и в банков клон, но същия резултат. БЕЗУМИЕ! Не мислех, че е възможно банкомат да те обере като уличен джебчия, а от банката да ти кажат чакай 15 дни.От години внасям точно на един и същи банкомат, защото е на ДСК и защото е в мола и ето резултата.... В тези трудни времена 800лв не са сума, която всеки може да си позволи да чака 15 дни да отлежава в банкомата на собствената му банка, в която уж трябва да имаш доверие, щом си поверяваш парите.

• Харесвам 3
  • Шок 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , Helloweena каза:

За нещастие и аз в отбора на потърпевшите от ДСК. Вчера при опит за внасяне в банкомат на банката в столичния Парк център, банкомата взе сумата и след като подозрително дълго тракаше и я броеше изведе съобщение, че услугата е недостъпна. Върна ми картата, но от паритие няма помен, а става въпрос за 800лв. Извиках охраната на мола, но те нямат отношение към банкоматите, позвъних в банката, оказа се, че сумата не е отчетена по сметката ми и и ме посъветваха да чакам ревизия на банкомата 15 дни. Подадох писмена жалба и в банков клон, но същия резултат. БЕЗУМИЕ! Не мислех, че е възможно банкомат да те обере като уличен джебчия, а от банката да ти кажат чакай 15 дни.От години внасям точно на един и същи банкомат, защото е на ДСК и защото е в мола и ето резултата.... В тези трудни времена 800лв не са сума, която всеки може да си позволи да чака 15 дни да отлежава в банкомата на собствената му банка, в която уж трябва да имаш доверие, щом си поверяваш парите.

@Банка ДСК, цитирам оплакването с надежда да помогнете.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Helloweena каза:

Хич да не правят на утрепани - всеки банкомат има камера и веднага могат да направят справка.

Преди време, тегля пари от банкомат на УКБ / не ги хваля, същите са и те/ - 2000, шумоли си той нещо, връща ми картата, пари-йок - същия случай - операцията недостъпна.

Проверявам - няма ги в картата. Звънкам веднага тревожно, беше неделя, обяснявам и след малко, си ми се върнаха в картата.

Може, моят пример да не важи за твоя случай, но е много несериозно, да те карат 15 дни да чакаш. И с колко е зареден тоя банкомат, та ще изкара 15 дни?

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.